8 comentarii la „Nascut pentru a fi biruitor

 1. Slavit sa fie Domnul!
  Am ascultat predica fratelui Razvan M. si am inteles cu ajutorul Domnului cateva lucruri importante:
  -Ca si copil al Lui Dumnezeu, am autoritate!
  -Sunt mai mult decat biruitor cu Isus!
  -Totul este cu putinta celui ce Crede!
  -Nici o arma faurita impotriva mea nu ma poate distruge! (s.a.)
  Am dat spre ascultare si altor frati/surori aceasta predica, rezultaul a fost sa vad cum, credinta lor se activeaza, isi dau seama de puterea care este in ei si actioneaza cu credinta!
  Eu am sotia in spital, a nascut acum trei saptamani, s-a rugat pt baiat care avea probleme mari inca de la nastere si Dumnezeu l-a vindecat! Acum se roaga si pt alte mamici cu copii si Dumnezeu face in continuare minuni!
  Slavit sa fie Domnul care ne iubeste!
  AMIN!

 2. atata timp cand nu te abati de la cuvantul lui d-zeu si spui adevarul Lui si tai drept cuvantul si nu ocolesti si alegi doar ce vrei din cuvant e n lucru bun si cand vorbesti inspirat de duhul lui d-zeu ….si cand vorbesti din cuvantul Lui d-zeu trebuie sa ai o viata traita asemenea ce vorbesti tu si casa ta….caci la venirea d-lui ne va spune tu ai vorbit cuvantulmeu dar nu ai trait..efeseni 6:11

 3. Amin! Avem nevoie de toata armatura lui Dumnezeu! Cei saptezeci de ucenici s-au intors la Domnul Isus cu mare uimire, dupa ce au vazut minunile care le facuse Domnul prin ei, dar nu toti au ramas in credinta! Asa este, si aexperimentam aceasta zilnic, Dumnezeu ne invata sa traim prin credinta, sa depindem de El si nu de propriile noastre forte! Aceasta predica ne-a ajutat pe noi intr-o perioada de grea incercare si credem ca Dumnezeu nu va inceta sa vorbeasca copiilor Sai, pentru ca dragostea Sa e nemarginita!! Totusi, ceea ce ne va da biruinta mereu, va fi ascultarea de El! Dumnezeu ne cheama sa fim LUMINA IN INTUNERIC, si putem fi deosebiti de cei din jurul nostru atunci cand, traim in ascultare de Domnul! Galateni 5:16

 4. Aleluia slavit sa fie Domnul care este stanca noastra de adapost trebuie sa fim niste oameni activi an pukt de vedere cu rugaciunea este nevoie sa fie mai multe rugaciuni an casele noastre Ps 119 (30 : 38)

 5. Ma bucur sa ascult predicile fratelui Razvan ,nu multi au acest dar de la D-ZEU!

 6. Cerul conteaza pe noi;ne-am nascut pentru a fi biruitori prin Isus Hristos. Nu ne vom lasa dusi de nici un fel de indoiala,obsesie; Slavit sa fie Domnul care ne descopera voia Sa. Multumim fratilor pentru acest Cuvant.

 7. Domnul sa va binecuvinteze in tot ce faceti!
  Noi sintem un grup de surori din Canada si va ascultam, va binecuvintam, si vrem sa facem donatie speciala pentru Rapsodii- sa le oferiti gratis celor ce le doresc- si am vrea sa stim daca putem folosi aceeasi adresa de donatie cu mentiunea „Sponsor-Rapsodii”, sau ne veti da o alta adresa-. Referitor la Cuvintul lui Dumnezeu, sa il credem asa cum e scris si sa proclamam Cuvintul in fiecare zi si vom vedea puterea care va transforma vietile celor pentru care ne rugam si vietile noastre. Amin!

 8. Toata cinstea i se cuvine MANTUITORULUI pentru ce a pus in viata fratelui Razvan. Am fost cu adevarat binecuvantat prin aceasta predica,sa ne ajute D-zeu sa fim gata sa punem in vietile si slujirile noastre acestata puternica revelatie.Fiti toti binecuvantati!

Comentariile sunt închise.