Frica de Domnul de John Bevere

Descătuşează comorile mântuirii, înţelepciunii şi cunoaşterii

Mai mult ca niciodată, ceva lipseşte din bisericile noastre, din rugăciunile noastre şi din viaţa noastră, împiedicând apropierea noastră de Dumnezeu. Este ceea ce ne face viaţa autentică şi curată. Este ceea ce ne transformă cu adevărat în copii ai lui Dumnezeu conduşi de Duhul Său.

Este…”Frica de Domnul”!

În această carte captivantă, autorul John Bevere scoate la lumină nevoia temerii de Domnul. Cu stilul său confruntativ, care îmbracă haina dragostei, el ne îndeamnă să înnoim modul în care-I arătăm lui Dumnezeu reverenţă în viaţa noastră de închinare, cât şi în cea de zi cu zi. El arată felul în care frica de Domnul reprezintă cheia cunoaşterii lui Dumnezeu aşa cum doreste El să fie cunoscut, precum şi faptul că orice altă abordare va avea ca rezultat inevitabil judecata.

John Bevere are o pasiune adâncă, aceea de a vedea cum credincioşii îşi dezvoltă legătura cu Dumnezeu şi perspectiva eternităţii. Bevere este autorul mai multor cărţi de succes, traduse în peste 40 de limbi şi tipărite în milioane de exemplare. Ca vorbitor şi lucrător însoţit de ungerea lui Dumnezeu, John expune adevărul cu îndrăzneală şi autoritate. Împreună cu soţia sa, Lisa, şi ea o autoare populară, a înfiinţat organizaţia Messenger International.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments