Hadassah de Tommy Tenney

Tommy Tenney reușește să readucă la viață istoria Esterei, așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum. Romanul îl poartă pe cititor în Persia antică, la palatul regal, în miezul unei intrigi politice pline de suspans și mister. Hadassah, o tânără evreică aleasă dintre multe altele pentru a deveni Regina Persiei, ne capturează imaginația și emoțiile în acest roman de excepție.

Tommy Tenney și soția sa, Jeannie au călătorit în jurul lumii în ultimii treizeci de ani. Cititor avid și cercetător neobosit, Tenney este un vorbitor motivațional foarte apreciat și autor de best-selleruri de literatură de non-ficțiune, având în total vânzări de peste trei milioane de exemplare. Aici a dat pentru prima dată mâna cu ficțiunea și cu povestea captivantă a Esterei.

Tenney spune: “Încercând să înțeleg și să-mi apreciez mai mult soția, împărăteasa vieții mele, am descoperit povestea fascinantă a Esterei. Slabă fiind, s-a pregătit temeinic să-l îndemne pe un împărat puternic spre un destin mai măreț decât oricare dintre ei doi”.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments