Echipamente necesare

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de Domnul si de biserica noastra urmarind programele transmise prin intermediul internetului. Apreciem comentariile si sugestiile dumneavoastra referitoare la calitatea transmisiei si incercam tot posibilul pentru imbunatatirea acesteia.

Din punct de vedere tehnic ne rugam Domnului pentru achizitionarea urmatoarelor echipamente:


Mixer digital audio (1 bucata) – Prin harul Domnului acesta a fost deja achizitionat! Aleluia! Multumim Lui pentru bunatate si favoare. El merita ce e mai bun si in calitatea sunetului!


Camera video PMWEX1R (1 bucata)


Camera video HXRNX5E (2 bucati)


Macara video – GLIDECAM CAMCRANE 200 (1 bucata)


Trepied pentru camera video – VZ-ZG-T100F Heavy duty T100 (2 bucati)


Trepied cu roti – MANFROTTO 501HDV (2 bucati)DIRECTOR 4.3in TFT LCD Screen LANC Control (5 bucati)

Provocam cu aceasta ocazie pe toti cei ce simt cu aceasta lucrare sa se roage impreuna cu noi si sa contribuie cu o samanta daca sunt indemnati de Domnul.

Pentru mai multe detalii cu privire la cum puteti face o donatie apasati butonul de mai jos:

One thought on “Echipamente necesare

  1. Shalom, multumesc Domnului pentru efortul si dedicarea dumneavoastra in asigurarea transmisiilor programelor bisericii, ma rog ca Domnul sa aprovizioneze cu tot ce este necesar din punct de vedere tehnic, pentru o calitate cat mai buna.
    Stiu ca se incearca infrumusetarea slujbei si o echipare cat mai de calitate a salii cu aparatura moderna dar as avea o rugaminte. Cele 4 reflectoare rotative sunt tare dragute si de efect dar va rog, ma adresez celui care le manuieste, incercati sa nu indreptati fascicolul de lumina spre sala, este foarte deranjant in timpul inchinarii sa te trezesti cu luminile acelea in ochi care mai si pulseaza cateodata. Multumesc pentru intelegere, Dumnezeu sa binecuvanteze lucrarea dumneavoastra.

Comments are closed.