Imblanzirea tigrului

Imblanzirea tigruluiTony Anthony nu cunostea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic si la vârful piramidei artei sale. Îl astepta o carieră extraordinară. Fiind cooptat în elita gărzilor de corp, el călătoreste în întreaga lume, protejându-i pe cei mai bogati, mai puternici si mai influenti oameni din lume.

Această istorisire plină de actiune, captivantă si adesea înfiorătoare, reprezintă povestea adevărată a lui Tony. Învecinându-se uneori cu fantezia si fictiunea, desi reală în fiecare dintre afirmatiile ei, această remarcabilă carte este aproape de necrezut. Cu o perspectivă fascinantă asupra artelor martiale chineze, cu fiorul pe care-l dă adrenalina în viata pe muchie de cutit a bodyguard-ului, ea povesteste tragedia personală care l-a transformat pe „un ucenic al iluminării‿ într-un om violent, însetat de sânge.

Tony ajunge în Închisoarea Centrală notorie din Nicosia. Acolo, în adâncurile unui iad zilnic, totul putea fi pierdut, dacă nu l-ar fi vizitat un străin…

Tony Anthony este căsătorit cu Sara. Ei locuiesc în Essex, Marea Britanie, împreună cu cei doi fii ai lor, Ethan si Jacob.

Pentru a achizitiona aceasta carte adresati-va lui Andrei Iacob la standul de carti al bisericii, sau la telefonul 0123456789.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments