Alegerile credinţei

Într-o lume în care toate ştirile strigă neputinţa, în timp ce Satan îţi râde în nas explicându-ţi cât de gravă tocmai a devenit situaţia ta, noi suntem provocaţi să facem nişte alegeri. Ce fel de alegeri personale vei face tu?

[audio:21-03-2010 Alegerile credintei – Pastor Razvan.mp3|titles=Alegerile credintei – 21/3/2010]

Puteți descărca predica aici.

8 comentarii la „Alegerile credinţei

 1. Imi place sa va ascult, dar cred ca aveti ceva impotriva romanilor care sunt plecati din Romania, si nu inteleg de ce. Dumneavoastra poate aveti ce va trebuie acolo in Romania dar nu cred ca v-ati pus vreodata in pantofii celor care au fost NEVOITI sa plece din tara pentru a avea tot ce aveti dumneavoastra. Suntem plecati pentru a putea avea un trai decent nu pentru a ne imbogati. Mi-ar placea sa ascult o predica in care sa ne si incurajati pe noi romanii din diaspora nu numai sa ne criticati pentru alegerea facuta. Multumesc. O romanca din diapora.

 2. Eu nu sunt pastorul, dar cred ca ati inteles totusi gresit mesajul. Nu are nimeni ceva impotriva romanilor din diaspora. Ceea ce este „sanctionat” in mesaj tine de atitudinea unora care pleaca in strainatate. Daca nu va regasiti in categoria vizata, slava Domnului…

  Totusi perspectiva „fortat de imprejurari” este mai de inteles pentru un om FARA nadejde in Dumnezeu. Alegerile credintei (asa cum e si titlul predicii) presupun comunicare cu EL si actiune nu de nevoie ci din ascultare fata de EL.

  Cati pleaca dintr-o atitudine gresita in strainatate si cati calauziti de Domnul? Nevoia in sine este o scuza sa nu il mai intreb pe Domnul? Unii de „nevoie” se casatoresc in lume sau risca sa isi rateze destinul.

  Isaia 59:1  Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă,…

  Sa nu credeti ca cei ramasi in tara (din biserica noastra) stau pt. ca sunt copii de bani gata. Noi alegem sa experimentam puterea lui Dumnezeu in domeniul financiar si chiar ne poarta de grija.

  Sa fiti binecuvantata!

 3. cu alte cuvinte sunt unii care in loc sa isi puna increderea in Dumnezeu isi pun increderea in vorbele altor oameni si pleaca in alta tara. Pt ca nimeni nu s-a gandit sa plece in alta tara decat atunci cand cineva i-a spus ca e mai bine sa plece in alta tara decat sa ramana in Romania. Si daca cineva nu se increde in ce zice Domnul si se increde in ce zice altcineva(ca e mai bine in alta tara) atunci se intampla Ieremia 17:5,6. Cititi voi ce scrie acolo…………………………………………………..

 4. …si de unde stii tu „fir de praf”cine mi-a spus mie sa plec din tara? De unde stii tu care este planul lui Dumnezeu cu fiecare dintre noi, sau care este relatia mea cu Dumnezeu? Crezi ca aici nu mi-a fost pusa la incercare credinta sau increderea in Dumnezeu? Eu personal ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am ajuns unde sunt acum pentru ca in acest fel m-am apropiat mai mult de EL (si crede-ma ca stiu ce spun). Acum ca tot ne-am „cunoscut” mi-ar placea sa stiu ca ma porti in rugaciunile tale (macar din cand in cand).Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine dar sa nu uite si de mine:)

 5. tot respectul mihaela.ai nota 10 cu aplaude si felicitari pt cuvintele pe care le-ai scris.imi cer iertare daca,fara sa vreau,am lasat impresia ca te acuz indirect de neascultare sau ca vb indirect despre tine.

 6. nu m-am referit la tine mihaela in nici un caz.m-am referit la persoanele care in neascultare fata de glasul lui Dumnezeu au parasit tara pt ca au cedat minciunilor lui satan (si la asta se refera si mesajul predicii)etc.etc. s.a.m.d. insa daca tu,te stii ca esti in ascultare fata de Domnul nu ai de ce sa te superi pt ca predica nu a fost pt tine. nu inseamna ca toate persoanele care sunt plecate din romania in afara sunt plecate in neascultare fata de Domnul. din moment ce tu stii ca Domnul ti-a spus sa mergi acolo unde esti acum si din moment ce te-ai apropiat de Domnul nu trebuie sa te superi cand auzi cate o predica mai dura care „se pare” ca se potriveste situatiei tale. din moment ce tu stii ca esti in voia Domnului inseamna ca nu e pt tine predica. si daca tot ai zis ca te-ai apropiat de Domnul de cand esti acolo sa stii ca ma bucur pt tine. apropo,predicile mai dure pe care le vei asculta pe acest site sunt pt trezirea spirituala care o face Dumnezeu in Romania. Domnul sa te binecuvanteze(si te va binecuvanta sigur) pt ca ai ascultat de El. incearca sa nu te mai superi din prima. intreaba-L pe El daca e pt tine predica si El iti va spune. si pt ca esti in ascultare citeste 1 Samuel 15:22. Luca 11:28. Ieremia 17:7,8…………….
  Domnul sa te binecuvanteze si sa te pazeasca! Domnul sa faca sa lumineze Fata Lui peste tine si sa se indure de tine! Domnul sa-Si inalte Fata peste tine si sa iti dea pacea!

 7. Not comentary..ONLY CONGRATULATIONS FOR THAT SALUTARI BISERICII RAUL VIETII DIN PARTEA MEA…The MotionLess Christian

 8. am trei copii si cind falimentul a intrat in viata mea am zis gata trebuie sa plec in strainatate cu sotul si sa lasam copii sa facem bani dar dupa 2luni de zile ne-am dat seama ca este cea mai mare insalaciune din partea diavolului si ne-am intors in tara la copii care sufereau si am plins mi-am ibratisat copii cea mai mare comoara de la DOMNUL si am inceput sa ma rog sa inteleg ca banii nu vin din ITALIA NU VIN DIN ELVETIA CI VIN DI VISTERIA DOMNULUI CIND UMBLI IN ASCULTARE TININD FAMILIA UNITA IN PRIMUL RIND APOI AM INCEPUT SA MA ROG LA INCEPUT CUM STIM TOTI DIN BISERICILE DE UNDE VENIM CU DOAMNE FA AIA FA CEALALTA DUTAE INCOLO DUTE DINCOLO ETC DAR …DOMNUL MI S-A REVELAT SI AM AUZIT O CONVERSATIE DINTRE DUMNEZEU SI CEL RAU SI ZICEA CEL RAU E ADEVARAT CA TE ROAGA SA MA SCOTI DE AICI DAR IN PRIMUL RIND E CASA EI SI IN AL DOILEA RIND STAU AICI IN BAZA UNUI PACAT CARER NU L-A MARTURISIT SI ASA CA AM TOT DREPTUL SA LOCUIESC IN VIATA EI ,… FRATII MEI CIND AM AUZIT ASTA I-AM SPUS SOTULUI MEU SI NE-AM INTORS SA NE RUGAM ASA CU TREBUIA SI AM INCEPUT ;DOMNE ISUS TE ROG SA MA IERTI CU SINGELE TAU SFINT ORICE PACAT CARE E IN VIATA MEA SI MA POCAIESC IAR TIE DUH DE FALIMENT ITI PORUNCESC SA PLECI E CASA MEA SI AICI NU MAI AI CE STA ,DUH DE INSUFICENTA MATERIALA ,DUH DE SARACIE ,DUH DE ESEC VA PORUNCESC SA PLECATI IN NUMELA DOMNULUI ISUS SI CER DOMNULUI ISUS SA MA UMPLE DE DUH SFINT ,PROCLAM BELSUG FINANCIAR IN VIATA MEA PROSPERITATE ETC…. SI NU A DURAT O SAPTAMINA CA UN OM DE AFACERI M-A CAUTAT ACASA CA SA-MI DEA DE LUCRU NU AM AVUT MASINA DECIT O RABLA DE CAMIONETA CARE NU PORNEA SI IMI DOREM O MASINA CIT DE MICA DAR SA PORNEASCA IARNA CA LA TARA UNDE STAU E GREU FARA MASINA SI CU TREI COPII SI IN OCTOMBRIE ANUL TRECUT CIND AM TERMINAT LUCRAREA LA ACEST OM AM AUZIT CA VREA SA DEA JEEP-UL LUXOS CARE IL AVEA SI L-AM INTREBAT: NU AI VREA SA CONSTRUIM CEVA PT TINE? NOI AVEM NEVOIE DE O MASINA BUNA SI TIE ITI PLAC CONSTRUCTIILE ,SI EL A FOST DE ACORD ACUMA MASINA AR FI TREBUIT SA MI-O DEA DUPA CE ADUC CONSTRUCTIA MAI ALES CA STIA CA SUNT UN EXECUTAT SILIT DE BANCA DAR NU S-A UITAT LA ASTA SI OMUL ACESTA A ZIS IA MASINA ACUM COPII TAI AU NEVOIE DE MASINA SI CINDA AM AUZIT ASTA NU AM PUTUT DECIT SA PLIG SA MA VAD EU IN ASEMENEA MASINA LUXOASA DUMNEZEU E MINUNAT…..SLAVIT SA FIE DUMNEZEU SI BINECUVINTAT ACEST SITE DE UNDE MA HRANESC CA UN FLMIND CE NU SE MAI SATURA E ORA 2 NOAPTEA SI EU ASCUL PREDICI E EXTRAORDINAR DOMNUL SE LASA GASIT DACA IL CAUTA CINEVA AMIN

Comentariile sunt închise.