Transmisie live Biserica Râul Vieţii

Transmisiile live se pot viziona la adresa live.brvmedia.ro!

Programul normal al transmisiilor live:
– Duminica 10:00-13:00 / 18:00-21:00

Cu ajutorul Lui avem minimum tehnic necesar pentru transmisii live constante de la toate evenimentele si programele bisericii.

Va multumim pentru interesul si suportul in rugaciune acordat. Avem nevoie de sustinere in continuare in acest sens.

293 de comentarii la „Transmisie live Biserica Râul Vieţii

 1. Slava Domnului pt tehnica asta. Sper sa incepeti sa dati live si slujbele de duminica si cele de miercuri. Shalom maxim.

 2. vaaaii…a mers…Slava Domnului. Nu va dati seama ce ungere s-a transmis pana aici in Bucuresti…m-am uitat 4 ore incontinuu…si sper ca o sa filmeze si filmul de la pastorul Chris. Mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo :-<

 3. este tare si imi pare rau k nu am fost si eu parinti mei au fost da eu nu domnu sa va bine cuvinteze……

 4. Multumim pentru eforturi, am fost binecuvantati si noi in Babadag-TL. Keep up the good work!!!!

 5. va rog dati putin volumul mai incet la tobe…nu se intelege deloc ceea ce se vorbeste si e pacat sa se piarda esenta Cuvantului. e nevoie de muzica dar putin mai lent ca sa se poata intelege mesajul mai ales in transmisie…
  fiti binecuvantati!

 6. Ne straduim Flavius sa facem lucrurile mai bine. Deocamdata tehnica nu ne permite prea multe. Momentan sunetul vine prin microfonul camerei (una micuta).

 7. Multumesc Domnului Isus pentru marele har pe care il primim prin aceste transmisi live.Chiar daca sunt departe ma bucur din suflet ca pot fi acasa cu biserica care imi lipsea foarte mult.Mii de binecuvantarii tuturor celor care au facut posibil acest lucru.Shalom!

 8. Dumnezeu sa va binecuvinteze aceasta lucrare frumoasa pe care o faceti si as dori daca se poate sa puneti pe site inregistrarile de la Olanesti caci nu am vazut de la inceput si a fost o ungere deosebita.As mai dori sa postati pe site si materiale cu pastor Cris si teme despre blesteme si anticiparea deavolului .Multumesc anticipat!

 9. Draga Emanuel, asa cum spuneam in textul articolului, avem deocamdata minimul tehnicii necesare transmisiei live. Pentru a putea stoca pe server si in format video (destul de voluminos) tot ce inregistram presupune costuri mult mai mari si echipamente mai performante.

  Roaga-te pentru noi si daca Dumnezeu iti pune pe inima o samanta… ai linkul chiar aici.

 10. Multumim pt transmisiuni pline de ungere si putere!
  Multumim pt har, indurare si favoare de la ISUS.
  Am o intrebare pt operatori: se poate sa inregistrati programele-predicile video pe site???
  Am pt toti cei ce citesc acest mesaj Galateni 3:29.
  Multa Sanatate la cele 3 niveluri: Spiritual, Fizic si Financiar.

 11. Momentan nu putem inregistra predicile decat audio datorita spatiului necesar pe server. Cu ajutorul Domnului vom avea fondurile necesare pentru a achizitiona un server cu spatiu suficient de mare pentru a stoca si predici video.

 12. slava Domnului pentru favoarea care sa da in Biserica Raul Vietii,pentru cei care au copii si pentru cei batranii sau care sant plecati din tara.

 13. Am incercat azi duminica 13 iunie ora 18:06 sa urmaresc in direct transmisiunea de la Riul Vietii si n-am reusit.De ce?Imi pare f.rau pt ca desi sunt destul de departe ca distanta geografica, ma simt totusi UNA cu aceasta biserica.

 14. Draga sora, d.p.d.v. tehnic nu suntem inca la nivelul dorit. Uneori nu reusim sa intram in direct exact de la ora anuntata. Incercati de mai multe ori pana prindeti transmisia si asigurati-va ca tineti cont de decalajul orar (spuneti ca sunteti departe).

 15. Frate Razvan inca nu am intrat in mostenire sa pot actiona ca un rege ,dar am inceput sa ma comport ca un rege si iti dau si tie aceasta samanta primita dela Tata ,,Psalmu 33 .9 ,,Caci el zice ,si se face ,porunceste si ce porunceste ia fiinta ,,

  Dumnezeu sa va binecuvinteze ,pentru lucrarea pe care o faceti.

 16. Domnul sa va binecuvanteze! Slava Domnului pentru intelepciunea care a dat-o copiilor Lui ca sa foloseasca uneltele acestea pentru Slava LUI!!!!
  GLORIE LUI!!! (in Londra se vede bine pe conexiune DSL si 3G mobile). Bravo! Slava LUI!

 17. Predica de dimineata a fost ceva care imi trebuiea,ca sa nu mai ma vait si sa stau ingrijorat dece oi manca maine sau cu ce ma imbrac,toate sant Tatalui ceresc ele ne asteapta trebuie doar sa declaram si ele vor lua finta.Si eu declar ca voi fi preot in casa mea,voi fi cap si nu coada,voi avea casa si fiecare copil va avea camera lor,vom avea carnete de conducere si masina si voi fi stalp de nedejde si strejerul Domnului AMIN.

 18. In timpul inchinari de seara am fost eliberat de fumat ALELUIEAAAAAAAAAAAAAAAA
  ALELUIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  ALELUIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  Nu credeam ca prin intermediul internetului poti fi eliberat si ata nu mai din cauza mea ca eu il limitam pe Dumnezeu.
  Dumnezeu este bun si in veac tine indurarea lui.

 19. fITI BINECUVANTATI ! MULTUMESC !ESTE O ADEVARATA BUCURIE SA POT VEDEA CONFERINTA DE LA FELIX.

 20. slavit sa fie Dumnezeu, am urmarit predica,marturia acestui frate care a facut scoala in Romania…. a-ti putea-o cumva pune pe internet acest progam din 15 aug ? as vrea ca sa-l arat si altora sa-l vizioneze. Multumesc.

 21. Va multumim pentru hrana minunata pe care ne-o oferiti prin intermediul internetului.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA RASPLTEASCA!!!!!!!

 22. Cu adevarat avem un TATA care asculta rugaciunea copiilor Sai si mai ales acelora care au credinta .
  Sa mai spun ceva???ar fi de prisos am ascultat ,am crezut si a doua zi de dimineata aici a venit o ploaie norul pe care la anuntat fratele Razvan a schimbat temperatura asa cum a cerut si Ilie sa vina ploaie si ce frumos ; am sunat la Fivi sora mea si mia spus ca a adormit in zgomotele ce le facea tunetele si traznetele pt ca UN DUMNEZEU VIU care raspundea la o rugaciune facuta cu toata CREDINTA asa ca EL ramine (TATA) pt mine O MINUNE.
  Frumos f frumos sa traim prin credinta .
  Desi departe ma socotesc un membru al bisericii Dumneavoastra ,doriti sau nu eu sint acolo chiar daca…….
  Desii sinteti nu multi dar prin rugaciunile si predicile de acolo treziti la viata multe suflete asa ca nu multimea conteaza ci puterea cu care se face minuni iar DUHUL DOMNULUI care e la lucru sa va insoteasca in toata lucrarea si numeLUI HRISTOS sa fie glorificat acolo aici caci DRAGOSTEA LUI care are patru dimesiuni sa ne cuprinda pe toti
  Va iubesc cu o iubire sincera in Domnul Isus
  Cornelia

 23. God bless all! Sunteti minunati. Si Domnul e minunat, e maret si-L iubesc cu o iubire vesnica. Mi-a placut ce a spus fratele despre ,,valurile vietii,,. Este atat de adevarat!!! Domnul sa ne ajute sa facem surfing pe aceste ,,valuri,, si sa o facem bine. Nu avem voie sa cadem. Domnul sa fie slavit! ALELUIA!

 24. Ma numesc Ion Corlan si sunt din Tr Severin si multumesc Domnului ca o persoana mia dat un material de studiu biblic si am gasit scris acest sait unde sunt foarte multe materiale de studiu audio pe care le ascult cu mare interes.
  Domnul sa va binecuvinteze.

 25. Pace , ma numesc Hont Emanuel sunt membru in Biserica Penticostala din Municipiul Tulcea , sarcina mea in Biserica este sa avem de distribuit Literatura Biblica gratuita , asa ca va rog daca aveti adrese de unde pot procura Literatura Biblica gratuita va rog frumos a ma anunta .
  emanuel_myrela@yahoo.com
  Tel; 0747 804 951
  Va multumesc .

 26. Slava Domnului pentru ceea ce faceti!Se simte ungerea si puterea!Fiti binecuvantati!Domnul sa binecuvanteze in continuare lucrarea aceasta si tehnica sa functioneze corect!Uneori nu se aude deloc sau se aude f f incet…dar nimic nu va impiedica binecuvantarea!
  Shalom!

 27. Nu reusesc sa prind transmisia in direct la ora 18.Am crezut ca e o defectiune la dvs sau la mine.Aseara, am incercat inainte de ora 2o si am reusit.Incepeti cumva mai tirziu de ora 18 ? Daca DA, la ce ora? Daca NU, atunci de ce nu pot intra in direct nici pe la 18,2o?Dimineata merg la noi la biserica, dar seara as vrea sa fiu(in duh) la Riul Vietii.Va multumesc ca existati si ca oferiti un exemplu incurajator de crestinism autentic si…molipsitor.Domnul sa va pazeasca de orice rau!

 28. Uneori avem probleme cu transmisia. Cu ajutorul Domnului vom reusi sa remediem problemele tehnice. Va multumim pentru sprijin.

 29. Ne bucuram ca putem viziona desfasurarea evenimentelor de la sarbatoarea corturilor,chiar si dupa miezul noptii.Multumim pentru ca puneti la dispozitia noastra transmisia live!

 30. Dumnezeu sa binecuvanteze intreaga Biserica si pe cei de la sunet si pe cei de la inchinare si pe cei care se ocupa ca noi sa putem avea transmisia live si pe pastori si pe invitati,pe fiecare persoana care intra in Casa Domnului!

 31. Pacea Domnului . ma bucur ca am ajuns sa cunosc o biserica ca aceasta (Raul Vieti)si vreau sa ma inplic si eu in acesta biserica, Sunt din Calarasi si lucrez in Bucuresti in M.A.P.N.,si stau in Crangasi la caminu Baptist pe strada Danbovita nr 9-11 numaru meu de tel 0761461222. Va multumesc

 32. Ma bucur foarte mult ca Domnul m a ajutat sa gasesc o biserica de „nebuni”.Nu suntem inca atata de nebuni pentru Cristos ca cei din Africa,insa daca punem umarul si inaintam putem ajunge la acelasi nivel de credinta ca si al lor sau chiar mai sus! Amin!
  Domnul sa va binecuvanteze pe toti si pe fratele Stewart in mod special!(Si asa cum a venit el,asteptam si alti oameni puternici ai Domnului.Fiti binecuvantati cei care faceti posibila venirea lor la Riul Vietii)

 33. da nu mai incepe o data fratilor fratiori k ne-am plik asa ca nu toata lumea poate sa vina

 34. pace va urmaresc pe net si am si eu o rugaminte daca se poate sa va rugati pt mine.trec printr-o situatie mai dificila si am mare nevoie de rugaciune.fiti binecuvantati!

 35. Slava Domnului ptr ceea ce se intampla la sarbatoare! este cu adevarat o revarsare de putere cum nu a mai fost , un nou nivel! Domnul este foaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte bun si declar k prin harul lui acesta va fi nivelul obisnuit… si rostesc aparatura performanta si fonduri din belsug pentru transmisii si ptr scena, si le si primesc, amin amin amin! si binecuvantarea Dumnezeului nostru care imbogateste si p kre El n-o lasa sa fie urmata de nici un necaz sa va copleseasca, Pastor Razvan si Pastor Lidia, sunteti cu adevarat o foarte mare binecuvantare si faceti o treaba excelenta, Dumnezeu sa va intareasca, va celebram. si El sa binecuvanteze pe toti cei care slujesc in Biserca, apreciem ceea ce faceti, multumim si Dumnezeul nostru sa va indeplineasca toate dorintele inimii. Toata slava este a LUI. AMIN&HALLELUJAH!

 36. Harul Domnului si Binecuvantarile LUI Dumnezeu sa creasca peste Voi si in Voi ! Domnul lucreaza minunat in Biserica Riul Vietii ! Slavit sa fie Domnul aveti o ungere speciala ! Glorie LUI Domnul sa fie Laudat in toate ! Va binecuvantez in Numele Lui Isus ! Hallelujah ! AMIN

 37. Shalom Shalom!! se vede harul si ungerea divina din aceasta biserica, foarte clar si este speranta pentru Romania. Aleluia!!!

 38. doresc ff. mult sa respectati programul , si prob. technc. sa fie bine organizate, deci daca spunem ca e ora 10 pai e ceva inter. pentru noi cei de afara , cuvuntul de ordine inca mai lasa de dorit in ro. Cu dragoste doresc sa va aten. si vreau corectare fratilor. SALOM. 3.OCT.

 39. domnu sa va binecuvinteze pe toti si sa va dea tot ce-a veti nv si sa fiti crestini cu adevarat pt d-nul si sa-i faceti pe plac lui .Aceasta este cea mai tare biseryca pe care am vazuto vreo data ,cred ca numai Dnul va dat puterea sa faceti o biserica asa frumoasa! DoMNUL SA VA AJUTE sa fiti pe plac lui si numai Lui AMIN!!! DOMNUL SA VA BINECUCINTEZA
  SALOM TUTUROR

 40. Am o intrebare: de ce in timpul transmisiilor live se raporteaza un numar de vizitatori online diferit de cel se la statistici de pe site. Domnul sa va binecuvinteze!!!

 41. Multumim pentru transmisie,Dumnezeu sa va binecuvanteze,Daca se poate sunetul putin mai tare la transmisiunea in direct ar fi minunat!

 42. Motorul de statistici vechi fiind proiectat pentru bloguri si nu pentru transmisii live nu putea afisa corect numarul de vizitatori. Afisarile noi sunt preluate direct de pe serverul de transmisii live. Intr-adevar Domnul ne-a onorat cu peste 100 de vizitatori live ieri. Aleluia!

 43. Imi pare rau ca in biserica nu mai vin fratii asa cum o faceau inainte..am observat ca de la un timp biserica nu mai e asa plina ca acuma un an si parca in fiecare duminica sunt din ce in ce mai putini fratii care vin la biserica si in special cei tineri care ar trebui sa fie cei mai activi…:(

 44. Salutari pastorului Razvan si Lidia. Binecuvantarea Celui Preainalt bisericii din partea grupului The Messengers. Va asteptam in Portland, Oregon.

 45. Domnul sa ne ajute sa avem mai multa disciplina in biserica si linistea de care avem nevoie sa ascultam mesajul si sa ne inchinam cu adevarat.Asa cum e la pastorul Chris sau la Jesse Duplantis unde nu e zarva in spate si nici nu alearga copiii prin biserica.Ca si sfat:Nu ar putea cei de la ordine sa isi reintre in functii?…acuma ne dam seama cata nevoie avem de ei…

 46. Nu ne strica mai multa ordine in timpul slujbelor. Sa va rugati pentru noi… Dincolo de ce se vede la suprafata mai sunt si nevoi ce tin de spatiile disponibile amenajate. Daca nu avem inca suficiente spatii amenajate corespunzator destinate copiilor este de inteles pe unde se vor misca acestia in timpul slujbei…
  Cei de la ordine nu ar putea sa tina copii in brate si nici sa-i trimita in parcare (unde nu stiu cine i-ar pazi). Invatatorii de scoala duminicala nu sunt paznici de copii pe timpul slujbelor ci invatatori. Si ei au nevoie la randul lor sa asculte Cuvantul si sa se inchine! Cu educatia copiilor sunt responsabili in primul rand parintii. Ei ar trebui sa aiba grija sa-i tina alaturi atunci cand nu este vre-o activitate destinata copiilor.
  In concluzie, sa ne rugam ca Domnul sa accelereze amenajarea tuturor spatiilor din biserica, sa creasca nivelul responsabilitatii parintilor fata de copii si atitudinea membrilor fata de mesaj si aproapele lor (de scaun, daca nu mai mut…).

 47. El este Marele Preot al marturisirii noastre !!! am ascultat si eu predica in direct, si mi-am luat notite…ca sa pot impartasii mai departe. Va multumesc. Ramaneti binecuvantati !

 48. hey de ce faceti aceasta cu steagurile ?nu am mai vazut asa ceva!

 49. duminica trecuta am simtit cum pastorul a vorbit despre mine .eu una abia am asteptat sa vad daca merge emisiunea aceasta in direct.mam bucurat sa mai aud o predica in romaneste .dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajute mai departe cu transmisia aceasta in direct.si stiu ca va va ajuta!!!AMIN!!!!

 50. Multa Binecuvantare fratelui nostru Bodo,bun venit in familia lui Dumnezeu,mi-a placut foarte mult cum a vorbit la Acces Direct,nu am putut sa urmaresc emisiunea in direct ca trebuia sa fiu la Biserica…dar m-am trezit pe la vre-o 3 dimineata si am asteptat pana pe la 4 si ceva dimineata …parca…sa vad in reluare,Dumnezeu i-a dat intelepciune cum sa vorbeasca…sa se tina tare si sa nu ia in seama la rautatiile unor oamenii,ok….Cerul se bucura de el,noi ne bucuram de el…si mai mult de atat se bucura vesnic…Tatal,Fiul si Duhul Sfant….Sa fie binecuvantat El si Frumoasa lui Sotie…Amin…!!!As vrea sa-i scriu toate cuvintele incurajatoare din lume,Dar ma rog ca Domnul sa i le puna in suflet atunci cand are cea mai mare nevoie de ele,Amin…Magda din Biserica Betel Crangasi…!!!

 51. unde ati citit voi in Biblie despre pastori femei si inca cu capul descoperit?
  v-ati facut publicitate acum cu Bodo,ca sa mai rataciti suflete…sunteti ca si Benny Hynn…falsi.Stiati ca el umbla cu alta femeie de mana prin Roma si e casatorit?vad ca apare si pe pagina voastra…

 52. nu stiu de unde v-au venit ideile astea cu femei predicator si dansurile in adunare, asa ca mai intai cititi Sfanta Scriptura, si apoi puneti-o in practica ca sa va puteti numi Biserica lui Hristos, traind asa cum ne-a poruncit El, cu randuiala in Biserica, nuu cu haos si cu gadilarea firii pamantesti in Biserica !

 53. Sunteti FANTASTICI fratilor! Fi-ti binecuvantati cu intreaga lucrare pe care o face-ti!Suntem alaturi de D-voastra din Marghita-Bihor. Prin programele
  D-voastra dati culoare si putere vietii noastre de a merge inainte prin toata lupta cu bolile (Boala Lyme, neuroborelioza)care ne chinuie de 4 ani.Asteptam ziua in care Dumnezeu ne va binecuvanta cu vindecare deplina fara sechele.Pentru Dumnezeu nu exista boli incurabile!!!

  Am o mare dorinta de a ma alatura voua pe forum dar nu gasesc nicaieri unde ma pot inregistra.Daca va rog frumos imi dati o mana de ajutor la asta? Multumesc frumos!

  Mult Har si Binecuvantare !

 54. Domnul sa va binecuvinteze ..si ma bucur ca biserica voastra este asa mediatizata …pt.ca eu cred in marea trezirea spirituala ..si oamenii trebuie sa auda de o relatie cu ISUS…asa ca voi poate sunteti vocea lui Dumnezeu …poate daca ar fi trasmisiunile in arhiva le-am mai urmarii …Domnul sa va binecuvinteze pt.tot ce faceti

 55. Catre „crestin” si „ioan”, cititi in Bibile… cat priveste „reclama” cu Bodo, ne-au facut-o altii si nu una pozitiva. Dar Domnul este maestru sa faca ca toate lucrurile sa lucreze spre binele celor ce se incred in EL. 🙂

 56. Catre Ligia si Laci, inscrierea de noi utilizatori pe forum este momentan inchisa datorita spam-urilor inregistrate pana acum.

 57. Domnul sa va binecuvinteze mai multi frati ne bucuram impreuna cu dumneavoastra ceii din Bucuresti

  Pacea Domnului sa fie cu voii

 58. Am mai pus intrebarea asta si nimeni nu vrea sa-mi raspunda: de ce cult (confesiune) apartine aceasta biserica?
  Este secret sau de ce nu primesc raspuns? Nu am pus intrebarea tendentios, doar din curiozitate.

 59. Scuze, dar nu am observat intrebarea ta pana acum… Unde ai pus-o?

  Suntem o biserica independenta de tip carismatic. Facem parte din Federatia Bisericilor Crestine Autonome.

 60. Pentru utilizatorul cu numele „crestin”,Oare te a pus pe tine Dumnezeu judecator peste Benny Hinn?Oare te a trimis Dumnezeu pe pamant cu scopul de a ne judeca pe noi si libertatea pe care o avem in Duhul Sfant?In Cuvantul Domnului scri „NU judeca,sa nu fi judecat”…Eu stiu ca singurul judecator este Domnul ,nu tu si nici alti legalisti(farisei) care nu stiu decat sa arunce cu mizerii in copiii Domnului,dar nu ma mir pentru ca la fel au facut si cu Domnul Isus,cat despre Ioan tin sa iti amintesc urmatoarele pasaje din Biblie.”Ridicati-va mainile in Casa Lui si binecuvantati-L pe Domnul”Psalmul 134 cu 2. „1.BATETI DIN PALME,toate popoarele!Inaltati-I lui Dumnezeu strigate de bucurie!”…sa mai zic despre marele imparat David care a dansat inaintea Domnului?Halleluja voi dansa si eu inaintea Domnului si voi bate din palme in cisntea Lui si i voi inalta strigate de bucurie!Glorie Domnului!
  P.S. Pentru fratii din biserica Riul Vietii…imi pare rau ca nu suntem si mai inflacarati pentru Domnul si ca inca nu am ajuns la libertatea pe care o au fratii din Africa…Dar vom ajunge Amin!
  Fiti binecuvantati toti!si pocaiti va de legalism in regim de urgenta!

 61. Inca un sfat pentru fratii de la Riul Vietii si nu numai ci si pentru toti care vedeti acest topic…urmariti trezirea de la Mobile,Alabama USA. pe God.tv la sectiunea evenimente …e o ungere care curge de acolo si ne umple pe toti care urmarim aceasta trezirea,pe care o asteptam si in Romania!.
  P.S. Va las aici link ul de la arhiva video de la aceasta trezire! http://www.god.tv/thebay/videos

 62. shalom!
  vreau sa va impartasesc si eu o minune care mi s-a intamplat ieri (luni). eu m-am mutat cu o alta fata in banca la scoala si stam in ultima banca desi pana acum stateam in prima. si nu vedem mai nimic la tabla, de fapt totul era incetosat si nu puteam sa citesc ce scria. duminica seara ne uitam la calculator la programul de seara si fratele pastor razvan a proorocit ca cineva va fi vindecat de o problema cu ochii si ca Domnul ii va regla vederea ca lentilele unui microscop si ca va vedea clar. aceea am fost eu desi nu mi-am dat seama decat luni la scoala cand am observat ca vad perfect… SLAVIT SA FIE DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS CARE NE IUBESTE SI NE BINECUVANTEAZA ZI DE ZI! MULTUMESC SI VOUA, TOTI CEI CARE FACETI POSIBILA TRANSMISUNEA LIVE DE DUMINICA IN CIUDA TUTUROR GREUTATILOR! DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA TRIMITA TOATE ECHIPAMENTELE DE CARE AVETI NEVOIE SI NE RUGAM CA EL SA FACA POSIBILA SI TRANSMISIA LIFE DE MIERCURI SEARA.
  O ZI BINECUVANTATA!

 63. Fi-ti biecuvantati fratilor ! Multumim pentru raspuns si speram ca se va deschide inscrierea pe forum cat mai curand.Suntem din nou impreuna cu dumneavoastra in prezenta Celui Preainalt!Mult Har si Binecuvantare!

 64. Astept de duminica trecuta predica fratiorului de undeva de la un sat mic,dar cu o viziune foarte mare pentru Bucuresti si pentru Romania, care a fost cu pastorul Razvan in Nigeria,a predicat intr o duminica seara.O sa puneti pe site si predica aceea?Multumesc anticipat!
  P.S.Daca se poate sa puneti si marturiile de aseara ale fratilor din M.A.I. ar fi perfect!
  Fiti Binecuvantati!!!!

 65. Aseara 28.11.2010,cand pastorul Razvan a spus ca cineva care ne urmareste pe internet va fi vindecat de viroza,mama mea de la Tg jiu ne urmarea live si avea viroza.Sora ei de la Cluj ne urmarea de asemenea live si in momentul in care s a terminat transmisiunea o suna repede pe mama si i spune :”Ai auzit? pentru tine a vorbit pastorul!Esti vindecata!”
  Mama s a conformat si a primit Cuvantul pentru ea si azi dimineata s-a trezit vindecata astazi de dimineata,iar de aseara simptomele un inceput sa dispara!!Aseara a putut sa doarma fara problemele pe care le avea inainte din cauza virozei!Am sunat o in aceasta dimineata si ea mi a spus fiecare cuvant pe care vi l am relatat aici!
  HALELLUJA!!!!
  P.S.Mama ne urmareste live in fiecare duminica de la Tg -Jiu,sora ei de la Cluj,cealalta sora de la Campina si cealalta din Texas!

 66. Domnul sa va bine cuvinteze cu harul si pacea lui pot sa spun ca azi ati facut o mare bucurie an cer si Domnul sa va dea putere sa mergeti mai departe amin

 67. Vreau sa va dau acest link pentru toti fratii si surorile din biserica Riul Vietii care cred ca Teo nu mai sta mult in acel scaun cu rotile!Priviti cata bucurie in aceasta biserica pentru cel vindecat… http://www.youtube.com/watch?v=WukyfhkhE7E&feature=related HALLELUJAAAA!!!!!!
  P.S. Adaug aici si video ul cu ingerii cantand spre slava lui Dumnezeu alaturi de acel fratior in Argentina pe care a pus-o si pastorul nostru duminica seara…e ceva de nedescris in cuvinte omenesti ,ascultati cu urechile spirituale si cu gandul la ce va fi acolo sus… http://www.youtube.com/watch?v=sYQhYY6k6Ss&feature=related ,aceasta este varianta in care explica in engleza ,iar aceasta este varianta doar cu el si cu ingerii laudandu L pe Dumnezeu… http://www.youtube.com/watch?v=j8Xh5-1nBtc&feature=related
  Fiti binecuvantati de aceste materiale puternice!!

 68. Salutări de la Baia Mare, Sărbători frumoase şi Domnul să vă binecuvinteze !

 69. Stiti ce imi place la biserica Raul Vieti ?
  Este o biserica VIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
  si dimineata si seara este Har si oameni vin cu bucurie si lucruri se intampla, nu vin plictisiti.
  este super !!!
  Si predicile sunt „puternice”
  Fiti binecuvantati !

 70. ….interesant….ma gandeam cum fac sa ajung odata ..in Stefan cel mare …sau in Ghencea …am ascultat cateva predici si emisiuni live…si este ceva special la voi….sau poate doar pentru mine sau …dar predicile astea cu pasii spre destin sunt deosebite si le recomand …continui sa va urmaresc ….Drum bun !

 71. Revin cu versurile de la melodia de pe albumul DimenSionCielo,abia astept sa le traducem si sa le cantam la Riul Vietii,sa se reverse slava Domnului si toata biserica sa fie umpluta de prezenta Lui sfanta!!
  FROM THE BEGINING. YOU ARE MY LOVE, MY GREATEST LOVE THAT CAPTIVATED ME AND TRAPPED ME, YOU ARE LOVE, LOVE, LOVE. THAT CAPTIVATED ME AND TRAPPED ME. I CAN NO LONGER DECIDE, YOU ARE TOO DEEP INSIDE OF ME AND IM DESPERATE FOR YOU. LOVE, LOVE, LOVE THAT HAS CAPTIVATED ME AND HAS TRAPPED ME. LOVE, LOVE, LOVE,
  P.S.Pentru ca am spus in celalte comentarii despre trezirea de la Mobile Alabama,as vrea sa postez una din seri,o seara superba in care prezenta Lui a fost foarte intensa acolo, pe acest link http://www.god.tv/node/839 merita urmarit in special momentul in care femeia din carucior care a fost vindecata acolo isi depunde marturia!

 72. Dumnezeu sai binecuvanteze pe totii cei care au fost botezatisi ma bucur ca ISUS a mai salvat un baiat de la moarte si ia mai dat o sansa sa fie alaturi de poporul lui DUMNEZEU Tibi FI TARE IN CONTINUARE SI HARUL LUI ISUS SA FIE PESTE TINE.

 73. este foarte fain ce faceti DOMNU SA VA BINECUVINTEZE IN CONTINUARE dar mai lucratii la transmisia live k nu prea merge
  merge asa mai intrerupt multa pace

 74. salutari si de la Roma si Domnul sa va binecuvinteze!
  Mare Dumnezeu avem

 75. IN CE HAL VATI INDEPARTAT DE DUMNEZEU SI DE CULTUL NEOPROTESTANT.IN LOC DE SLUJBA VOI FACETI TEATRU. TREZITIVA FRATILOR

 76. s-a spus si mai sus:lasati legalismul ,traditiile astea ii indeparteaza pe necrestini,cum vreti sa ii castigam pentru Cristos,cand voi nu vreti sa va deschideti ochii!!!!??!cei care sunt inradacinati in traditii,aceia s-au indepartat de Dumnezeu,nu cei care sunt plini de ravna si doresc din suflet o trezire…

 77. nu aveti ceva optiune de a vedea in reluare concertul sustinut de Proconsul?

 78. Binecuvintez adunarea Râul Vietii. Va iubesc mult.Multe binecuvintari in anul 2011 cu o crestere in progresie geometrica a harului revarsat peste aceasta adunare minunata. Razvane … te iubesc. Lorenz – Denmark

 79. va multzumim pentru hrana sufleteasca daruita prin intermediul internetului si va binecuvintam in numele
  Domnului Isus cu tot felul de binecuvintari ceresti.
  Proclam anul intrarii in destin a bisericilor noastre
  Raul Vietii-Bucuresti si Emanuel-Vestem. AMIN AMIN!

 80. EL E minunat ! ISUS CRISTOS E DOMNUL !
  as dori sa-mi spuneti unde pot sa vizionez inregistrarea de duminica dupa masa din data de 2.01.2011. Multumesc si Domnul sa va binecuvanteze.

 81. Salom
  Salutari din India
  Biserica Riul Vietii este parte din sufletul meu.
  Ma bucur de harul minunat pe care-l revarsa Dumnezeu
  Fii binecuvintat omul lui Dumnezeu. Urmaresc cu placere slujbele pe internet de aici din India, este o hrana tare pe care nu multi o inteleg. Fii puternic Razvane …Domnul e cu tine viteazule… Fiti binecuvintati cu totii, va sustin in rugaciunile mele.

 82. Shalom! Fratello Razvan, Domnul sa te binecuvanteze si sa-si reverse carul Lui de binecuvantari peste tine si casa ta. Va vad cam greu(transmisia) dar e fain ca pot sa va vad.(sa stii ca va urmaresc programul) Sa fiti binecuvantati si sa fiti tari in Domnul…

 83. va multumesc pentru transmisia live care o faceti!
  insa am o problema ..am o viteza de 1mbps cu care pana in aceasta duminica puteam sa va urmaresc.. astazi mi s’a intrerupt foarte des din pacate.
  Daca ma puteti ajuta cu ceva..as fi foarte multumit!

  Dumnezeu sa va BINECUVINTEZE.

 84. E bine ca ati lasat live cantarea de la sfarsitul programului din seara asta…Din vesnicie …Tu esti DOMN…sa mai faceti asta si in alte dati….Succes !

 85. Binecuvantarea Domnului ISUS sa cada asupra voastra si a familiilor voastre !! Pacea lui Dumnezeu sa fie cu voi si noi in toate zilele vietii noastre, AMIN! Fie ca toti sa avem intelepciune, discernamint, ungere, si calauzire de la DUHUL SFANT !PRIMIM tot ce a fost rostit si declarat!
  Binecuvantarea DOMNULUI care imbogateste şi pe care nu o lasă urmată de niciun necaz, să fie peste noi toţi, AMIN !

 86. ce binecuvantare sa stau in prezenta DOMNULUI alaturi de voi!!ALELUIA!

 87. îi mulţumesc Domnului ca m-a trezit din somn si am ascultat cuvintele acestea minunate care m-au facut sa înteleg ca nu am rodit si care m-au cercetat îndeaproape,acum stiu ca trebuie sa rodesc,si îti multumesc Doamne ca mi-ai spus.va mutumesc ca transmiteti aceste slujbe…va multumesc!

 88. va iubesc. domnul sa va binecuvinteze. sunteti o hrana spirituala pt mine. azi nu am putut vedea transmisia. nu a-ti transmis sau de ce?

 89. florin sunt si va rog sa va rugati pt mine ieri am avut accident si am fost operat va urmaresc cu placere fiti binecuvantati

 90. Predica din dimineata asta de duminica 16.01.2011 a fost ceva cu totul special!Recomand descarcarea ei de catre toti care vizitati acest site!Dumnezeul Atotputernic sa te umple de binecuvantarile Lui pastorasule(am zis pastoras din dragoste nu din lipsa de respect…am explicat pentru criticii care ne tot cautati nod in papura sa ne ponegriti) Razvan pentru ca te lasi folosit de Duhul Sfant ca sa ne imbogatesti cu, Cuvantul venit direct de la tronul lui Dumnezeu!Esti „tubul”potrivit prin care Dumnezeu ne umple si ne aduce mai aproape de El!
  Si ma bucur foarte mult ca nu ne dezicem de pastorul Chris si nici de parteneriatul cu Christ Embasy,pentru ca am avut multe de invatat de acolo si inca o sa mai avem!Cat despre critici si despre cei care nu stiu altceva decat sa arunce cu pietre,ganditi-va ca faceau fariseii acelasi lucru cu Isus,cum sa nu faca si ei,fariseii din zilele noastre acelasi lucru cu noi cand noi sustinem pe Isus avand aceeasi putere ieri,azi si in veci?

 91. Pace sfanta de la Domnul fratilor ma bucur si tare mult mis dori ca Domnul sa faca posibila o antalnire antre noi am ramas foarte surprins de marturia fratelui florica Domnul sa va dea putere si sa fie cu voi si la bine si la stramtoare si sa va fereasca din primejdie amin…

 92. pacea domnului multa binecuvantare sunt din calarasi si am fost de cateva ori an biserica dumneavoastra si am trait o ezperienta deosebita domnul sa binecuvanteze bise. si duhul cel sfant sa coboare peste toi amin, slavit sa fie domnul aleluia

 93. exista ceva bun in Bucuresti , mi-a placut mesajul din aceasta dimineata …sunt extrem de impresionat si cucerit cu stilul acesta al pastorului Razvan de a binecuvanta biserica sau pe cei prezenti la plecare…felicitari …sunteti sinceri si naturali…in inchinare si asta spune ceva …va doresc sa fiti kilometrul 0 …al unei inchinari placute Domnului in aceasta vreme si dati-mi voie sa va …binecuvantez si eu pe voi !!!

 94. Pace sfanta fratilor administratori ai saitului,sumarul forumului posttat deasupta acestei pagini se deruleaza prea rapid, nici nu apuci sa citesti, asta pentru ca ma-ti indemnat sa va transmitem parerea in legatura cu acest sait.
  Lucrarea este insa deosebita si Domnul sa fie laudat pentru ca a dariut acestei biserici, mijloacele umane si materiale pentru o asemena lucrare. Astazi nu m-am putut duce la biserica al carei menbru sunt , din cauza vremii nefavorabile, si in framantarile mele Duhul Sfant mi-a soptit: vezi ca Biserica Raul Vietii transmite servicul divin, uitate; am intrat si va marturisesc ca am ramas profund impresionat, parca am trait experinta primelor auditii a predicilor din biserica, cad mi se parea ca numai mie imi sunt adresate.Si mai mult, am sa va fac invidiosi, am ascultat intreaga predica pe genunchi si mi-a fost extraordinar de comod, am putut sa-mi notez cateva idei, am putut sa ma rog si toate acestea cred ca au fost posibile numai interventiei celui caruia noi ii datoram totul, Domnul Isus , Stapanul si Mantuitorul nostru. Lectia despre inchinare a lui Ilie, a avut un puternic rasunet in inima mea, Domnul sa va binecuvanteze!

 95. Fiti binecuvantati ! Domnul sa lase favoare peste lucrarea pe care o faceti ! Sunteti o mare binecuvantare pentru mine !

 96. Va rog, daca se poate, sa-mi spuna cineva care a fost in Africa de Sud (la pastorul Chris), la cat s-au ridicat costurile totale?
  Se fac astfel de calatorii in mod organizat in grup de catre biserica Raul Vietii sau de catre altcineva?
  Multumesc, Lidia

 97. in seara aceasta ne-am vindecat de toate neputintele prin bucurie . de mult timp nu am mai ras.
  Domnul sa va binecuvinteze

 98. HALLELUJA! Slava Domnului pentru proiectiile pentru intarirea familiei si pentru „cutia cu nimic”…! Multumim pentru transmisiile pe internet… pentru toate!
  P.S. Am primit zilele astea un video foarte interesant despre demascarea industriei muzicale il puteti gasi aici http://vimeo.com/16701932 ,poate il putem pune si la biserica.
  God bless us all!

 99. da asa este frate razvan…se simte ungerea cat este de mare…si pe internet.

 100. Va multumim si
  ne bucuram de binecuvintarea pe care o avem de a fi impreuna cu voi la partasie, Multi sunt cei care isi vor schimba atitudinea prin ceia ce faceti .Dumnezeu sa va binecuvinteze

 101. Ma simt binecuvantata si sunt recunoscatoare pentru ca pot spune BISERICA RIUL VIETII, biserica mea. Nu pot sa fac un top al predicilor, fiecare mi se pare mai frumoasa si mai puternica decat alta, si stiu ca mi-am gasit locul. Realizez efortul pastorilor mei- Razvan si Lidia-( D-zeu sa ii binecuvinteze) de a ne invata si de a ne arata dragostea si voia lui Dumnezeu, si sunt pur si silmpu fericita ca ii am. Este un mare har sa fiu intr-un loc care abunda de harul Domnului,cu oameni minunati, cu suflet mare. Nicaieri nu am intalnit atata putere si invatatura si regret cand vad ca se gasesc persoane care arunca cu pietre si arata cu degetul. Nu este usor sa faci o lucrare pastorala si nici nu cred ca totii crestinii trebuie sa se inchine identic. Faptul ca avem un alt mod de inchinare, cred ca este pe placul Domnului, care este bogat in creatie si in imaginatie. Fiecare din noi trebuie sa invete bunatatea si dragostea si sa se inchine cu toata fiinta.Acesta este secretul reusitei.Nu mai aratati cu degetul, ci laudati-l pe Domnul in toate modurile posibile ! FITI BINECUVANTATI !!

 102. Domnul sa va Binecuvinteze ca pot vedea si eu din America Statul Arkansas rugati-va si pentru noii am pierdut baiatul cel mare de 42 de ani in Romania, rugati-va in numele Domnului Isus, am locuit in cartierul Militari in spatele blocului 22 pe Bulv Paci
  Un salut Biserici Har si pace voua dela Dumnezeu, Tatal nostru , si dela Domnul Isus Hristos

 103. …pai miecurea nimic..??!! Nu mai vad nimic de ceva vreme miecuri , dar stau aici , vorba voastra – de straja- . Provincia e pe pozitii ! Succes !

 104. Ma simt extraordinar ori de cate ori pot sa va accesez. Transmiteti atat de multa bucurie in Domnul, energie divina, optimism, dorinta de a lupta cu resursele sfinte impotriva dusmanului sufletelor noastre. Nu stiu cati au recunoscut ca au fost atinsi de bucurie in timpul transmisiei live din aceasta seara dar eu stiu sigur ca am fost atinsa. Vreau sa invat cat mai repede tot ceea ce n-am aflat decat acum putina vreme – ca minunile n-au incetat, ca Duhul nu e inactiv, ci abia asteapta sa inunde sufletele doritoare. Dumnezeu sa va inzestreze, domnule pastor Razvan Mihailescu, cu toate binecuvantarile ceresti si pamantesti de care aveti nevoie si va multumesc ca ati invatat lectii pretioase despre Domnul inaintea mea (Cluj Napoca)

 105. Domnul sa va binecuvinteze! sinteti de un ajutor real. astept cu nerabdare sa ascult fiecare predica
  multa pace!

 106. Am incercat sa vizionez programul de Duminica
  dimineata al bisericii „Raul Vietii” in direct pe
  internet si nu reusesc.
  Mesajul pe care il primesc pe ecran este acelasi
  mereu :
  ” stream not found my Stream flv. ”

  Exista o problema tehnica undeva in transmiterea
  sau vizionarea in direct a programului in direct
  pe internet ?

  Trebuie sa instalez eu in computerul meu un
  program de software ajutator ?

  Astept sfatul dumneavoastra.

  Cu respect, Ovidiu

 107. Declar ca sunteti binecuvantati in numele lui Isus Hristos! Va rog in Numele lui Isus sa imi ziceti daca ati tradus revista scolii de vindecare! Va multumesc in numele lui Isus, stati in binecuvantare, Pace si mult Har din abundenta!

 108. Am ascultat cu ceva timp in urma un mesaj al pastorului Razvan in care facea aluzie sau trimitere la o alta predica , rostita in trecutul probabil nu foarte indepartat …predica se numea . As dori sa ascult aceasta predica dar nu o gasesc …puteti sa-mi dati detalii sau daca a descarcat-o cineva as fi tare bucuros s-o primesc si eu …Multumesc

 109. Buna ziua, de cateva saptamani nu mai putem vedea predicile online. Spuneti-ne va rugam daca ati modificat ceva sau e vreun update pe care trebuie sa-l instalam.
  Multumim si Domnulsa va binecuvanteze pentru toata lucrarea.
  Speram sa va putem urmari iar si online.

 110. TE rog Admin rezolva sunetul.
  Am iesit mai repede de la adunare ca sa vin sa urmaresc emisia.
  tero. Domnul Sa Va Binecuvanteze.

 111. Shalom tuturor!
  Laudat sa fie DOMNUL care zilnnic ne poarta povara si ne binecuvinteaza!Personal,am experimentat faptul ca intradevar,o clipa de favoare face mai mult decat o viata de sudoare.Se parea ca sotul meu urma sa-si piarda locul de munca pentru ca se luau in calcul doar rezultatele din ultimii 2 ani de activitate.Dar DOMNUL a intors sortul pentru el,asa cum spunea fratele pastor Razvan intr-una din predicile sale(psalmul 16:5).Ii multumesc DOMNULUI pentru ca are o multime asa mare de urmasi in BISERICA RIUL VIETII si ne da atata bucurie si inviorare prin CUVANTUL predicat si prin marturiile fratilor nostri.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE CU FAVOAREA SA! GLORIE DOMNULUI!

