Trairea dupa Biblie de Howard G. Hendricks si William D. Hendricks

Cartea prezinta felul in care studierea Scripturii, folosind uneltele observarii, interpretarii si aplicarii, poate deveni accesibila, practica si atractiva atat pentru crestinii obisnuiti, cat si pentru cei ce studiaza teologia intr-un mod mai avansat.
Lumesc sau motivator?
Plictisitor sau interesant?
Repetitiv sau innoitor?
Care sunt cuvintele ce descriu studiul tau biblic personal?
Fii cinstit. Ca si multi altii, ai simtit probabil la un moment dat un fior sau o vina ca nu te bucuri pe deplin de timpul tau de studiu personale. Poate te intrebi cum unii sunt entuziasmati de aceleasi pasaje pe care tu le-ai citit de atatea ori fara sa fii atins. Care este secretul lor? Howard Hendricks stie ca “secretul” nu e de loc un secret. Este pur si simplu rezultatul practicarii unor metode eficiente de studiu biblic. Dar pentru a le practica trebuie sa le cunosti. Si tocmai aici, Howard Hendricks si fiul sau te scot din impas aratandu-ti pasii pentru a trai dupa Scriptura.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!