Casa lui David şi casa lui Saul

Atitudinea inimii noastre faţa de Dumnezeu şi autorităţile stabilite de El contează foarte mult. Respectăm sau ne straduim să distrugem ungerea? Contează pentru noi instrucţiunea lui Dumnezeu mai mult decât dorinţele şi parerile noastre? Suntem noi, în concluzie, nişte oameni după inima lui Dumnezeu?

[audio:predica-25-10-2009.mp3|titles=Casa lui David şi casa lui Saul – 25/10/2009]

Link-ul de unde puteti descarca fisierul audio este aici.

5 thoughts on “Casa lui David şi casa lui Saul

 1. Sunt de acord cu invataturile tale… de apr.36 de ani am aceste convingeri pe care le promovez si le propag si in prezent…
  Ma bucur ca si intre români Dumnezeu a scos lucratori care se lasa calauziti de Duhul Sfint la un nivel mai inalt…
  Am studiat cartile lui Osborn, Oral Robert, Kenyon, Boswort, Keneth Hagin Keneth Copland Odon si altele si nu se contrazic fiindca sunt calauziti de acelas Duh si tu ai aceleas invataturi, de care ma bucur foarte mult.
  Ma rog ca Domnul sa te foloseasca si mai mult pt. slava numelui Sau.
  Este un verset cheie, as putea spune, in Ioan 7:17. Daca vrea cineva sa faca voia Lui va ajunge sa cunoasca daca invatatura este de la Dumnezeu s-au daca Eu vorbesc de la mine… Deci ca cineva sa poata face o discernere buna, trebuie intii sa fie dispus sa faca voia Domnului, neconditionat, totodata pe masura ce ascultam de El putem sa discernem daca duhul Lui Dumnezeu ne vorbeste s-au din intelectul nostru vine informatia respectiva…

  cu drag Sanyi

 2. Domnul sa te binecuvanteze, Alexandru!
  Imi place cum gandesti si I-am multumit Domnului ca exista oameni ca tine prin Romania (sau in diaspora)!
  Adevarul este ca nivelul de trai al fiecarui om nu poate depasi imaginea pe care o are despre Dumnezeu. Iar atentatul la caracterul lui Dumnezeu a inceput in Eden si continua pana azi. Minciuna ca Dumnezeu refuza sa te vindece si sa te binecuvanteze cand ai nevoie mai mult a depopulat Romania si deocamdata sunt putini oamenii care se trezesc la realitate. Exista exceptii in Biblie, care au insa un final si mai glorios, nu dezastruos. David a stiut sa trateze exceptiile, tocmai pentru ca era un cunoscator al caracterului lui Dumnezeu si stia ca Domnul e bun si in veac tine indurarea Lui!
  Fie ca tot mai multi romani sa se mute in casa lui David!
  Domnul sa-ti dea favoare neobisnuita si toate bucuriile vietii din belsug! Ps. 16:11
  Pastor Razvan Mihailescu

 3. Nu am auzit tot mesajul ,dar ce am auzit pina acum este minunat. Ce parerea ai de lucrarea de la Liberty Center? Intr-adevar nu sunt predici care sa ma umple, dar pot ajuta oamenii sa nu ajunga in iad, smulg oamenii din iad si-i ajut sa ajunga in rai.

 4. Buna, ce s-a intamplat de nu se mai poate downloada predica? Ceva nu merge. In rest mult bless si ma bucur ca predicile incep sa apara pe internet. Keep going the good work

 5. fi binecuvintat cu plinatatea duhului lui dumnezeu fratele meu razvan mihailescu ,si paharul tau sa fie plin sa dea peste el ,sa prinda viata tot mai multe inimi ai adus viata in inimile noastre prin aceasta pinatate care vine de sus binecuvint pe domnul pentru oameni dupa iniama dumnezeului adevarat,in zilele acestea m-am intilnit la sacuieu in judetul cluj,la cabana fratelui adrian si a sotiei lui care mi-a vorbit de bieserica din popa nan daca am scris bine nu stiu stiu ca dumnezeu m-a trimis sa vorbesc despre o inchinare adevarata in casa lui dumnezeu si cum dumnezeu mi-a vorbit ca lui avram iesi din traditii din culte si urmeaza-ma ,cred ca stiti despre cine vorbesc conduce lauda si in chinarea si acum in biserica i-am vorbit despre dumneavoastra si biecuvintarea ce o revarsa dumnezeu prin predici i-am spus de sait si despre biserica ce o conduceti ,dumnezeu sa dea putere tuturor sa aleaga azi casa lui david si mai ales cei dragi ai nostrii pe care ii cunoastem de o viata !!!!!!! amin !!!!

Comments are closed.