 112. SALOM URMARESC BISERICA CU PLACERE SI TARE MULT AMI PLACE CA AVETI TRANSMISIE LIVE PT CA EU VA URMARESC DIN VIENA SI E CA SI CUM ASI FI ACOLO SALUTARI FAMILIEI TOMA FRATELE MEU DAN SI MULTA PACE SI BINECUVINTARE PASTORULUI RAZVAN

 113. SHALOM tuturor LAUDAT sa fie DOMNUL care zilnic ne poarta povara si ne binecuvinteaza .multumesc MULTUMESC DOMNULUI ca are asa o multime de urmasi in BISERICA RIUL VIETII si ne da atita bucurie si inviorare prin cuvintul predicat si marturia copiilor sai DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE FRATILOR FITI TREJI CA VREMEA ESTE APROAPE

 114. PACE MULTUMESC CELOR CARE SAU GINDIT SA DESCHIDA BISERICA LIVE EU INCA NU SUNT POCAITA DAR VA ROG SA VA RUGATI SI PT MINE SI FAMILIA MEA EU AM AUZIT DE ACESTA BISERICA DE LA PRIETENA MEA TOMA GEORGETA CARE ARE UN FRATE IN BISERICA ACOLO SI AM VAZUT CUM DUMNEZEU SCHIMBA OAMENI ADICA PE FRATELE EI DAN TOMA AM RAMAS UIMITA DE SCHIMBAREA PE CARE DUMNEZEU O FACE CU OAMENI DORESC CA DUMNEZEU SA FACA SCHIMBARE SI IN FAM MEA AICI SALUTARI DIN VIENA SALOM PESTE BISERICA RIUL VIETII

 115. SHALOM multumesc celor care s-au rugat pentru mine si familia mea si multumesc MADA pentru invitatia la biserica sper cu ajutorul DOMNULUI sa ajung .

 116. Razvane, te iubesc si mi-e dor de tine. Te vad acum predicind si ma bucur pentru ce aud. Minunat! Amin!

 117. Va iubim, suntem cu voi si ne bucuram de prezenta Domnului. Suntem binecuvantati prin voi.

 118. Va urmarim din Danemarca.Shalom total.Ungerea e minunata.Multumesc Isus, Multumesc Raul Vietii.

 119. Ne bucuram pentru aceasta seara si pentru ca putem fi partasi la bucuria voastra care devine si a noastra.Slava Domnului Isus
  Tg.Mures

 120. Va urmaresc din Finteusu Mare .
  Se vede si se aude perfect.
  Domnul sa va binecuvanteze.
  va rog rugativa pt eliberarea de duhuri necurate a fratelui meu Daniel.

 121. Finteusu Mare-Maramures.
  Va iubesc in numele Domnului.
  daniela

 122. Pace si binecuvantare!Am si eu o intrebare:stie cineva vre’o adresa a unui grup-adunare ca si aceasta,in Paris sau imprejurimi,fie si in franceza?Multumesc anticipat!

 123. Va rugam sa ne scrieti un comentariu cu locatia de unde ne urmariti pentru a va putea binecuvanta:

  Pentru familia Cristian si Daniela MANTA din orasul Resita@
  Aleluiaa

 124. Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca pentru mesaje, ele sunt ca un balsam si o binecuvantare pt sufletul meu.(Rut 2v.12) Rugati-va pt vindecare mea si spirituala si trupeasca.
  Fiti binecuvantati.

 125. pace la toti fratii va rog sa varugati si pentru familia mea sa venim cu toti pe calea cea dreapta a lui dumnezeu va urmaresc cu mare drag din viena austria si va rog daca se poate sa nu se mai intrerupa transmisia va multumesc ca a mai aparut in viata mea o raza de lumina adica cuvantul domnului

 126. Sunt binecuvantata sa va urmaresc in direct.Ungerea se transmite si prin internet.Iasi

 127. Daniela-Maramures.
  Shalom
  Azi dimineata trebuia sa merg la munca dar nu am plecat fiindca simteam aceea pace in suflet de care aveam atata nevoie in prezenta Domnului si a d-voastra .{nu a fost nici o problema ca am lipsit de la job}
  Va multumesc in numele Domnului pentru rugaciunea de deslegare de duhuri a fratelui meu Daniel.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze.

 128. Va rog sa va rugati pentru Georgeta, operata de cancer ieri (31 martie 2011)in spital la Pitesti!

  Proclam mantuire, vindecare, peste toti cei care cheama Numele Domnului

  Amin

 129. sunt Mirela din Paris si ma bucur enorm sa va pot auzi;as vrea sa va rugati si pentru fiica mea Estera,care la 6 luni de la botez ,s’a intors in lume;Domnul sa’i dea un cuget nou si curat,o inima noua si un duh statornic!

 130. I am writing to you from Palma de Mallorca, Spain,
  My best friend has been diagnosed with cancer 1 year ago and she is not doing very well, she is having problems with the drugs working for her, and is spending a lot of time in hospital, i dont think this cancer is cureable, it is in the stomach, although she is a very positive person

 131. shalom!si noi va urmarim din Palma de Mallorca Spania, Dumnezeu sa va rasplateasca!simtim cu adevarat ungerea ,si plinatatea Duhului Sfant,prin intermediul transmisiilor dumneavoastre.CE MARE HAR!A-m dori sa va rugati si pentru noi,sa fim cu adevarat o marturie vie si o binecuvintare pentru toti.Va multumim.

 132. Va urmarim si noi din orasul Resita..Hergane Lucia,Ion, Lucian,Maria…Lucian este misionar in o localitate Terova…rugati-va ca orice duh potrivnic sa fie alungat din aceasta localitate si Domnul sa-i de-a biruinta lui Lucian de a duce evanghelia tuturor.Si pentru restul familiei …ca binecuvantarea Domnului sa fie peste viata nostra!Fiti binecuvantati!

 133. Pace Voua Tuturor…va urmaresc cu mare bucurie din Burgenland Austria…ALELUIA!!!!!!!!!!!!!!

 134. Ma rog ca bunica mea, Aurica sa-i fie vindecat auzul si vederea.

  Multumim Domnului pentru toate vindecarile!

 135. laud numele dlui pentru harul si ungerea pe care dlISUS o revarsa peste voi frati sfinti care aveti parte de ac chemare. Va urmaresc de mai mult timp si multumesc pt ungerea pe care o revarsa Dl peste mine si fam mea. Sunt f multumitoare Dlui pt totata intaritura pe care mia dato.Va binecuvantez si va rog sprijiniti in rug trezirea in jud. Caras Severin si-n viata sotului meu si-a celor doi fii.

 136. Pacea Domnului! Fiti binecuvantati! Rugati-va pentru Geta, Damaris, Naomi, Sara, Marcel, Ionut, Corina, Fane, David, Andreea, Alexandra, Beni, Ion, Rodica, Maria, Petre pentru vindecari fizice si spirituale. Va multumim!

 137. ati fost minunati slavitsa fie DOMNUL pt slujirea voastra .dragii nostrii DOMNUL NE-A DAT O VIZIUNE SI AVEM MARE NEVOIE DE RUGACIUNE DUMINICA TRECUTA CIND AM URMARIT TRANSMISIA IN DIRECT DE DUPA AMIAZA DOMNU MI-A SPUS CA O SA PRIMIM UN MESAJ SPECIAL PRIN SLUJIREA VOASTRA DE LAUDA SI CAM LA 5 MINUTE SORA A SI AVUT INSTINTAREA CU ANII CE I-A MINCAT LACUSTA NE-AM BUCURAT SI I-AM MULTUMIT DOMNULUI,AM FOST IN ELVETIA CU 2 ANI IN URMA SI INTR-O BISERICA EVANGHELICA UNDE NU STIAM PE NIMENI DECIT PECEICARE NE-AU ADUS ACOLO ,VORBEAU FRANCEZA IN GENEVA N-AM INTELES PREDICA DAR AM PLINS CUPRISA DE DISPERARE (ERAM IN FALIMENT DEPARTE DE COPII…)SI A VENIT LA NOI OMUL DOMNULUI SI A INCEPUT SA PROROCEASCA INCEPIND CHIAR CU CUVINTELE MELE DIN RUGACIUNE DE AUTOCONDAMNARE SI A ZIS :SA NU TE MAI CONDAMNI CA DOMNUL TE VA BINECUVINTA MATERIAL IN ASA MASURA CA NICI LA GINDUL TAU NU S-A SUIT …APOI NE-AM BUCURAT SI MAI MULT NU AM STIUT CUM DAR AM ASTEPTAT SOTUL MEU A AVUT VISE CARE IL INSTINTAU DESPRE CEEA CE VREA DOMNUL SA LUCREZE ACUM E TIPUL ACELA CHIAR AM INTRAT IN EL DAR E MULTA FOARTE MULTA IMPOTRIVIRE AS DORII CA SA VA RUGATI PT NOI AM SA VA MAI SCRIU ….

 138. Slava Domnului pentru tot ceea ce faceti ,suntem ca si parte din aceasta biserica,va urmarim si astazi si ne bucuram in Domnul !Aurel&Bianca Avram

 139. azi a fost pentru prima oara cand am intrat in biserica raul vietii si am ramas placut surprins de ceea ce se petrece acolo. am fost asaltat pur si simplu de dragostea lui Dumnezeu. nu mi sa intamplat niciodata sa simt ceea ce am simtit azi acolo. Dumnezeu chiar exista si cred ca are un plan maret cu mine pentru a-mi schimba viata. slavit sa fie Isus. as avea o rugaminte la Dumnevoastra sa faceti va rog o rugaciune pentru ca viata mea sa se schimbe in totalitate. sunt un tanar de 29 de ani si marea mea problema este ca am ramas fara serviciu si sunt ingropat in datori destul de mari pentru mine. nu am cui sa-i cer ajutor decat lui Dumnezeu. sa aveti o Dumnica binecuvantata si sper ca Dumnezeu sa ma tina sanatos pentru a nu lipsi de la minunatele dumnevoastra predici.

 140. aleluia am primit duhul sfant .am primit darul vorbirii in limbi.slava domnului

 141. PACE VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CRESTIN SUNT PE CALE DE A FACE O MARE GRESALA SAU UN MARE BINE CU CATEVA ZILE IN URMA AM AFLAT CA ASTEPT UN COPIL DOCTORUL MIA SPUS CA DACA IL LAS SA VINA PE LUME VOI MURI EU SI NU ASI VREA SA LAS PECEILANTI DOI COPII AI MEI FARA MAMA DAR NICI NU VREAU SA RENUNT LA COPILUL PE CARE IL ATEPT VA ROG MULT SA IMI SPUNETI CE SA FAC? SI SA VA RUGATI SA IAU DECIZIEA CORECTA ASTEPT RASPUNS DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE

 142. Va rog daca se poate sa verificati, de ce inca de saptamana trecuta se intrerupe atat imaginea cat si sunetul in permanenta, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum si am putut sa va urmarim fara probleme. Va multumim ca ne ajutati in a ne bucura si in continuare de lucrarea pe care Domnul o face prin biserica dvs. Domnul Isus sa va binecuvanteze.

 143. ADMIN TE VROG INTERVIN-O LA TRANSMISIE
  CA SE INTRERUPE VA BINECUVANTEZ IN NUMELE DOMNULUI ISUS CRISTOS CEL INVIAT

 144. nu merge transmisia :(( nu se intelege nimic…nu se poate face nimic?fiti binecuvantati!

 145. Am incercat si noi sa va urmarim azi dupamasa din Marghita-Bihor, nici la noi nu merge bine transmisia in direct pe site-ul Raul Vietii (se tot intrerupe atat sonorul cat si imaginea) insa pe http://www.strajeri.ro transmisia programului d-voastra merge fara probleme.

  Va binecuvantam in Numele Domnului.

  Ligia si Laci

 146. va rog fierbinte sa va rugati pt. vindecarea unui copil de 4 ani bolnav de glaucom din nastere,si in urma a multor interventii chirurgicale situatia nu s-a schimbat, chiar s-a inrautatit, si peste cateva ore va avea loc o operatie de extirpare, insa noi alegem sa credem ca dumnezeu are putere sa-l vindece!!Din LOS ANGELES, pt. fiul nostru,ANTHONY,va rog sa ne unim credinta in ISUS si sa ne sprijiniti in rugaciune !cu multumiri, si binecuvantari anticipate!

 147. Rugati-va pentru Marc, 2 ani, probleme grave cu inima, si pentru parintii lui credinciosi sa inteleaga principiul bblic al credintei care face minuni in numele Domnului

 148. rugativa pt mine am probleme cu casinourile m-au ruinat spiritual si financiar
  am incheiat legamant cu domnul si vreau sa raman langa Isus

 149. vreau sa fiu umplut de putere sa stau tare langa domnul.
  Nicolae Haj – Alba Iulia

 150. Ca Dorothea Lavinia sa fie vindecata de infectia din trupul ei.

 151. Narcis,Mihai,Sara, Marta au nevoie de rugaciune pentru eliberare de droguri. Fiti binecuvantati.Rasplata va fi deplina aici si ACOLO.MARANATAAAA

 152. va rog sa va rugati pentru fratele meu Florin de 33de ani si mama mea Victoria 62 de ani care sufera de schizofrenie sunt credinciosi botezati la penticostali de multi ani

 153. Lidia si Mihaela cer ajutor pt Crmen Bistrian-paralizata de 38 de ani in pat dar care nu si-a pierdut sperante in vindecarea care i-a promis-o Isus…

 154. va rog sa va rugati pentru fiica mea Emanuela CARE ARE O DEFORMATIE DE STERN SI RACESTE FF REPEDE SINUZITA

 155. VA ROG SA VA RUGATI PENTRU SITUATIA FINANCIARA A FAMILIEI MELE MUGUREL SI NADIA

 156. VA ROG SA NE MAI SUSTINETI IN RUGACIUNE PENTRU UMPLERE CU DUH SFINT PT CA SA INTRAM IN DESTIN SI IN TOATE FAPTELE BUNE CARE DUMNEZEU LE-A PREGATIT PT NOI

  AVEM NEVOIE DE O BISERICA LIBERA IN HUEDIN SI LIDERI RELIGIOSI LUMINATI DE DUHUL LUI DUMNEZEU,VA ROG SA NE SUTINETI IN RUGACIUNE

 157. Duhul de alcoolism de peste parintii si rudele mele sa fie nimicit. Restaurarea casniciei noastre si profunzime in relatia cu Dumnezeu. Multumesc. Va iubesc si Ii multumesc Domnului pentru dvs.

 158. Haleluiah, fiti binecuvintati pentru transmisile directe care imi umplu inima de bucurie si sint parte din razele Domnului pentru toti cei ce il cauta, as dori sa va rugati pentru umplerea mea cu Duhul Sfint.
  Shalom peste biserica Riul Vietii!
  Domnul sa va rasplateasca pentru tot ce faceti!
  sora Tina

 159. Slavit sa fie Domnul!Aduc in fata Domnului familia meacu probleme financiare deosebite,ce dureaza de 7 ani.sustineti-ne in rugaciunea de iertare si izbavire.Domnul fie laudat!

 160. sunt un prietel al bisicii raul vieti si va urmaresc mereu sunt binecuvantat mereu va ro sa va rugati pt mine k eu sa merg pe acees cale spre HRISTOS FI BINECUVANTATI AMI

 161. va rog sa ma ajutati prin rugaciune pt boala dependentei de alcool si a cirozei hepatice va implor ajutati ma sa ma impac cu dumnezeu am incercat de multe ori dar nu pot singur fiti binecuvantati si dat im speranta si ajutorul vostru

 162. imi place tehnica asta:)
  mai sunt 4 minute si astept sa inceapa programul online 🙂

  Hristos a Inviat <3

 163. Hristos a inviat !! Domnul sa va binecuvanteze !!
  Va multumesc ca va rugati si pt cei de pe internet.
  Sa aveti Pacea Sfanta si puterea Invierii Domnului Isus sa fie peste voi.

 164. HRISTOS A INVIAT!DUMNEZEU sa va binecuvinteze pentru ca aduceti in inimi pace liniste si bucurie.DUMNEZEU lucreaza in inima mea la fiecare tranmisie online simt dragostea lui MULTUMESC domnului pentru BISERCA RAUL VIETII fiti binecuvintati…..

 165. rugativa si pentru mine .vreau sa-mi inoiesc (improspatez)DUHUL SFANT .AMIN

 166. DE CAND V-AM CUNOSCUT, AM PRIMIT DUHUL SFANT ,SUNT ALT OM.DOMNUL M-A SCHIMBAT.ALELUIAA

 167. Fratii mei iubiti, am sa spun ca sunteti binecv in numele lui Isus Hristos si ai multumesc si eu lui Dumnezeu pt marturiile facute! Am sa ai multumesc si eu lui Dumnezeu pt Fratele Pastor Razvan Mihailescu, pt ca am observat ca nimeni nu a avut cred ca oportunitatea sa ai multumeasca online, dar ai voi multumi eu pt tot ceea ce face pt Gloria si slava lui Dumnezeu!! Esti binecv Pastor Razvan in numele lui Isus, si proclam si declar ca Ungerea Duhului Sf sa lucreze din abundenta in numele lui Isus in viata Dvs!!! Rostesc ca Plinatatea Ungerii Duhului Sf sa explodeze in viata Dvs in numele lui Isus!!! Te iubesc Pastor Razvan in numele lui Isus, si declar ca dragostea si iubirea lui Dumnezeu care lucreaza in mine perfect si desavarsit, pot spune ca ati intrat in posesia lor in numele lui Isus!!! SHALOM!

 168. Vreau sa spun ca Dumnezeu m-a binecuvantat intr-un mod special prin frecventarea acestei biserici.Desi n-am crezut ca pot gasi pe-aici o biserica nonlegalista,Dumnezeu m-a surprins intr-un mod deosebit.Vreau sa va multumesc din suflet pt lucrarea pe care o faceti.

 169. De la un timp ascult o melodie de la Jason Upton, de fapt nu stiu daca este un cantec sau doar un inchinator care se pierde in laudele aduse Domnului si la un moment dat ingerii canta alaturi de el(se aude foarte clar pe inregistrare). Va impartasesc si voua pentru ca pe mine pur si simplu ma face sa ma simt mai aproape de tot ceea ce este divin.
  http://www.youtube.com/watch?v=v6jRPpHzwCE&feature=related
  Fiti Binecuvantati!

 170. sint din cluj si de vreo 3 saptamini nu mai vad transmisiile live ,oare de ce,pe internet?

 171. ma alatur si eu lui Ciobanu Octav si multumesc lui Dumnezeu pentru fratele pastor Razvan Mihailescu pe care am avut bucuria sa il cunosc si sa il ascult la STRAJERII.Am inceput sa vizionez online si sa iubesc BISERCA RAUL VIETII in urma marturiei lui BODO binecuvintez familia fratelui pastor Razvan Mihailescu si ma rog pentru protectia lor multumiti DOMNULUI pentru pastori asa de minunati ungerea DUHULUI SFINT si protectia lui sa ramina in vietiile noastre.FITI BINECUVINTATI!

 172. am vizitat centru de copii cu dizabilitati grave cu o fundatie crestina si v-as ruga sa va rugati si pt iei sunt infometati si batjocoriti acolo, centrul se afla an CIGHID BIHOR, in numele lui ISUS va rog. ms

 173. Pace voua! am o problema. Transmisia e slaba..mai mult din jumate nu se vede si nici nu se aude:( in vinerea mare am primit vorbirea in limbi la voi in adunare. Domnul sa va binecuvanteze!

 174. shslom .isus ma binecuvantat si viata pentru mine el sia dat eu lam
  primit in viata mea si am aflat fericirea primestel azi si vei vedea blandeta din inima sa

 175. Am inteles ca de dimineata (azi 15 mai 2011) a fost ceva deosebit, o partasie deosebita as dori sa aflu daca s-a inregistrat, daca pot urmari si eu pe internet, urmaresc in fiecare duminica, acum nu am putut si doresc sa vad si eu ce slujba deosebita a fost. Cu multumiri ! magda

 176. De paste biserica s-a rugat ca sa am biruinta la examene si pt actele depuse ca sa pot continua scoala de asistenta medicala pt batranii. Raspunsul la actele depuse a sosit.Victorie totala.Marti 24 mai primul examen de acuma primesc victoria.Multumesc Isus, Multumesc Raul Vietii.
  Shalom Bianca si toti din fam.Marinescu

 177. shalom, as vrea sa impartasesc cu voi lucrarea care a facut-o Domnul cu mine astazi. Sotul meu uraste pocaiti si toate bisericile si de aceia nu ma lasa sa ma uit la programul riul vietii, dar azi desi este duminica, Domnul slavit sa fie El a facut in asa fel incat a trebuit sa plece de acasa exact cand a inceput trasmisia, aleluia am putut sa ma uit in liniste glorie mielului

 178. Va rog sa va rugati pentru sotul meu ca Domnul sa-i atinga inima si sa nu mai urasca pocaiti el nu crede deloc si vrea sa ma convinga si pe mine eu cred ca Domnul slavit sa fie numele lui poate sa-l schimbe parerea va multumesc viti binecuvantati

 179. Binecuvintarile DOMNULUI ISUS sa fie revarsate peste cei ce azi au intrat in apa botezului binecuvintez BISERICA RAUL VIETII si ROMANIA!FITI BINECUVINTATI!

 180. domnul sa aiba in paza sa familia mia hristos a inviat donmul sa bincuvinteze familia mia si a celor din jurul nostru si pe sora mea vali

 181. MARCELA am fazut ca vrei sa ai o familie BINECUVINTATA o sa ma rog pentru sotu tau ION ca sa cunoasca dragostea DOMNULUI ISUS.

 182. …am urmarit cu drag slujba de inchinare, incepand cu orele 13.M-am hranit!Aveam nevoie de asa ceva.Multumesc Domnului si voua!
  Doar binecuvantari, rasplata ptr intreaga jertfa depusa! Liniste in minte si pace in suflet!

 183. MULTUMESC DAN CA VREI SA MA AJUTI ACUM CAND MA SIMT MAI SINGURA CA NICI ODATA DE O SAPTAMANA AM DESCOPERIT MAI MULTE VICI DECHT AVEA PANA ACUM POATE ESTE LUCRAREA CELUI RAU DAR ACUM STIU CA NU SUNT SINGURA DONNUL SA TE BINECUVINTEZE PE TINE SI FAM TA

 184. Duhul sfint ti-a aratat aceste vicii ca sa inlaturi orice obstacol din CALEA care DOMNUL o are pregatita pentru tine si casa ta. ASTEPTATE LA MINUNI si sa ne impartasesti si noua din ele. daca se vede in ION cercetare si in TRAIAN. ISUS RASPUNDE FIECAREI CHIEMARI PSALMU 50-15. FITI BINECUVINTATI

 185. la mine se vede bine transmisia.mai conteaza si conexiunea la internet.cu ocazia acestei transmisii am vazut si o persoana foarte draga mie in biserica.

 186. MULTUMESC DOMNULUI PTR HARUL MINUNAT CARE L-ATI PRIMIT DE A FACE ACEASTA LUCRARE . VA BINECUVANTEZ IN NUMELE DOMNULUI ISUS. ACUM TOTI CEI CE SE HRANESC DE AICI, VA ROG IN NUMELE DOMNULUI SA PUNETI IN PRACTICA CEEA CE PRIMITI GRABIND VENIREA DOMNULUI. SHALOM .

 187. imi pare rau ca nu sunt acolo dar vad pe net Domnul sa va binecuvinteze pt ca salvati atatea suflete

 188. SUNT SIGURA CA MA ASTEAPTA ZILE BINECUVANTATE AM PE CINEVA ACOLO SUS CARE MA IUBESTE SI A MURIT PENTRU MINE AM INCERCAT SA VORBESC CU ION DE DOMNU DA FACE CRIZE DE NERVI DAR STIU CA IN VIITORUL APROPIAT VA CEDA SALUTO PE BELA DIN PARTEA MEA DOMNUL SA FIE CUTOATA FAMILIA TA

 189. shalom.
  In numele Domnului ISUS va rog frumos rugativa pentru fam mea Dana Diana Calin si pentru fam fratelui meu Daniel. FITI BINECUVANTATI.

 190. ma bucur impreuna cu voi, fratii mei! Domnul sa va binecuvanteze pe toti cu SHALOM din belsug si har dupa har 🙂

 191. rugativa pentru famila mea in numele Domnului .fiti binecuvantati.fam Cojocaru

 192. pacea domnului ma uit si urmaresc dumineca slujba am si venit la dvoastra de doua ori va urmaresc pe net va rog purtati-ma in rugaciune in numele domnului isus va multumesc

 193. doresc sa vad o transmisie sau un program dedicat lui d-zeu facut in biserik pt k nu de curand am auzit de biserik aceasta…dar va spun un lucru incercati sa faceci lucrurile ca ptru domnul si lasati-va calauziti de duhl lui d-zeu si purtati-va intru totu dupa cuvantul Lui…pt k in zilele de p urma sunt multi care vb in nimele d-lui si multi proroci falsi..dak traiesti traieste pt domnul

 194. Dragii mei , va rog sa va rugati pentru Cosmin Tican , in copilas care nu aude si doreste din sulfet sa primsca de la D-zeu auzul. Multumim Domnului.Amin

 195. Fiti binecuvantati pt.toata binecuvantarea pe care o revarsati peste „cei care au urechi de auzit”,care doresc din toata inima maturizare reala in Hristos!
  Va rog sa grabiti postarea predicilor pe internet,daca se poate,sa le aduceti la zi!Este in interesul nostru si al Imparatiei sa le reascultam!

 196. domnul sa va binecuvanteze!
  ca o porunca foarte directa si clara ;domnul ne-a poruncit ;sa va iubiti unii pe altii,!aceasta dragoste nu trebuie sa fie fatarnica,pentru ca am vizitat de mai multe ori situl bisericii dvs am gasit cu cale sa fac doar un mic comentariu cu referire la ceea ce se comenteaza pe site;ca pastor al unei biserici care niciodata nu a facut diferentieri de rasa,limba,religie ,timp de foarte multi ani am fost de acord cu sustinerile miscarii carismatice fiind sustinator al libertatii in biserica,in lauda si inchinare,in libertatea oricarei persoane de a predica,invata ;a da lectii altora….din cauza libertatii prea mari,am avut multe esecuri,pentru ca biserica nu arata ca o biserica!ce sfat sau indemn asi putea sa dau eu? decat ;sa ramanem in cuvantul lui dumnezeu,sa nu ne indepartam de principiile,statutul,randuielile biblice,si pun doar o singura intrebare oare de ce nu exista propasire in biserici?de ce nu sunt bolnavii vindecati?captivii eliberati,semne ,minuni in popor?singurul raspuns va fi;noi cu totii suntem de vina ,degeaba cautam sa facem lucruri frumoase in via domnului daca nu sunt sub calauzire,si in voia domnului,degeaba dorim noi sa fim cineva sau ceva daca domnul nu doreste !deci acele puncte principale care sunt de o mare importanta nu trebuiesc neglijate.dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

 197. Fiti binecuvantati! Favoarea Domnului peste fiecare membru din biserica Riul Vietii!!

 198. Pentru sora Mirela din Resita, care are cancer si doctorii i-au spus ca nu mai are nici o sansa.Cerem restaurarea ei deplina!!Aleluia

 199. Laudat fie Domnul.
  Minunata marturie.
  Ce mare Dumnezeu avem.
  Ce usor este sa il gasesti pe Domnul cand vrei cu adevarat.
  Glorie tie Dumnezeule.
  FITI BINECUVANTATI.
  SINTETI LUMINA IN CASA MEA.

 200. Iubesc pe Domnul si doresc sa primesc cat mai multa hrana spirituala. Ascult in fiecare duminica predica si ma bucur alaturi de voi,as avea totusi o mica dorinta , fondul muzical mai incet pentru a putea auzi predica. Va multumesc!
  Domnul sa va binecuvinteze!

 201. Fratilor, va rog mult daca se poate cand se roaga fratele pastor sau altcineva sa lasati orga putin mai incet pentru ca la noi care ascultam de acasa se aude prea tare muzica si mai putin vocea care se roaga. Stiu ca fondul muzical este si el foarte important dar mai important este sa fim in partasie cu rugaciunea. Nu va suparati pentru aceasta remarca. Domnul sa va binecuvinteze ! AMIN !

 202. Pingback: Biserici LIVE: HRANA TA SPIRITUALA ! « Grup Elohim

 203. Dea aseara intruna ma gandesc ce sa fac? , cum sa fac?a pot ajuta ! si mama trezit de diminaeata sa va ascult slujba , si sa ma rog cu voi ptr Matei, dar am nevoie de ajutorul vostru, sa ne rugam impreuna, va rog are nevoie de noi,! daca e cu putinta sa va rugati ptr acest copilas, ca harul sfant de vindecare in care cred cu tarie va face minuni in numele lui Isus!offf Acum in aceste clipe pe patul de spital copilasul pe nume Matei nascut acum cateva zile, se pierde…..
  aseara am aflat de el , colega mea a fost si la vizitat si l-a vazut este intubat si are hemoragie interna…., are o malformatie la inima … si care se pare ca ar fi putut fi operata pana ieri , insaa s-a intarziat f mult cu obtinerea actelor necesare si a unui avion cu care sa poata fi trimis ptr operatie in Germania….., nu s-a reusit decat f tarziu insa din pacate starea micutului sa agravat1 si astefel nici cei din germania nu mai vor sa-l opereze spunanad ca va ceda…. dar a, indrazneala si cred ca Domnul va face o minune, cer la El vindecare , ptr copilasul acestaaaaaa….., cred in slujba voastra minunta care imi atinge sufletul, cred ca Isus e viu si poate sa faca ceea ce doctorii numai pot!… va rog din tot sufletull…. sa ne rugam ptr Matei… va rog am nevoie de voi….! va roggg
  Va multumesc… Fiti binecuvantati!rasplata va fi in ceruri ptr fiecare!

 204. Un frate din Tg Jiu, Cercelaru Valentin,tata a 6 copii, care lucra la constructia unei noi biserici a cazut de pe acoperis, spargandu-si capul si e in coma la terapie intensiva la neuro chirurgie, la spitalul de urgenta de la Floreasca. Sa ne rugam ca ungerea de vindecare sa curga peste el.

 205. Din pacate in timp de unii „crestini” cred ca au fost trimisi pe pamant pentru a critica lucrarea si minunile care se fac prin biserica si stau sa se uite daca o sora are sau nu batic si cati centimetri are fusta, in loc sa ne unim fortele si sa il biruim pe cel rau noi am ramas la lapticul de a critica si de a incerca sa aratam cu degetul ca nici la „aia” nu se intampla minuni deci suntem absolviti de orice vina…In tot acest timp fratele despre care am scris mai sus a murit, lasand in urma o sotie si 6 copii, dar si alte rude si prieteni indurerati..
  Oare cand vom termina cu atata legalism si cu atata religie moarta si ne vom uni sa traim viata din belsug, victorioasa asupra mortii, pacatului, puterii celui rau si asupra bolii pentru care Isus a platit pretul suprem ?

 206. Domnul sa binecuvinteze biserica riul vietii un adevarat riu de viata pt ca acolo este har si puterea DOMNULUI, MARANATA AMIN

 207. As vrea daca se poate sa primesc si eu acest program de „Consiliere spirituala”. Va multumesc. Dumnezeu sa va binecuvanteze !

 208. Intr-o predica a fratelui pastor Razvan se canta o cantare …ceva de genul ” respir un aer sfat ” V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajute cu cantarea sau titlul ei. Predica e „23 aprilie partea 1”. cantarea incepe la 9 : 37 in predica. Va multumesc anticipat. Dumnezeu sa va rasplateasca.

 209. Frate Gabi iti multumesc foarte frumos 🙂 Dumnezeu sa te binecuvanteze ! >:D<

 210. Fiti binecuvantati cu toate binecuvantarile in CRISTOS. LAUDAT fie ADONAI pentru ca existati.Suntem intr-o zona atat de secetoasa spiritual incat in crapaturi poti sa te afunzi.Primim multa hrana ADEVAR,VIATA,PUTERE de a birui prin toate mesajele transmise de biserica Riul Vietii.Sunteti un raspuns al STRIGATELOR noastre disperate dupa viata din belsug ,promisa de Domnul si pe care n-o gaseam nicicum.HALELUIA caci EL a creat urechea si AUDE .Frate pastor Razvan in numele Domnului va rugam arhivati cat mai multe predici pentru a le reasculta.Sunt de o incarcatura spirituala deosebita toate.Unele chiar cum a fost cea de astazi a avut efect de dinamita.Am strigat continuu, aleluiaaaaaa.Vizibil simt ca am pasit intr-un nou nivel in DESTIN. VA multumim ,fiti binecuvantati cu toate binecuvantarile Avraamice.

