Miracolul de 24 de ore

Dumnezeu intentioneaza sa ne binecuvinteze! El este un Dumnezeu al miracolelor si nimic nu ar trebui sa ne opreasca sa beneficiem de experiente cu EL, in afara de o inima impartita…

[audio:Miracolul de 24 de ore – 28.02.2010 – Pastor Razvan.mp3|titles=Miracolul de 24 de ore – 28/2/2010 seara]

Puteți descărca predica aici.

2 thoughts on “Miracolul de 24 de ore

  1. SLAVIT SA FIE DOMNUL EL IMI RASPUNDE MINUNAT PRIN ACEST OM AL LUI DUMNEZEU RAZVAN MIHAILESCU,CU CITEVA ZILE IN URMA AM AVUT UN MESAJ DE LA DOMNUL SI MA AJUTAT SA SIMT INIMA LUI SI MI-A SPUS ;DACA ATI STI CE SARAC MA SIMT FARA VOI LA MASA CE BUCURIE MI-ATI FACE SA FITI CU MINE IN DUH SI IN ADEVAR DAR VOI PLECATI ASA DE USOR SI MA LASATI SINGUR CIND EU VA VREAU CU MINE LA MASA UNDE DOMNITI UNDE SE FAC PROCLAMATIILE UNDE SE RASTOARNA SITUATII ….DAR PLECATI ASA DE USOR DE LA MASA UNDE EU DORESC SA VA HRANESC SA FITI PLINI DE PUTERE ….DAR VOI VA LASATI ASA DE USOR SCOSI DE LA MASA …..SLAVIT SA FIE DOMNUL EL ESTE PLIN DE DRAGOSTE SI VREA SA SIMTI INIMA LUI CU INIMA DE FICA DE FIU NU DE CLIENT AMIN !!!!!!

  2. ACEST MESAJ DE LA DOMNUL L-AM SPUS SI FRATELUI DEMETER LUNI 2 MAI SI AZI 6 MAI AUD ACEASTA PREDICA CARE ASA DE MINUNAT CONFIRMA ACELAS DUH SFINT E MINUNAT INTRE ACESTE ZILE AM VORBIT CA MOTIV DE RUGACIUNE CU 2 SURORI O PARTE NEAGRA DIN VIATA UNUI PASTOR DOUA ZILE M-A CERCETAT DOMNUL SI MI-A SPUS TU NU ESI CHEMATA SA FACI PARTE DIAVOLULUI DAR CUM EU M-AM RUGAT PT EL CUM FAC PARTEA CELUI RAU ???? SI DOMNUL MI-A VORBIT TU ESTI CHEMATA SA FACI PROCLAMATII LA MASA MEA DAR CEEA CE TU AI VORBIT DESPRE ACEL PASTOR AI INTARIT ACEA PARTE IN VIATA LUI SI CEEA CE TE-AI RUGAT NU ERAI LA MASA MEA OAU!!!!!DAR LA A CUI MASA ERAM? NU ERAI IN DUH SI IN ADEVAR OAU!!!!!LA MASA MEA VOI SUNTETI CHEMATI SA BINECUVINTATI PROCLAMA PESTE EL PUTERA DUHULUI SFINT SI FOC O VIATA DIN BELSUG CU MINE LA MASA ….SI M-AM POCAIT DE ACEASTA DORINTA DE RUGACIUNE CARE NU SE FACE DE LA MASA DOMNULUI SA VA DEA DOMNUL LUMINA SI SA RAMINETI LA MASA DOMNULUI UNDE AVETI TOTUL DIN BELSUG SI GURA VOASTRA VA FI PLINA DE BUNATATILE DOMNULUI AMIN !!!!

Comments are closed.