Momeala satanei de John Bevere

“Momeala Satanei” dă în vileag una dintre cele mai înşelătoare curse pe care le foloseşte Diavolul pentru a-i îndepărta pe credincioşi de voia lui Dumnezeu: ofensa. Cei mai mulţi oameni care-i cad în plasă nici măcar nu-şi dau seama de starea lor.

Nu te lasă păcălit! Te vei înfrunta cu diferite ofense şi depinde de tine modul în care acestea îţi vor afecta relaţia cu Dumnezeu. Răspunsul tău îţi va determina viitorul. Dacă acţionezi corect în faţa jignirii, vei deveni o persoană mai puternică, nu una plină de amărăciune.

În acest best-seller ajuns la a 10-a editie în limba engleză, tipărit în mai mult de 500.000 de exemplare, Bevere îţi arată cum poţi ţine jignirea la distanţă, evitând mentalitatea de victimă.

Vei găsi în această carte răspunsuri la întrebări dificile, precum:
– de ce sunt înclinat să-mi spun propria versiune cu privire la diferite situaţii?
– cum pot lupta împotriva gândurilor îmbibate de suspiciune şi de neîncredere?
– cum pot pune capăt rememorării rănilor trecute?
– Cum îmi pot recăpăta încrederea după ce am fost rănit profund?

John Bevere este autorul mai multor cărţi îndrăgite şi un cunoscut vorbitor la conferinţe. Împreună cu soţia sa, Lisa, şi ea o autoare apreciată, a pus în 1990 bazele lucrării care-i poartă numele. Aceasta s-a extins la nivel internaţional, incluzând şi programul lor televizat săptămânal, The Messenger, difuzat în 214 ţări. În prezent John Bevere locuieşte în Colorado, împreună cu soţia sa Lisa şi cu cei patru fii ai lor.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments