Casa favorită a lui Dumnezeu de Tommy Tenney

Ai amintiri dragi despre o casă în care ai crescut? Care sunt aceste amintiri? Amintirea evenimentelor frumoase care s-au întâmplat acolo, mai degrabă decât structura fizică a casei, iată ceea ce te face să simţi “dorul de casă.”

Dacă lui Dumnezeu I s-ar face vreodată “dor” de oricare dintre casele de închinare de pe pământ, care ar fi aceea? Ce evenimente din acest loc pot provoca mintea eternă a lui Dumnezeu să definească acea casă ca favorită a Lui şi s-o imortalizeze pentru vecie în memoria Sa?

Omul caută întâlniri cu Dumnezeu la ceea ce numeşte el “casa lui Dumnezeu”, dar Dumnezeu caută întâlniri cu omul la ceea ce El numeşte “casa omului.” Vă mai amintiţi numele? “Cortul lui Moise”, “Cortul lui David”, “Templul lui Solomon”? Dumnezeu a cutreierat pământul în căutarea închinării intime, încă din grădina Eden.

În timp ce peisajul este presărat de turle de milioane de dolari, care străpung atmosfera lui Dumnezeu şi de ferestre pictate care-I colorează soarele, s-ar părea că alegerea unei case favorite ar fi mai elaborată. Pregăteşte-te să fii surprins descoperind “Casa favorită a lui Dumnezeu.”

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments