Un cuvant pe zi de J.D. Watson

Învață câte un cuvânt grecesc din Biblie în fiecare zi.

Obiectivul cărții Un cuvânt pe zi este acela de a reda bogăția limbajului grecesc folosit în Noul Testament și de a face ca aceste cuvinte să devină practice în viața de creștin a cititorului. Deoarece cuvintele au însemnătate, cuvintele din Noul Testament au însemnătatea cea mai mare. Și, într-o vreme în care cuvintele nu par să însemne foarte mult, nevoia de precizie în doctrina și în practica creștină nu a fost niciodată mai acută.

În fiecare zi a anului, Watson prezintă un studiu sumar al unui cuvânt, după care oferă o aplicație, urmărind ca fiecare cuvânt grecesc menționat să devină real pentru trăirea practică. În completare, sunt specificate versetele înrudite pentru studiul personal al cititorului.

“Doctor” Watson își împlinește dorința de atâția ani de a pune la dispoziție materiale de studiu personal zilnic care, pe lângă faptul că conțin adevăruri spirituale profunde, sunt ușor de citit și de înțeles. În această vreme a relativismului, e nevoie disperată de absoluturile Cuvântului (și ale cuvintelor) lui Dumnezeu. Aceste scurte meditații vor îmbogăți mintea, vor răscoli sufletul și vor împuternici viața oamenilor lui Dumnezeu.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii duminica între orele 9,30-13,00.

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments