Lupta fiecarui barbat de Stephen Arterburn, Fred Stoeker & Mike Yorkey

Provocarea fiecărui bărbat… lupta pe care fiecare bărbat o poate câştiga.
De la televiziune la internet, de la ziare şi înregistrări video, bărbaţii sunt asaltaţi în permanenţă de imagini senzuale. Este imposibil să eviţi asemenea tentaţii… dar, din fericire, nu imposibil să te ridici deasupra lor.

Spulberând ideea că bărbaţii nu sunt în stare să-şi controleze gândurile proprii şi nici privirile rătăcitoare, “Lupta fiecărui bărbat” împărtăşeşte istorisirile multor bărbaţi care au scăpat din capcana imoralităţii sexuale şi prezintă un plan de luptă practic, detaliat pentru orice bărbat care doreşte puritatea sexuală, fiind un ajutor perfect pentru bărbaţii care au căzut în trecut, pentru cei care vor să rămână tari în prezent şi pentru toţi cei care vor să reziste ispitei în viitor.

“Principii clare şi practice cu privire la curăţia sexuală… o chemare la curaj, devotament şi autodisciplină.” – Dr. John C. Maxwell

“Textul vulnerabil, cinstit şi pătrunzător, aşezat pe paginile acestei cărţi, înfăţişează lucrurile pe care fiecare bărbat trebuie să le cunoască.” – Drs. Les şi Leslie Parrott

Cartea conţine o secţiune specială dedicată femeilor, concepută pentru a le ajuta să-i înţeleagă şi să-i susţină pe bărbaţii pe care îi iubesc.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments