Lupta credintei

Exista o lupta pe care trebuie să o ducem. Există o cauză sfântă. Nu toate luptele fac parte din războaiele Domnului. Cum şi pentru ce ne luptam noi astăzi?

[audio:pastor-razvan-06-12-2009.mp3|titles=Lupta credintei – 6/12/2009]

Link-ul de unde puteti descarca fisierul audio este aici.

3 thoughts on “Lupta credintei

 1. Vom lupta lupta cea buna pe toate nivelele si suntem mai mult decat biruitori pentru ca stim in Cine ne incredem si cine suntem.
  Ma bucur foarte mult sa pot asculta astfel de invataturi. Le recomand tuturora.

 2. Predica despre ..lupta credintei este extraordinal de buna si ma bucur ca l-am putut asculta.
  Domnul fie laudat…Alexandru..

 3. Mintuirea (iertarea,vindecarea)este o binecuvintare oferita…Dumnezeu a dat pe singurul Sau fiu Ioan 3,16 pt.ca oricine crede in El sa nu peara…
  Dupa ce am intrat in imparatia Lui prin nasterea din noua,beneficem si mai departe de binecuvintarile oferite si de cele promise..
  1 kor.2 12..Noi nu am primit duhul lumii ci Duhul care vine de la Dumnezeu,ca sa putem cunoaste lucrurile pe care ni le-a dat Dumnezeu prin harul Sau.Deci ne-a dat dreptul sa fim copii Lui, ne-a dat darul neprihanirii rom 1,17, -ne-a facut fapturi noi, -ne-a binecuvintat cu tot felul de binecuvintari duhovnicesti,-ne-a dat totul in cea ce priveste viata si evlavia,-ne-a fcut partasi firi Dumnezeesti,-ne-a facut mostenitori,-ne-a dat Duhul Sau sa ne calauzeasca,- ne-a dat putere,
  -ne-a scapat de blestemul legii( de lipsuri si boli)gal.3,13,-ne-a scapat de moartea spirituala,-ne-a dat un Duh de putere,de dragoste de chibzuinta,ne-a dat armatura Lui etc…Iata citeva binecuvintari oferite ,pentru care noi nu mai trebuie sa ne rugam, ci trebuie sa le primim,cu multumire prin credinta,cu alte cuvinte:- Iti multumesc Doamne ..sunt ale mele…Daca noi tot cerem si cerem lucruri pe care El ni le-a dat deja, inseamna ca nu stim ce am primit si nu putem beneficea de acele binecuvintari pt. care Dumnezeu a platit pretul suprem ..In cartea lui Iosua 18,3Dunezeu
  le-a dat tara, dar ei au lenevit sa-l ia in stapinire.. Nu cumva suntem si noi lenesi spirituali?…In ce masura stapinim acelea binecuvintari pe care Domnul ni le-a dat?
  Daca le stapinim cu adevarat nu le mai cerem ci cu bucurie ducem mai departe vestea buna.Marturisirea noastra trebuie sa corespunda cu Cuvintul Domnului,deci trebuie sa spunem la fel .Ce spune el despre noi aia trebuie sa spunem si noi..Daca spunem altfel, inseamna ca nu suntem de acord cu cuvintul Lui…De exemplu:-Dumnezeu te socoteste neprihanit romani.5,9 etc.. —AA ..da, El asa ma socoteste, dar eu sunt pacatos. Daca tu ai marturisit pacatele tale si totusi sustii ca esti pacatos, inseamna ca nu esti de acord cu cuvintul Lui Dumnezeu si aceasta este mindrie. Aceasta este o smerenie falsa .Poate te gindesti acuma la fariseu si vamesul care s-au suit la templu ,unde fariseul sa laudat cu faptele lui..Dar baga de seama ca noi nu ne laudam cu faptele noastre ci cu faptele pe care Isus le-a facut. El care nu a cunoscut,pacat a devenit pacat ca noi sa devenim neprihanirea lui Dumnezeu in Hristos Isus domnul nostru..Noi totdeauna trebuie sa stim cine suntem ..ce suntem si ce avemm,datorita faptului ca suntem in Hristos..Este foarte impoprtant sa marturisim cuvintul Domnului si nu invataturi traditionale ..La fel si cintarile trebuie sa corespunda cu Cuvintul,pt ca sunt cintece care atrag ungerea si sunt cintari care departeaza ungerea…Doresc sa aveti bucuria si pacea pe care o da credinta…. Ma bucur foarte mult ca la Riul vietii putem asculta predici sanatoase.. Alexandru..

Comments are closed.