Cu sufletul ramas in viata de Philip Yancey

In romanul lui Dostoievski, „Fraţii Karamazov”, Biserica întruchipată de Marele Inchizitor îi reproşează lui Hristos întors pe pământ: „De ce ai venit să ne tulburi?”
După mai bine de două mii de ani de la înfiinţare, Biserica instituţională continuă să-i tulbure şi să-i rănească pe cei care îi calcă pragul căutând vindecare. Philip Yancey este şi el, printre mulţi alţii, unul dintre aceşti abuzaţi. A încercat toată viaţa să scape de traumele profunde cauzate în tinereţe de biserica lui îmbâcsită de o religiozitate de faţadă, de prejudecăţi şi rasism.
Această carte este una terapeutică. Este o vastă confesiune în care autorul vorbeşte despre cărţi, oameni şi faptele lor. Vorbeşte despre treisprezece mentori spirituali, dintre cei mai neaşteptaţi, care l-au ajutat să se tămăduiască şi, surprinzător, să-şi păstreze vie flacăra credinţei.
Pentru unii, această carte va mirosi a sămânţă de scandal, pentru că maeştrii spirituali care l-au ţinut pe Philip Yancey în viaţă nu doar că sunt departe de a fi perfecţi, ci se dovedesc a fi doar nişte păcătoşi, aparent irecuperabili. Pentru alţii însă, cartea ar putea deveni un adevărat pansament spiritual, cu nebanuite valenţe vindecătoar

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments