Apocalipsa

Apocalipsa

Acesta este un studiu asupra evenimentelor, pesonajelor si simbolurilor mentionate in cartea Apocalipsa. Pentru toti cei interesati de vremurile din urma va invitam sa ascultati seria de predici pe aceasta tema.

Pentru salvarea fisierelor audio pe calculatorul dumneavoastra apasati linkurile de mai jos.

 1. Apocalipsa – partea 1 / Razvan Mihailescu
 2. Apocalipsa – partea 2 / Timotei Mitrofan
 3. Apocalipsa – partea 3 / Razvan Mihailescu
 4. Apocalipsa – partea 4 / Razvan Mihailescu
 5. Apocalipsa – partea 5 / Razvan Mihailescu
 6. Apocalipsa – partea 6 / Razvan Mihailescu

Pentru a le asculta, selectati predica dorita in playerul de mai jos si apasati apoi butonul „Play”.

[audio:Apocalipsa-p1.mp3,25.04.2010 – Timotei Mitrofan.mp3,05.09.2010 Pastor Razvan – Apocalipsa Studiul nr 3.mp3,Apocalipsa 4 Pastor Razvan 05.16.2010.mp3,30-5-2010 Pastor Razvan – Apoc 5.mp3,06-06-2010 Pastor Razvan – Apoc 6.mp3|titles=Apocalipsa – partea 1 – 11/4/2010 – Razvan Mihailescu,Coroana de slava (p.2) – 25/04/2010 – Timotei Mitrofan,Apocalipsa – partea 3 – 09/05/2010 – Razvan Mihailescu,Apocalipsa – partea 4 – 16/05/2010 – Razvan Mihailescu,Apocalipsa – partea 5 – 30/5/2010 – Razvan Mihailescu,Apocalipsa – partea 6 – 6/6/2010 – Razvan Mihailescu]

9 comentarii la „Apocalipsa

 1. Slava Domnului pt predica aceasta si pt toate predicile de pe acest site care sunt si care vor fii! Dumnezeu sa binecuvanteze(si va binecuvanta) pe „purtatorul de cuvant” care a ales sa inceapa acest studiu, si pe echipa media care munceste la acest site! Dumnezeu va va binecuvana pt aceasta munca depusa cu peste un miliard de binecuvantari(nu reusesc sa le numar)………………………………………………..AMIN

 2. Este extraordinar caci putem intelege pina unde merge protectia care ni se acorda la sf timpului.
  1 Tes 5/23-24.El ne va pazi la venirea Lui.El va face lucrul acesta.El a spuso si in Rom 5\9. 1 Pet 1/5.
  Am totusi o intrebare simpla;Implementarea semnului fiarei 666 este si inainte de rapirea miresei,a biserici Lui Hristos sa-u numai dupa?Pt ca in Apocalipsa 20/4 vedem cum printre alti care au inviat au fost si uni din aceia carora l-i s-au taiat capetele pt ca nu luase semnul fiarei,si nu se inchinasera fiarei.ei au inviat ….si impreuna cu ei a fost rapita mireasa adica cei vi care au ramas pe pamint scrie in 1 Tes 4\15;17.
  De aici oare nu am putea deduce ca la rapire(atunci cind de fapt este si invierea celor adormiti ,adica prima inviere a celor sfinti Ap 20\6 ) deja semnul fiarei fusese implementat?
  Aceste lucruri mi le-a aratat tatal meu in urma cu multi ani si mam gindit la ele de multe ori.In ceea ce priveste prigonirile avem si vom avea parte de ele,si cum spunea fratele Razvan trebuie sa fim gata dc Domnul ingaduie sa fim chiar martirizati.Urgiile insa,judecatile si toate nenorocirile ce vor veni sa pedepseasca aceasta lume nu ne vor atinge pt,ca noi zicem si facem din Cel prea Inalt turnul Nostru de scapare,Ps 91.Ne pregatim cu bucurie si frate Razvan e tare faza aia care ati spuso ca Hristos nu-si bate mireasa inainte de nunta!!!!si sintem in prelungiri!Lucrurile cele mai bune urmeaza sa se intimple.Asteptati-va la lucruri mari!!!

 3. Am si eu o intrebare. Dupa cate vad, in timpul domniei antecristului apar diverse prigoniri si in special impotriva celor ce nu vor sa se inchine lui. Comparatia cu batutul miresei nu pare un argument solid. Daca prigoana inseamna batutul miresei, atunci suferintele martirilor din primul veac si nu numai ce inseamna? In primul rand nu Domnul isi „bate” mireasa nici in primul veac si nici in ultimul… acolo e vorba de cel ce prigoneste biserica. A nu se confunda prigoana cu judecata finala cu care sunt de acord TOTI teologii ca ar avea loc dupa cei 7 ani de necaz…

 4. Ar fi interesant sa mentionati si argumentele biblice ale celorlalte teorii si sa spuneti de ce nu sunt corecte. Unii ar putea gasi pasaje in scriptura ce par a sustine alte teorii decat cea cu care sunteti de acord. Ar fi bine sa ne dati si interpretarea acelor texte asa cum o vedeti dumneavoastra.

 5. Mi-ar placea sa aflu si eu raspunsuri la intrebarile puse de MAN deoarece si eu vad ca acest fundament temeinic despre care vorbiti este foarte subtirel din punct de vedere biblic. Si chiar cred in vindecari insa daca afirmatiile dvs sunt adevarate atunci si apostolii care au fost extrem de prigoniti ar fi trebuit sa se indoiasca de bunatatea lui Dumnezeu. Ati folosit multe afirmatii spuse doar asa fara sa le ganditi.

 6. Probabil ca va confruntati cu multa opozitie deoarece folositi foarte des anumite fraze pe care le adresati direct opozantilor…

  Mi-ar placea de asemenea sa aud vreo predica in care nu scoateti versetele din contextul lor imediat.

 7. am fost la aceasta predica si este ft tare fr mitrofan are o ungere deosebita si chiar m-a atins predica lui merg in aceasta biserica de aproximativ 5-6 ani si este o ungere deosebita. Domnul sa va bine cuvinteze!!!

 8. imi doresc foarte mult sa ajung la biserica dumneavoastra.Domnul sa va rasplateasca.

 9. minunat DUMNEZEU sa faca multe biserici ca a dumneavoastra in toata Romania CE MARE NEVOIE ESTE DOAMNE CE MARE NEVOIE E DE INVATATURA POPORUL MOARE DIN LIPSA DE INVATATURA MOARE IN TRADITIE IN RELIGIOZITATE DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!!!!!!!

Comentariile sunt închise.