Trezirea uriasului de Ryan Shaw

Campusurile universitare au constituit de-a lungul istoriei locul de căpătâi în care Dumnezeu şi-a modelat lucrători pentru naţiunile Pământului. Aceşti lucrători au fost adesea influenţaţi de mişcările studenţeşti din cadrul campusurilor.
Trezirea uriaşului oferă instrumente practice pentru credincioşii şi organizaţiile implicate în slujirea generaţiei tinere, pentru a aprinde flacăra misiunilor printre tineri. Acum a venit vremea acestei generaţii! Dumnezeu lucrează în mod extraordinar. Să preluăm ştafeta misiunilor şi să înaintăm cu credinţă!
De ce anume au nevoie studenţii pentru a fi martorii unei mobilizări la scară largă, care să mărturisească despre slava lui Dumnezeu printre neamuri? “Trezirea uriaşului” este o carte inspiraţională şi practică, şi care îi îndeamnă pe studenţi şi pe lideri la o dedicare deplină în faţa domniei şi a chemării lui Hristos.
In “Trezirea uriaşului”, Ryan Shaw ne-a oferit un adevărat cadou care aduce claritate, motivare şi speranţă tuturor celor care au dorinţa fierbinte de a vedea generaţia de astăzi mergând la toate popoarele cu Evanghelia şi cu speranţa care este Isus Hristos. Oricine iubeşte Evanghelia, neamurile şi studenţii de astăzi trebuie s-o citească! – Mike Lopez
Ryan Shaw este coordonatorul internaţional al Mişcării Voluntare a Studenţilor 2 (SVM2). Licenţiat al Azusa Pacific University, cu un Master în Studii Interculturale obţinut la Fuller Theological Seminary, Ryan lucrează cu multă pasiune în mijlocul generaţiei tinere, chemându-i să se dăruiască în întregime Domnului Isus, slujind printre naţiunile Pământului.- Mike Jordahi

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments