Viata condusa de scopuri de Rick Warren

O proclamaţie nouă şi originală privitoare la semnificaţia vieţii
Tu nu esti un accident. Chiar înainte de crearea universului, Dumnezeu te-a avut în minte, şi El te-a planificat pentru scopurile Sale. Aceste scopuri trec cu mult dincolo de cei câţiva ani trăiţi pe acest pământ. Ai fost făcut să traieşti veşnic!
Deseori cărţile de autoperfecţionare sugerează ca pentru a descoperi semnificaţia şi scopul vieţii tale trebuie să priveşti în interiorul tău, dar Rick Warren spune că acesta este un punct de plecare greşit. Trebuie să începi cu Dumnezeu, Creatorul tău, şi cu motivele Sale de-a te crea. Tu ai fost făcut de Dumnezeu şi pentru Dumnezeu şi, atâta timp cât nu înţelegi acest lucru, viaţa nu va avea nici un sens.
Această carte te va ajuta să înţelegi de ce ai viaţa şi planul uimitor al lui Dumnezeu pentru tine – atât pentru prezent cât şi pentru veşnicie. Rick Warren te va călăuzi într-o călătorie spirituală personală de 40 de zile, care îţi va transforma răspunsul tău la cea mai importantă întrebare a vieţii: De ce sunt pe acest pământ? Cunoaşterea scopurilor pentru care te-a creat Dumnezeu îţi va reduce stresul, te va ajuta să-ţi concentrezi energiile, îţi va simplifica deciziile, va da sens vieţii tale şi lucrul cel mai important, te va pregăti pentru veşnicie.
„Viaţa condusă de scopuri” este un plan pentru trăirea creştină în secolul 21 – un stil de viaţă bazat pe scopurile eterne ale lui Dumnezeu, nu pe valori culturale. Folosind peste 1.200 de citate şi referinţe biblice, aceasta pune sub semnul întrebării definiţiile convenţionale ale închinării, părtăşiei, ucenicizării, slujirii şi evanghelizării. In tradiţia lui Oswald Chambers, Rick Warren oferă întelepciune rafinată despre esenţa vieţii.
Aceasta este o carte a speranţei şi provocării pe care o vei citi şi reciti, şi va fi o lucrare clasică, preţuită de generaţiile viitoare.
Asigură-te că nu-ţi scapă esenţa vieţii tale – citeşte această carte! „Viaţa condusă de scopuri” te va călăuzi spre măreţie – prin trăirea Marii Porunci şi a Marii Trimiteri. – Billy Graham si Franklin Graham
Destinată să fie o lucrare clasică despre viaţa creştină, prevăd ca „Viaţa condusă de scopuri” va deveni „Ce am mai bun pentru Cel Prea Inalt” a secolului 21. Neafectată de timp, profundă, convingătoare şi transformatoare, această carte este un dar nepreţuit pentru toţi cei ce vor să-şi cunoască scopul şi să-şi împlinească destinul. In timp ce „Biserica condusă de scopuri” a avut cel mai profund impact asupra bisericii din întreaga lume, dintre toate cărţile din această generaţie, noua carte a lui Rick Warren va elibera milioane de oameni ca să-şi trăiască vieţile aşa cum a intenţionat Dumnezeu. Aceasta este o carte pe care am aşteptat-o cu toţii! – Bruce Wilkinson
Dacă citeşti doar o carte despre esenţa vieţii – citeşte-o pe asta! Această carte schimbă vieţi. Rick Warren este extraordinar în explicarea adevăratului nostru scop pe pământ şi în exprimarea adevărurilor profunde în moduri simple. Oferă această carte tuturor persoanelor de care îţi pasă. Crede-mă că nu vei mai fi niciodată acelaşi după ce o vei citi! Ce dar extraordinar! – Lee Strobel
Eşti dezorientat în ce priveşte direcţia ta în viaţă? Există decizii dificile pe care trebuie să le iei şi paşi greu de făcut? Dacă da, Rick Warren a scris pentru tine o capodoperă de sfaturi înţelepte. Indiferent dacă eşti un căutător al adevărului, un nou convertit sau un sfânt cu experienţă, lasă-L pe Dumnezeu să folosească aceste pagini ca să-ţi aşeze ferm picioarele pe calea cea dreaptă! – Max Lucado

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments