Adevarata Spiritualitate de Francis A. Schaeffer

Credinţa în Isus produce cu adevărat o schimbare?
Poate schimba Dumnezeu cu adevărat vieţile oamenilor?

După ce a slujit ca pastor mai bine de un deceniu, Francis Schaeffer – fondatorul L’Abri Fellowship – s-a trezit luptându-se cu întrebări răscolitoare ca acestea. Era istovit de faptul că nu vedea rezultate în propria lui viaţă spirituală şi nici în vieţile altora. A descoperit că vorbea despre creştinism, dar nu îl trăia. Deci, în calitate de pastor, a decis să “reia totul de la început” – să revină la agnosticism – şi să-şi reanalizeze credinţa creştină. “A produs creştinismul cu adevarat o schimbare în viaţa mea?”
“Adevărata spiritualitate” este rezultatul căutării oneste a lui Schaeffer de a găsi răspunsuri la aceste întrebări. Când a fost publicată, cu treizeci de ani în urmă, cartea a zguduit lumea creştină. Tinerii s-au îndreptat cu grămada spre L’Abri, centrul lui spiritual din Alpii elveţieni. Astăzi “Adevărata spiritualitate” este o carte clasică despre înţelegerea a ceea ce înseamnă cu adevărat creştinismul – ce înseamnă să-L urmezi pe Cristos clipă de clipă.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments