Glas profetic de John Bevere

Dumnezeu restaurează lucrarea profetică în aceste zile. Slujba aceasta, pe care mulţi au căutat să o limiteze doar la prezicerea viitorului, are un rol important atunci când Dumnezeu vrea să iniţieze o lucrare de trezire în poporul Său. Sătui de lucrări superficiale, cei cu adevărat flămânzi după Dumnezeu se vor bucura de chemarea glasului profetic.

Care este răsplata unui profet?
În Matei 10:41 suntem învăţaţi: “Cine primeşte un proroc, în numele unui proroc, va primi răsplata unui proroc”. E vorba de succesul financiar? Profeţii biblici nu par a se bucura de un mare succes financiar. Atunci să fie vorba de o cinste, de o poziţie? Profeţii nu s-au bucurat nici de acestea. Ce este, deci, această răsplată? Profeţii aud, văd şi vorbesc cu acurateţe ceea ce Dumnezeu le transmite.

Adevărata lucrare profetică produce în tine dorinţa de a-L cunoaşte pe Dumnezeu. Aceasta te ajută să-L vezi pe Isus aşa cum este El. Mulţimile de oameni flămânzi au putut să-L vadă pe Isus ca Fiul Lui Dumnezeu numai după ce un profet ca Ioan i-a chemat la pocăinţă. La fel şi azi, trebuie să fim gata de a auzi ceea ce Duhul spune Bisericii: “Eu mustru şi pedepsesc pe toţi aceia, pe care-i iubesc. Fi plin de râvnă dar, şi pocăieşte-te!” (Apocalipsa 3:19)

Câteva subiecte abordate:
– convertirea autentică vs. imitaţie
– mesajul profeţiei biblice
– recunoaşterea profeţilor falşi
– ungerea lui Ilie
– idolatria în America
– dezvăluirea înşelăciunii

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments