Lupta fiecarei femei Shannon Ethridge

Nevoile tale sexuale sunt foarte diferite de cele ale soţului tău… şi acestea pot fi cu mult mai periculoase.

Când începe o relaţie extraconjugală? Nu începe cu prima atingere interzisă… ci cu primul gând interzis. Pe neaşteptate, simţi că eşti puternic legată emoţional de un alt bărbat. Simţi că eşti din nou importantă pentru cineva. Şi uşa pe care o credeai bine ferecată – uşa spre infidelitate sexuală – este dintr-odată întredeschisă.

Singura modalitate prin care tu ca femeie poţi să supravieţuieşti luptei intense pentru integritate sexuală este să-ţi păzeşti nu doar trupul ci şi mintea şi inima. Cartea “Lupta fiecărei femei” te ajută să înveţi cum să faci acest lucru.

Folosindu-se de întâmplări adevărate şi de exemple din propria ei luptă, Shannon Ethridge le ajută pe femeile ca tine – fie ele căsătorite, logodite sau care plănuiesc să se căsătorească – să:
– înţeleagă cele patru componente unice ale sexualităţii feminine
– pătrundă înţelesul miturilor larg răspândite care le menţin pe femei în linia de luptă
– îşi construiască o nouă defensivă care să le protejeze fiecare aspect al vieţii
– dezvolte un nivel profund de intimitate cu soţii lor sau viitorii lor soţi
– înceapă o relaţie cu singurul Iubit care le poate împlini chiar şi cele mai adânci dorinţe: Isus Cristos

Primul pas care trebuie făcut pentru a câştiga lupta pentru integritate sexuală este să devii conştientă de lupta îndârjită din inima şi mintea ta. “Lupta fiecărei femei” te va ajuta să faci acest prim pas – şi te va conduce spre calea adevăratei bucurii şi împliniri sexuale, emoţionale şi spirituale.

Shannon Ethridge este celebra autoare a cărţii “Lupta fiecărei femei”, dar este în acelaşi timp soţie, mamă, orator şi consilier. Ţine cursuri în mod obişnuit la Tenn Mania Ministries, dar şi în multe alte biserici şi şcoli, motivându-şi audienţa să dezvolte o viaţă de integritate sexuală, precum şi intimitatea cu Cristos. Shannon şi soţul ei, Greg, locuiesc în estul statului Texas împreună cu cei doi copii ai lor, Erin şi Matthew.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments