Vânt proaspăt, foc proaspăt de Jim Cymbala

Această carte descrie drumul pe care Biserica Brooklyn Tabernacle l-a parcurs de la o biserică mică, dintr-un cartier din New York, la o biserică plină de viaţă, care a atins şi a schimbat permanent strada, cartierul şi chiar orasul pe care Dumnezeu l-a pus la dispoziţia lor.

In cartea sa, Pastorul Jim Cymbala ne relatează un drum plin de încercări şi de greutăţi, dar încununat de succes. Ce se întâmplă când Duhul lui Dumnezeu invadează inima poporului Său?

Pastorul Jim Cymbala ne face cunoscute lecţiile pe care el le-a învăţat când Duhul i-a cuprins inima şi a început să se mişte prin oamenii Lui. Această relatare de neuitat îţi va pune pe jar inima în dorinţa de a experimenta şi tu, ca şi cum ar fi pentru prima oară, îndurarea, puterea şi dragostea lui Dumnezeu.

“Această carte este importantă pentru toţi cei al căror creştinism a devenit inactiv şi steril. “Vânt proaspăt, foc proaspăt” este o dovadă că Dumnezeu este la lucru şi în zilele noastre şi că doreşte să lucreze în vieţile noastre.” – Dr. Joseph M. Stowell
“Această carte te va pune pe genunchi, aşteaptă-te să fii provocat, dar şi adânc mişcat. Citind această carte vei fi cu siguranţă schimbat pentru totdeauna.” – David Wilkerson
Aceasta este o carte excepţională despre puterea rugăciunii făcută cu credinţă.

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments