Citeste online Rapsodia Realitatilor in romana

Acum putem citi zilnic online brosura Rapsodia Realitatilor accesand acest link: http://www.rhapsodyofrealities.org/en/read/read_ror.php?lang=romanian

Pagina care se va deschide va afisa direct devotionalul pentru ziua in curs. Patenerii nostri din Africa de Sud, Christ Embassy, afiseaza online si traducerea in limba romana a brosurii. Linkul catre devotional va fi gasit permanent si in sectiunea de Linkuri utile din coloana dreapta a site-ului.

Va uram si prin intermediul acestui material binecuvantari depline!

5 thoughts on “Citeste online Rapsodia Realitatilor in romana

 1. Buna, ma bucur ca ati pus si aici Rapsodia Realitatilor. E mai usor de gasit decat sa intru pe site ul pastorului Chris. Astept si mai multe materiale, resurse, inspirationale si chiar diverse informatii din bise. Cred ca e important ca site-ul sa devina putin mai interactiv. Daca pot ajuta cu ceva va stau la dispozitie. Multa binecuvantare!

 2. Hello,

  Ce mare bucurie am avut,cind l-am vazut pe pastor Razvan in Rapsodia din luna august.Nici nu stiam ca si voi in Romania va bucurati de Rapsodii.Eu si mai multi prieteni de aici din Canada traduceam cum puteam Rapsodii si trimiteam in romania la prieteni.Vreau sa stiti ca week-end-ul trecut ne-am bucurat cu Pastor Chris in persoana la High life Conference care a avut loc in orasul Mississauga aici in Canada.A fost minunat,as avea multe de spus dar nu acum.Sincer, as dori sa imi raspundeti daca se poate, sa ne cunoastem mai bine.
  Pace de la Domnul Isus si de la mine,
  Sincerely, Elizabeth

 3. sotul meu sufera de depresie si nu stim cum se poate ajunge in africa de sud la pastorul chris….am vazut ca ati fost acolo si va rugam daca aveti amabilitatea sa ne explicati cum trebuie sa procedam,cat costa…..
  multumesc,
  gina

 4. Va multumesc pentru tiparirea Rapsodiilor.Acest Devotional binecuvatat incurajeaza,motiveaza,pe multi crestini.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze

Comments are closed.