Într-o groapă cu un leu, într-o zi cu ninsoare de Mark Batterson

“Ca lider şi profesor, Mark Batterson este plin de imaginaţie, energic, perspicace. Căldura şi sinceritatea autentică a lui Mark se revarsă în comunicarea lui, combinând dragostea intensă pentru comunitatea sa, cu dorinţa pasională de a o vedea trăindu-şi viaţa pe care Dumnezeu o visează pentru ea. Apreciez faptul că este gata să rişte enorm şi să facă inimaginabilul pentru a atinge cultura noastră cu un mesaj cu adevărat relevant.” – Ed Young, pastor principal, Fellowship Church

“Mark Batterson este unul dintre liderii tineri extraordinari din Statele Unite. Ca pastor şi-a demonstrat darurile şi caracterul prin conducere şi predicare. Ca scriitor, transmite înţelepciune şi speranţă, într-un mod atât de energic şi pe înţelesul tuturor.” – Brian McLaren, autor şi activist

“Mark Batterson este un om cu picioarele pe pământ şi smerit – cu toate acestea, mă impulsionează mereu să mă dezvolt. Îl urmez ca lider, îl admir ca inovator şi îl iubesc ca prieten. Mark a devenit una dintre cele mai importante voci ale noii generaţii. Orice face el schimbă vieţi. Citeşte această carte şi vei înţelege ce vreau să spun.” – Craig Groeschel, pastor Lifechurch.tv, autor al cărţii “Chazown” şi “Confessions of a pastor (Confesiunile unui pastor, n.tr.).

Ce-ar fi dacă viaţa pe care ţi-o doreşti cu adevărat şi viitorul pe care Dumnezeu îl doreşte pentru tine se ascunde chiar în spatele celei mai mari probleme… a celui mai cumplit eşec… a celei mai mari temeri?

Pentru a cumpăra aceaastă carte vă rugăm să ne vizitaţi pe: site-ul Librăriei Un Cuvânt Pentru Tine sau la standul de cărţi din cadrul Bisericii Raul Vietii între orele (miercuri 17,30-21,00 şi duminica 9,30-13,00 şi 17,30-21,00).

Domnul să vă binecuvânteze!

Comments are closed

Latest Comments