Autoritate în rugăciune de Dutch Sheets

Cine răspunde? Această întrebare stă la baza tuturor conflictelor de pe pământ. Dutch Sheets le reaminteşte credincioşilor că Dumnezeu este răspunzător şi că El intenţionează ca oamenii Lui să fie biruitori. Tu nu trebuie să permiţi păcatului, Satanei sau circumstanţelor vieţii să te ţină departe de promisiunile uimitoare ale lui Dumnezeu. Cartea “Autoritate în rugăciune” îţi arată cum poţi să beneficiezi de pe urma promisiunilor lui Dumnezeu şi să-ţi schimbi lumea prin rugăciune.
“In această carte, Dutch Sheets scoate la iveală un lucru pe care majoritatea dintre noi îl vom recunoaşte fără greutate, şi anume că o bună parte din timpul în care ne rugăm, ne rugăm ca nişte neputincioşi! Cu mult înainte de a ajunge la sfârşitul carţii, m-am hotărât că nu o să mă mai rog ca un învins – ci ca un biruitor! Sunt mulţumitor pentru această uriaşă îmbunătăţire a vieţii mele de rugăciune şi ştiu că veţi fi la fel de captivaţi ca şi mine, când veţi citi “Autoritate în rugăciune”. – C. Peter Wagner Leadership Institute.
Trăim în vremuri periculoase! Părinţii vigilenţi, pastorii sau politicienii sunt conştienţi de faptul că scopurile lui Dumnezeu pentru vieţile lor vor fi o provocare continuă. Rugăciunea cu autoritate este o parte necesară a armurii prin care vor domni. Dutch Sheets face mai mult decât să scrie un manual despre rugăciunea eficientă, el transformă experienţele şi cunoştintele acumulate pe tot parcursul vieţii sale în principii de bază ale unei rugăciuni de mare impact. Am început să folosesc conceptele dezvăluite în aceată carte, care conduc la victorii spirituale, chiar din ziua în care am citit-o. Rezultatele pe care le-am avut au fost uimitoare – şi ale voastre vor fi la fel. – Harry Jackson Jr.

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments