Ascultare versus încăpaţânare

Este autoritatea importantă? Cât şi când trebuie să ascult? Când sunt îndreptaţit să nu ascult de autoritate? Această predică vine ca un raspuns pentru cei ce au încă neclar subiectul ascultarii.

[audio:predica-21-10-2009.mp3|titles=Ascultare versus încăpaţânare – 21/10/2009]

Link-ul de unde puteti descarca fisierul audio este aici.

3 thoughts on “Ascultare versus încăpaţânare

  1. imi lipseste tare mult biserica Raul vietii.Obisnuiam sa frecventez aceasta biserica in timpul universitatii cand eram la bucuresti Dumnezeu mi.a vorbit de multe ori acol si m.a si vindecat.Acum sunt de 2 ani in norvegia impreuna cu sotul si fiul nostru Emanuel in varsta de 1 an.Mi.as fi dorit tare mult sa fie rostita Binecuvantarea peste el la Raul vietii.speram cand ajungem in tara sa luam parte la slujba

  2. Frate Razvan, iti multumesc ptr aceasta predica si marturisesc ca si eu m-am recuoscut in aceasta predica, dar ca incapatanta nu ca altceva..;))

  3. E o super-predica..Aleluia..o predica in care, dupa parerea mea, multi ne-am regasit.Cu ajutorul D-lui, nu voi mai fii incapatanati, ci impreuna cu El, vom deveni nu numai ascultatori de El si de cuvantul Sau, ci si implinitori..asta dupa cum scrie in Iacov 1..Cu toata credinta mea in D-zeu si cu toata credinta mea in bine..asa va fi AMIN!

Comments are closed.