Socant… despre Bârfă

imagesBârfa sau boala limbii nebune!

-Este preocuparea oamenilor mai puţin înzestraţi cu minte! Omul cu un nivel de inteligenţă superior vorbeşte despre Dumnezeu, existenţa sufletului, despre filosofie şi alte lucruri de acest nivel. Omul cu un nivel mediu de inteligenţă toată ziua o pierde în discuţii despre bani, case, maşini şi alte chestii mediocre. Omul cu nivel minim de inteligenţă, adică lipsit de minte, vorbeşte întotdeauna despre alţii!

– Este dovada slăbiciunii umane, a unuia care nu poate ajunge unde şi-a propus şi atunci e mai uşor să terfelească pe cei care au realizat ceva! De obicei bârfitorul e unul din umbră, un neîmplinit şi frustrat.

– Este o boală cronică care netratată distruge relaţii, comunităţi, prietenii. Nu are leac decât în jertfa lui Christos.

– e caracateristica necuratului, el e şoptitorul, cel ce răspândeşte zvonuri şi murdării, duşmanul lui Dumnezeu şi al oricărui om de pe pământ.

Ai grijă…când vei încerca să murdăreşti cu noroi pe cineva, mai întâi trebuie să te murdăreşti şi tu pe mâini! Prietene cu minte multă…muşcă-ţi limba!

Autor:Silviu Cornea
www.crestininformat.ro

Comments are closed

Latest Comments