Puterea rugăciunii unei soții de Stormie Omartian

Nu schimbi nimic îngrijorându-te pentru căsnicia ta…
Poți schimba însă totul rugându-te pentru ea.

Solicitările cărora trebuie să le facă față soția secolului 21 și tensiunea în care trăiește zilnic pot face ca o viață de căsnicie împlinită să i se pară un vis irealizabil. Dumnezeu însă este încântat să facă lucruri imposibile, cu condiția doar ca noi să I-o cerem. În cartea aceasta, Stormie Omartian ne arată cum a consolidat Dumnezeu propria ei căsnicie din momentul în care a început să se roage pentru soțul ei cu privire la domenii esențiale din viața unui bărbat, cum sunt:
– umblarea lui spirituală
– emoțiile lui
– rolul lui de tată, lider și persoană care ia decizii
– siguranța lui în ce privește munca și banii pe care-i obține
– sănătatea și protecția lui
– credința și viitorul lui

Orice soție care dorește o relație mai strânsă cu soțul ei va aprecia această perspectivă nouă asupra puterii rugăciunii în căsnicie. Pe lângă exemple din viața reală, Stormie oferă la sfârșitul fiecărui capitol un model de rugăciune și “instrumente ale puterii” “versete biblice care inspiră și încurajează” pentru ca soțiile să poată fi sigure de împlinirea minunatelor promisiuni ale Lui Dumnezeu de reabilitare, reînnoire și succes în căsnicie.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments