Marturia lui Mark de la Casting Crowns

Ai avut vreodata impresia ca oricine ar putea fi folosit de Dumnezeu in afara de tine?

Ţi s-a parut că toti s-au născut cu toate abilitaţile pe care tu nu le ai?

Ai primit vreodata gândul că de unul ca tine nici Dumnezeu nu are nevoie?

Urmareşte marturia lui Mark de la Casting Crowns (video) dacă vrei să vezi cum gandeşte Dumnezeu despre o persoană ca tine.

[flash https://blog.raul-vietii.ro/wp-content/uploads/2009/05/marturie2.flv w=320 h=280]

15 thoughts on “Marturia lui Mark de la Casting Crowns

 1. Superba marturia.Domnul sa ne dea putere sa ne invingem temerile si sa pasim inainte spunand: IATA-MA!

 2. MINUNAT LUCREAZA DOMNUL CU COPII LUI .DUMNEZEU SA FIE CU NOI TOTI AMIN

 3. minunata marturie….incurajatoare!!! intr-adevar si cantarea are cuvinte care-ti intaresc credinta in Dumnezeu! da sa ascultam ce El ne zice nu ce oamnenii.

 4. Este minunat mesajul. Ce parere ai de lucrarea de la Liberty Center? La Riul Vietii eram spectator, cred ca Dumnezeu vrea sa iesim din zona de confort si sa facem mai mult pt. El, cu conditia sa respectam darurile pe care El ni le-a dat.

  Binecuvintari,
  V.

 5. O marturisire,cum mi sa revelat Dumnezeu>>
  Pina la virsta de 25 de ani am fost dependent de bautura.Stiu cum se distreaza lumea fara Dumnezeu..
  Am intilnit un fost coleg de scoala ,care se pocaise intre timp.Stind de vorba ma invitat la adunare,la care eu am raspuns :-Cum sa merg ca si ieri am fost beat ..Vino numai..Am ascultat predica si am retinut ca daca cerem intelepciune de la Dumnezeu sa-l cunoastem ,ne va da. De la adunare ma dus la un cerc de rugaciune..Cineva a propus sa ne rugam..Am vazut ca ei s-au pus pe genunchi…am facut si eu la fel…Am spus in soapta pe ungureste:
  (cer scuze pt. cxprimarile gresite)
  – Dumnezeule!-Fac fagaduinta ca nu mai beau…Te rog dami intelepciune sa cunosc adevarul Tau..( ce am retinut de la adunare)
  Imediat dupa aceste cuvinte cineva a inceput sa vorbeasca in alte limbi(pe care eu nu le cunosteam)
  si a tradus pe romineste spunind:-Tu care ai facut fagaduinta ..Tineti fagaduinta..Ai cerut intelepciune sa ma cunosti ..Iti voi da si in noaptea asta iti voi arata slava Mea..-Imediat un fior supranatural a trecut prin mine.Dupa ce sa incheiat rugaciunea mi sa comunicat ca pentru mine a fost lucrarea,dar eu si asa stiam deja..In acea noapte am vazut slava Lui Dumnezeu..Un nor alb am vazut coborinduse din cer si am stiut ca Dumnezeu este in nor.Nu iam fazut fata dar I-am simtit prezenta. Asa mic m-am simtit pe linga prezenta Sa ca o pietricica la poala unui munte (daca pietricica ar sti sa vorbeasca.O pilnie mare si lata a inceput sa coboare din nor spre mine ,facinduse tot mai ingust.Capatul pilmiei a intrat in gura mea si o putere supranaturala a inceput sa se scurga de la cap pina la picioare Am inteles ca trebuie sa dau un semnal cind nu mai pot suporta acea putere..Cind am dat semnalul ca nu mai pot, imediat a incetat acea putere sa se mai scurga Si a trebuit sa raspund cit am primit din acea putere …Am inceput sa ma gindesc de la 100 in jos si pina la urma am raspuns :22..Dupa acea I-am auzit glasul si (a intarit ce am auzit prin talmacirea limbilor)lam auzit spunind :Iti voi da intelepciune sa ma cunosti..Dupa ace mi-a pus o intrebare :–In al citelea cer vrei sa ajungi? Am raspuns tremurind: Nu stiu cite sunt.Asa am simtit ca la satisfacut acel raspuns si norul sa ridicat instantaneu.A doua zi nici nu am mai simtit nevoia sa mai beau alcool.Tot a doua zi am inceput sa ma interesez de adunare si de cercuri de rugaciune ..Aceasta lucrare a fost in anul=1972=si de atunci am cautat sa umblu pe caile Domnului si pina in prezent umblu progresind..Chiar daca nu ar exista iad,eu tot cu Dumnezeu vreau sa umblu Fericirea oferita de Dumnezeu chiar aici pe pamint depaseste fericirea pe care ofera lumea si banii..Fiti binecuvintati toti cei ce inca nu cunoasteti pe Domnul..Cei ce cunosc pe Domnul deja sunt binecuvintati fie ca stie fie ca nu stie..Cei care nu stie ca sunt binecuvintati, sa citeasca galateni 3;13
  Domnul Isus nea scapat dr blestemul legii pt.ca bibecuvintarea lui Avraam sa vina peste neamuri..Cine este in Hristos este saminta lui Avraam…

 6. Auzisem de marturia lui, dar niciodata nu am cautat sa o ascult…Si iata atat de indepartat mi se parea Dumnezeu in dimineata aceasta….dar cand am auzit “Eu nu am nevoie de tine, Eu te vreau pe tine!” am stiut, ca El este langa mine si mereu spuneam ca eu nu pot fi folosit de Dumnezeu ca sunt prea,prea si prea…acum tot ce stiu si mia ramas in minte si in inima este ca El ma vrea !!!
  Domnul sa va binecuvanteze !!!

 7. Acum am inteles pe deplin ca Domnu nu vrea ca eu sa renunt la lucrarea la care El ma chemat.“Eu nu am nevoie de tine, Eu te vreau pe tine!”

  fiti binecuvantati

 8. Sunt atatea experinete cu Dumnezeu si din fiecare marturie invatam cred acelasi lucru, ca mai inainte de a ne exprima noi dorinta sa-L cunoastem si sa-L urmam, El ne-a ales si pentru aceasta trebue tot timpul sa ridicam in slava Numele Lui cel Sfant!
  Sunt lucrari mari ori lucrari mici la care suntem chemati,cred ca trebue sa le tratam pe toate ca si cum ar fi cele mai importante din viata noastra, pentruca sunt de la El, sunt sfinte si Domnul doreste ca noi sa fim sfinti, iar sfintii nu pot face decat lucruri perfecte.Noi nu putem alege sa facem ori sa nu facem, noi trebue sa facem pentru ca El ne-a ales, El ne-a vrut pe noi, Slavit si binecuvant sa fie Numele lui in veci! Amin

 9. Nu am cuvinte, doar lacrimi… Dumnezeu nu are nevoie de mine, ma vrea pe mine… Oare cand voi intelege asta cu adevarat? Domnul sa fie cu voi cu toti! GBY All.

 10. Pingback: Marturia lui Mark de la Casting Crowns | Calugaru Ionut

 11. Dumnezeu prin marturia fratelui Mark ma facut sa inteleg ca doar El ne rezerva planurile de viitor

 12. Am strigat catre Domnul;scoate-ma la loc larg,caci sunt la strimtoare,ai mila de mine,asculta-mi rugaciunea.Si El mi-a daruit bunatatea bunatatilor si frumusetea frumusetilor darul credintei.Si cand dai viata credintei prin vorba si fapta atunci poti sa afirmi;Sunt partas la lucruri care sunt mult deasupra mea,inot an ape adinci.Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede.TRAIASCA DOMNUL SI BINECUVANTATA SA FIE STANCA NOASTRA.AMIN.

 13. In timpul rugaciunii pt vindecare,miercuri seara fratele din Anglia a descris o durere abdominala cu lux de amanunte. Era durerea pe care o sufeream de mai multe saptamani. Am fost la medic, am facut tratament perfuzabil, am cheltuit bani cu diverse tratamente naturiste degeaba. Ma inchin si multumesc Domnului nu mai am durerea, pot manca, am inceput sa muncesc.
  Multumim. Va rog sa comunicati pastorului.
  Cu respect si admiratie,
  Dana

Comments are closed.