3 comentarii la „Atitudinea corecta

  1. Ii multumesc Fratelui Lorenz ptr aceasta minunata invatatura.E un lucru nou pe care l-am invatat.Si de asemenea este o predica in care m-am regasit integral.
    As dori sa adaug ca am o mare pasiune pentru Isus si niciodata nu am sa ma las de El,chiar daca Diavolul incearca sa ma ia de la Dragostea Lui.In acest timp in care mama nu ma mai lasa la biserica,eu doresc si vreau sa cresc spiritual.Domnul sa binecuvanteze biserica,pastorii,liderii de celula,dar nu in ultimul rand si membrii bisericii.Amin.

  2. DE DOUA ZILE DOMNUL INCERCA SA-MI SPUNA CEVA CHIAR INTREBAM SI NU INTELEGEAM ATITUDINEA MEA CIND VAD CEVA RAU IN VIATA CUIVA MAI ALES CIND GRSESTE SI CU CINE SA MA ROG DESPRE PROBLEMA LUI DECI AM IMBRACT-O SPIRITUAL SI AM INTELES CA EU TREBUIE SA RAMIN SA PROCLAM PT DOMNUL NU PT CELALALT STAPIN DIAVOLUL NUMAI ASTA FACE PIRASTE PIRISUL FRATILOR ASTA FAC SI EU?
    CHIAR IL AJUT IMBRACATA IN INGER DE LUMINA ACUM STIU SUNT PURTATORUL DE CUVINT A LUI DUMNEZEU SI ASA VREAU SA RAMINA MULTUMESC FRATE LORENZ DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *