Sa cunoastem crestinismul de J.I. Packer

In vreme ce atât de mulţi râvnesc la cea mai nouă schemă de îmbunătăţire a calităţii veiţii personale sau la cea mai recentă experienţă religoasă, J.I. Packer ne îndreaptă atenţia înspre nişte realităţi cu un orizont şi cu o durabilitate mult mai mare decât orice altceva ne-ar putea oferi o societate captivată de “eu”, cum este societatea noastră. In această carte Packer înfăţisează ochilor nostri panorama cea mai splendidă şi magnificul peisaj a ceea ce numim credinţa creştină.
El începe prin a aşeza singura temelie care este potrivită pentru experienţa spirituală şi anume doctrinele centrale despre Dumnezeu, despre Biblie, despre Cristos şi despre Duhul Sfânt. De aici, el ne conduce înspre elementele principale ale vieţii creştine: creşterea în Cristos, rugăciunea către Tatăl nostru, închinarea adusă Dumnezeului nostru, părtăşia cu alţi credincioşi şi responsabilităţile pe care le avem în calitate de cetăţeni.
Analiza cuprinzătoare pe care o face asupra acestui domeniu spiritual se încheie, aşa cum trebuie, de altfel, cu cateva observaţii referitoare la vremea sfârşitului existenţei noastre pământene – realitatea unei vieţi de apoi, a judecăţii lui Dumnezeu şi a domniei noastre împreună cu Cristos cel înălţat.
In timp ce toanele spirituale dispar de pe scenă la fel de iute cum apar, aici este vorba despre adevărul veşnic, imuabil, al lui Dumnezeu, adevăr ce a constituit ajutorul nostru în vremurile trecute şi care va fi speranţa noastră pentru anii care vin.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments