Traversarea focului de Alice Panaiodor

Această carte prezintă infernul “Galagului” românesc evocat de o femeie credincioasă de excepţie. Foarte apropiată familiei Wurbrandt în acei ani grei, atât în bucurie cât şi în suferinţă, împărtăşindu-le viziunea şi destinul.

Majoritatea creştinilor sunt gata să împlinească prima poruncă, adică să-L iubească pe Dumnezeu; aceasta o fac poate dintr-un egoism spiritual, ca să nu-şi piardă mântuirea, iar în al doilea rând pentru că este uşor să-L iubeşti pe Dumnezeu, care este departe şi care nu te supără cu nimic. Dar să-l iubeşti pe aproapele tău, aceasta este mai greu. Aceasta implică uneori sacrificii, aceasta cere să dai o bucăţică din tine însuţi şi aceasta am văzut-o la credincioşii din România. – Alice Panaiodor

“Privind în urmă, când totul începe să se şteargă în ceaţa care se lasă, un singur lucru rămâne clar: amintirea îndurărilor Lui Dumnezeu pentru copii Săi.”

In amintirea acestei personalităţi deosebite, care a fost Alice Panaiodor, tipărim această carte, în speranţa că va ajuta multor suflete să-şi găsească echilibrul în viaţă şi în Dumnezeu. – Gabriela Boeru Ander

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!