Timpul este pe sfarsit

În noiembrie 1996, Facultatea de Teologie a Universităţii Regent a avut privilegiul de a-l găzdui pe evanghelistul Reinhard Bonnke pentru o serie de prelegeri pe tema evanghelizării mondiale. A fost rugat să îşi pregătească prelegerile în lumina experienţei sale de evanghelist prolific al ultimului deceniu. Bonnke a adaptat acele prelegeri pentru publicare. Cartea de faţă schiţează şi explică viziunea biblică a lui Reinhard Bonnke de a aduce această generaţie la Isus Cristos.

Astăzi pe planeta noastră sunt mai multe suflete pierdute decât au fost vreodată. Totuşi, chiar mai important este faptul că avem mai puţin timp ca până acum să îi aducem la mântuire. Reinhard Bonnke, care de 30 de ani predică o Evanghelie necompromisă pe întreg continentul Africii şi în alte ţări din lume, este probabil unul dintre cei mai experimentaţi şi înzestraţi evanghelişti pe care i-a cunoscut această lume.

Din dorinţa fierbinte de a vedea suflete câştigate pentru Cristos, Reinhard prezintă aici principiile biblice ale evanghelizării de succes. Tehnicile demonstrate şi eficiente de câştigare a celor pierduţi sunt descrise cu multă dibăcie, şi totuşi într-un limbaj simplu, cu scopul de a-i învăţa, motiva şi încuraja pe alţii să răspundă provocării de a mărturisi vecinilor, prietenilor şi lumii întregi.

Rezultatele campaniilor de evanghelizare demonstrează clar eficienţa acestor principii. Începând din anul 2000, mai bine de 45 de milioane de oameni au luat decizia de a-L urma pe Cristos prin intermediul lucrării lui Reinhard Bonnke şi au fost adăugaţi Împărăţiei lui Dumnezeu şi bisericilor locale.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments