Puteti toti sa prorociti de Steve Thompson

Această carte este un ghid practic pentru lucrarea profetică.
Pavel a revelat acest adevăr surprinzător bisericii din primul secol, iar acum Dumnezeu eliberează harul şi priceperea pentru a putea îndeplini acest adevăr. Zilele care vor veni vor necesita ca noi toţi să fim în stare să auzim vocea lui Dumnezeu unul pentru altul. Acum este timpul pentru Trupul lui Cristos să înceapă să funcţioneze prin profeţie pentru ca biserca să fie zidită şi cei pierduţi să fie câştigaţi. Această carte oferă încurajare şi instruire echilibrată pentru a începe să fii echipat în slujirea prin profeţie având atât credinţă cât şi înţelepciune.
Această carte a fost scrisă pentru a te ajuta:
-să recunoşti vocea lui Dumnezeu
-să interpretezi simbolismele profetice
-să întelegi protocolul profetic
-să identifici şi să învingi slăbiciunile de caracter ale profeţilor
-să creşti în duhul profeţiei
“Această carte ‘trebuie’ citită de către pastori şi credincioşi totodată, nu doar de către cei chemaţi, în mod special, la lucrarea profetică. Este un produs născut din ani de experienţă în domeniul profetic, prin echipare, împuternicire şi păstorire a mii de creştini în această lucrare cruciala.” – Rick Joyner

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments