Ramanand in puterea Sa de Gwen Wilkerson

În urmă cu douăzeci de ani, Gwen Wilkerson scria o carte intitulată “În puterea Sa”. Ea ne împărtăşea atunci cu onestitate şi în cuvinte simple istoria puterii de a răbda pe care a primit-o de la Dumnezeu pentru viaţa ei. Gwen ne povestea despre teroarea şi durerea bătăliilor pe care le-a purtat cu cancerul. Şi-a deschis de asemenea inima dezvăluindu-ne şi conflictele vieţii ei de căsnicie. Dumnezeu a  vindecat căsnicia lui Gwen si a lui David prin puterea Lui şi astăzi ei sunt o mărturie însufleţită a acestui miracol.

În această nouă ediţie îmbogăţită, Gwen îşi continuă istoria, depănând-o cu candoarea şi sensibilitatea care i-au caracterizat atât de bine viaţa. “Rămânând în puterea Sa” ne pune în temă cu evenimentele mai recente care au modelat caracterul lui Gwen şi au făcut din ea un model al femeii duhovniceşti puternice, pline de compasiune.

Triumful celor două fiice ale ei care au suferit şi ele ororile cancerului atât de trădător se datorează în mare parte mamei lor, Gwen. Credinţa ei în Cristos a împuternicit-o să le dea încurajare şi să umble alături de ele “prin valea umbrei morţii”, în timp ce ele duceau propriile lor lupte de supravieţuire, prin puterea Sa.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments