Ai fost creat pentru mai mult de Jim Cymbala

Îţi doreşti să produci o schimbare?
Nu eşti dispus să te mulţumeşti cu o viaţă liniştită, care să nu iasă din tipare?

Jim Cymbala consideră că oricine care se întreabă dacă viaţa ne poate oferi ceva mai bun este pe calea cea bună. Dumnezeu chiar ne poate oferi ceva mai bun.

Ca pastor al bisericii Brooklyn Tabernacle, Cymbala ştie cum este să depinzi de Dumnezeu pentru orice. El a văzut purtarea de grijă a Lui Dumnezeu pentru biserica sa, fără bani, în viaţa copiilor abuzaţi, şi în viaţa celor care trăiesc la limita existenţei.

Indiferent că provii din pătura de sus, de mijloc sau de jos a societăţii, Jim Cymbala ştie că Dumnezeu îţi poate transforma viaţa. Poţi deveni remarcat prin pacea şi bucuria pe care o arăţi în viaţa ta. Echipează-te pentru a urmări acest “mai mult” pe care îl are Dumnezeu pentru tine.

“Ai fost creat pentru mai mult” descrie o imagine impunătoare a unor oameni ca şi tine, care au descoperit că acest “mai mult” al Lui Dumnezeu înseamnă mai multă influenţă, energie şi în cele din urmă mai multă fericire. Această carte te va ajuta să-ţi faci propria imagine a ceea ce înseamnă “ţara în care curge lapte şi
miere” – locul spiritual mai plin, mai bogat, în care tânjeşti să ajungi.

Folosind exemple din Biblie, povestiri contemporane şi experienţe din propria sa viaţă, Jim Cymbala îţi arată drumul către o viaţă mai bogată, mai profundă, ajutându-te să intri în posesia a tot ceea ce vrea Dumnezeu să-ţi ofere.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments