Dovezi in favoarea invierii de Josh McDowell & Sean McDowell

Când a murit Isus pe cruce, totul părea pierdut, de parcă moartea ar fi ieșit biruitoare. Însă după trei zile în mormântul rece, Isus a apărut viu în fața femeilor care veniseră la mormânt să-I ungă trupul. Vestea a fost atât de șocantă încât ucenicii au refuzat să creadă până când nu L-au văzut pe Isus cu ochii lor și nu I-au atins rănile cu mâinile lor. Apoi Isus a făcut o afirmație extraordinară: va veni o zi în care și ei vor avea un trup înviat, la fel ca al Său, un trup care niciodată nu se va deteriora, nu va îmbătrâni și nu va putrezi. Vor avea o viață nouă, în care nu va mai exista nici moarte, nici durere, în prezența eternă a unui Dumnezeu iubitor.
La fel ca Isus, și noi vom muri, însă învierea Lui este o promisiune că moartea nu constituie sfârșitul. Învierea Lui este prototipul pentru învierea noastră. Prin moartea Sa, Isus a deschis calea spre viață veșnică și ne spune că putem călca pe urmele Sale, conduși de mâna Sa de-a lungul drumului. Învierea ne dă speranța unui viitor glorios, iar cele mai îndrăznețe visuri ale noastre de pace, dragoste și armonie își pot afla împlinirea…
În această fascinantă examinare a scrierilor celor patru evangheliști și în lumina celor 2.000 de ani de existență a creștinismului, autorul de succes Josh McDowell, împreună cu fiul său Sean, te invită să cercetezi dovezile solide și numeroase ale faptului că Isus Cristos a învins moartea și mormântul. Autorii te provoacă să răspunzi la următoarea întrebare: Dacă Isus a înviat din morți în urmă cu 2.000 de ani, ce înseamnă acest lucru pentru mine astăzi?

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments