Biruind ofensa & capatând vindecarea

Isus Hristos a purtat păcatele şi bolile noastre. Înţelegand jertfa Sa putem birui neiertarea ca să căpătăm vindecare. Predica aceasta ne aduce în atenţie soluţia Lui Dumnezeu.

[audio:predica-08-11-2009-seara.mp3|titles=Biruind ofensa & capatând vindecarea – 8/11/2009]

Link-ul de unde puteti descarca fisierul audio este aici.

4 comentarii la „Biruind ofensa & capatând vindecarea

  1. Voiam sa va zic ca asculta predicile de pe internet mult mai multa lume decat feedback-ul primit. cred ca numarul este in crestere ceea ce ne si responsabilizeaza pe noi mai mult. Urez cat mai multa munca performanta, sub ungerea Domnului, exact ca in cortul lui Moise.

  2. BUN GASIT! UNEORI MI-AS DORI SA FIU IN BUCURESTI PT. A PUTEA PARTICIPA CU VOI LA SLUJBE DAR CRED CA DOMNUL ARE UN SCOP CU MINE AICI IN BRASOV.VIZITEZ ACEST SITE CU INTERES SI CONSIDER CA BISERICI CARE SA TRANSMITA MESAJUL VIU SI PUTERNIC AL CERULUI REPREZINTA SOLUTIA PT. BEZNA SPIRITUALA SI COLAPSUL MORAL IN CARE ZACE ACEASTA CORABIE FARA CARMA, NUMITA ROMANIA.FITI BINECUVANTATI SI TINETI STEAGUL SUS!!!

  3. Cind este vorba de vindecare, unii oameni verifica Cuvintul Lui Dumnazeu, prin experientele lor..Noi trebuie sa verificam experientele noastre cu Cuvintul Lui Dumnezeu si nu invers..
    Stiu frate ca asa scrie:- dar..uite ca Torfim a ramas bolnav ca Timotei a avut probleme cu stomacul…etc. Dumnezeu nu se schimba si nu exista in El umbra de mutare. El este acelas si cu cei dintii si cu cei de pe urma. El ramine credincios legamintului si nu exista exceptii. Daca ar exista o singura exceptie am putea spune ca Dumnezeu nu a respectat legamintul, cea ce ste exlcus. Vindecarea divina este parte din legamint si in vechiul si in noul legamint.. prov.4:20, exod 15:26,
    exod 23:25, 1 tim 2:4, Tit 2:11, 1petru 2:26, gal 3:13.
    Imi place cum a spus fratele Razvan, ca D.zeu nu este obligat sa ne dee explicatii, dar noi trebuie sa ascultam de El, chiar daca nu intelegem anumite experiente… Doresc ca pamintul cel bun sa rodeasca 100%. Fiti binecuvintati..Alexandru

  4. FITI BINECUVINTATI SI EU M-AS MUTA IN BUCURESTI DAR DOMNUL NE-A CHEMAT IN HUEDIN SA SLUJIM INTR-O BISERICA LIBERA CA A VOASTRA, AM DARUL INVATATURII SI AL PREDICARI DAR PT CA SUNT FEMEIE SI MAI AM CITE UN MESAJ ANUMITE SURORI AU PLECAT, FEMEILE SA TACA IN BISERICA ZIC ELE DAR CIND DOMNUL IMI SPUNE SA FAC CEVA FAC SI CEEA CE E MINUNAT CA INTR-O ZI PASTORUL NOSTRU SI-A SCHITAT PREDICA PE DOUA FOI SI PT CA TIMPUL ERA INAINTAT A INTRERUPT LA JUMATATE CA SA MAI FIE LOC SI PT CEILALTI CUVINTUL CARE IL AVEAM DE LA DOMNUL A FOST EXACT PARTEA A DOUA DE SCHITA DE PREDICA A FRATELUI PASTOR CARE NU A MAI ZIS-O SI TOTI NE-AM BUCURAT CIND AM VAZUT CUM NE SURPRINDE DUMNEZEU SLAVIT SA FIE DUMNEZEU PT TOT CEEA CE FACE MULTUMESC PT VOI FRATII NOSTRII DRAGI NE HRANIM NE OSPATAM NE POTLIM SETEA AVETI MEREU O MASA BOGATA PT NOI PRIN INTERNET FITI BINECUVINTATI !!!!!

Comentariile sunt închise.