 211. Domnul sa va binecuvinteze pentru transmisiile pe care le faceti. Domnul sa-l binecuvinteze si pe fratele Razvan pentru predicile ce i le pune Duhui Sfint in inima.(RUPEA- BV.)

 212. Este posibil sa postati pe site predica de duminica din 11 sept 2011 – „Incercarea credintei”? Va rog mult, a fost o predica foarte puternica, si multi ar fi binecuvantati prin ea.

  Multumesc!

 213. Pace voua !!Va multumim pt transimisile si predicile inregistrate dar nu ati mai pus de mult pe site predici si dupa cum spune si ralu am fi foarte binecuvintati sa ascultam ultimile predici mai ales incercarea credintei,nu sunt totdeauna cu voi pe net si sufar de paraca as pierde diamante dar cred ca le voi putea recupera pe toate cu ajutorul vostru va multumesc anticipat si fiti binecuvintati !!!!

 214. INALTATOARE PREDICA DE ASTAZI!Cat adevar ,cata putere,cata binecuvantare…Multumesc DOMNULUI pentru transmisiile din Biserica Raul Vietii, multumesc pentru familia pastorului RAZVAN si LIDIA. Ma rog ca DUMNEZEU sa ii binecuvinteze si pe noi toti cei care cautam zi de zi sa fim mai buni,mai aproape de DOMNUL,mai aproape de CER.Fiti binecuvantati cu multa putere,dragoste ,intelepcine,ascultare si implinire.

 215. Multumim DOMNULUI si tie frate Razvan pentru mesajul cu uriasii am ridicat bucurosi mina pt a fi ca si Iosua si Caleb avem in viata uriasi care mai sufla inca dar nu mai au multe,AM DORI SA NE PURTATI IN RUGACIUNE IN MOD SPECIAL IN URMATOARELE 2 SAPTAMINI CE URMEAZA NE ASTEPTA NISTE CONTRACTE IMPORTANTE DE SEMNAT CU CASELE DE LEMN ROTUND PENTRU STRAINATATE ,SI VREM CA DUMNEZEU SA ORCHESTREZE TOT URIASII SA MORA DE TOT SI INAINTAREA NOASTRA SA FIE VAZUTA DE TOTI MULTUMIM DE AJUTOR SI ABIA ASTEPT SA MAI VORBESC SI CU SORA LIDIA CIND ARE TIMP,DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE !!!!!!

 216. Inca astept predica lui Richard Wurmbrand despre faptura noua pe care pastorul a spus ca va fi pe site ca eu nu o gasesc nicaieri , desi am auzit-o acuma ceva timp si nu imi venea sa cred ca exista cu adevarat… ar fi bune si ceva actualizari la predici ca de mult nu mai sunt postate..asteptam . Fiti binecuvantati

 217. domnul sa binecuvinteze biserica riul vieti cuvintul lui dumnezeu vindeca orice rana si alina suflete ranite slavit sa fie numele lui isus amin

 218. pace dan iti multumesc foarte mult ca ai vorbit cu ion de isus tu esti prima persoana care a ascultat in timp ce vorbeai cu el am simtit prezenta duhului sfant, o pace de ne descris, cu siguranta si el dar nu a vrut sa recunoasca, domnul sa binecuvinteze toata familia ta

 219. Slava Domnului pentru marturiile celor care au venit din Africa.La distanta de 12 ore Dumnezeu mi-a confirmat prin 2 marturii in mod special ce mi-a aratat in duhul meu intr-o viziune.Bobi si Sara au scos in evidenta cum sa-ti construiesti drumul destinului pentru a putea umbla in manifestarea slavei lui Dumnezeu, in favoarea si binecuvantarea Tatalui indiferent de circumstante.Va multumesc pentru tot.

 220. dar sa stiti ca si din Palestina va urmaresc… :))))
  Mult har este peste tot pamantul !!!!
  Va Binecuvantez in Numele Domnului Isus. Isus Este !!!!

 221. este o predica super binecuvantata. Dzeu sa va binecuvanteze pe toti de acolo si pe toti copii Dnului dfe pretutindeni. Eu va urmaresc din Belgia,Bruxelles si i multumesc LUI ca mi-a dat posibilitatea sa amn acasa internet si calculator. sa fiti binecuvantati

 222. Cu adevarat aceasta biserica este proprietatea Domnului Isus.Pe acesti m2 de pamant sfant am aflat ca Isus este singura speranta si garantie a pacii a progresului si a bunastarii.Este o sucursala a lui N.A.S.A. Dumnezeiesc.Si ve-ti vedea cu ochii vostri cum rachete mari si mici vor fi propulsate cu puterea si autoritatea cu care au fost asamblate,pana la marginile pamantului.Luca 3;5-6.Fiti binecuvantati parinti spirituali cei care aveti temelia pe stanca.

 223. Va iubim, va asteptam ori si cand cu mult drag la Oradea…

 224. Buna ziua. V-as ruga sa mai postati predici noi cu Razvan Mihailescu. Sunt o adevarata binecuvantare pentru mine si familia mea. Multumesc mult!

 225. Sunteti o mare binecuvintare pentru Romania si pentru multi romani din diaspora!Domnul sa va binecuvinteze si sa va intareasca in tot ceea ce faceti! Va iubim!
  Marian & Rodica Volintiru

 226. Pace,Va rog mult sa va rugati pt o sora de credinta de origine romana din Australia,a avut acum doua luni o fractura de sold,a fost operata si se vindeca foarte greu.O cheama Mariana Groza.Va multumesc anticipat,multa binecuvintare divina peste toata biserica.

 227. In seara aceasta, in timp ce Bobby se ruga si proclama, fetita noastra Estera a inceput sa vorbeasca in limbi si jumatate de ora ne-am rugat impreuna cu mainile ridicate. Slavit sa fie Domnul nostru Isus!
  Lidia Mihailescu, duminica seara, 18 decembrie 2011

 228. DRUMUL LUNG AL VIETII MELE,CU NECAZURI SI BELELE,MA FACUT SA VIN ACUM,PE UNICUL SI SFINT DRUM.M-AM RUGAT SA FIU IERTAT,DE NECAZ SI DE PACAT,EL DE SUS MA AUZIT,SI SPRE VOI MA INDEMNAT.SOARTA MEA A FOST PREA CRUDA,DOMNU SA MA-AUDA.SI SPRE EL CU DRAG MA-NCHIN,DOAMNE-N CALEA TA EU VIN.IAR VOI FRATI SA VA RUGATI,BINECUVINTARI SA-MI DATI,CACI SI EU SEARA DE SEARA MA ROG PENTRU A MEA TARA.MA ROG PENTRU TOT PAMINTUL ,CA LA EL SA-I FIE GANDUL.RUGA NOASTRA SA SE INALTE,CATRE EL MAI SUS DE ASTRE . SEBASTIAN

 229. VA ROG SA VA RUGATI PENTRU MAMA MEA ANISOARA CARE SUFERA DE MULTE BOLI.E IN SALA SI INCEPE SA SE INDREPTE CATRE DOMNUL.PACE VOUA.

 230. pace voua. Incercam sa sa caut o predica care a fost pusa in 2010…dar se pare ca nu se poate deschide chiar nici una din cele 105 care sunt. As putea stii cum sa le reascult? Multumesc.
  ps. sau pagina aceasta nu o mai folositi? doar pe cea noua? ( la care nu prea ma descurc )

 231. Shalom!! Va urmaresc dragilor! WOW, de ceea ce Domnul va face in aceasta straja!! Duhul Sfant va lucra cu intensitate!!Lucruri care nu au mai fost vor venii! Aleluiaaa!!

 232. Ar fi extraordinar daca ati putea posta pe site REZOLUTIA pentru femei si pentru barbati pentru cuplurile care va urmaresc constant dar nu au putut fi alaturi de voi in acea seara minunata si sunt departe. Multumesc! Domnul sa va binecuvinteze!

 233. shalom domnu sa va binecuvinteze pentru tot ce faceti va ror sa imi spuneti si mie daca se difuzeaza slujba in reloare mare e puterea domnului

 234. DUMNEZEUL NADEJDII SA VA UMPLE DE TOATA BUCURIA SI PACEA PE CARE O DA CREDINTA CA PRIN PUTEREA DUHULUI SFINT SA FITI TARI IN ..NADEJDE SI…SINTETI.
  CIND ASCULT PREDICA DUMNEAVOASTRA NU SE POATE SA NU FIU MISCATA SI SA NU SIMT IN MINE CEVA CARE TRECE PRIN MINE CA UN FOIR CUPRINZINDU MI INTREAGA FIINTA .ATUNCI TRAIESC SI SIMT O MARE BUCURIE CA DUHUL SFINT E MINE SI PARCA TRAIESC CLIPE DE CER .
  DIN INIMA VA ROG RUGATI VA PT MINE SI COPII MEI CANTEMIR , ELISEI. ROXANA(IN MOD SPECIAL) SI BOGDAN.(NICOLETA cu cei 2 copii Sophie si Jaden si FilIP baiatul lui Roxana)
  ACUM CIND SORA MEA FIVI ARE BILET SA VINA AICI IN HOUSTON PE 29 FEBR PLEASE RUGATI VA TATALUI CERESC SA NU INTIMPINE NICI UN FEL DE PIEDICI SI INSUSI DOMNUL ISUS SA I NETEZEASCA DRUMUL CA SA CALATOREASCA NETULBURATA( va calatorii cu 2 pasapoarte )
  NU AM CUVINTE SA VA POT MULTUMII DAR STIU CA DUMNEZEU NU RAMINE NICIODATA DATOR DE ACEA PREA IUBITILOR MEI FRATI FITI TARI NECLINTITI, SPORITI TOT MAI MULT IN LUCRUL DOMNULUI,CACI STITI CA OSTENEALA VOASTRA IN DOMNUL NU ESTE ZADARNICA(1 COR. CAP 15 V58
  DUMNEZEU SA DEA BINECUVINTAREA LUI LA INTREAGA BISEICA Cornelia care inca odata va multumeste

 235. PACE VA ROG SA VA RUGATI PENTRU ANA MARIA DIN RASTUL NOU CA DOMNUL SA O INTAREASCA IN CREDINTA SI SA O AJUTE DESI NU VEDE E NE LIPSITA DE LA SLUJBA SA NE RUGAM DOMNULUI SA FACA O MINUNE SI CU EA SA POATA VEDEA STIU CA LA DUMNEZEU NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL IN NUMELE LUI ISUS AMIN

 236. Cea mai buna hrana spirituala este aici dar transmisia live este cea mai slaba. Pierdem esnta din cauza tehnici. Ati putea remedia? Faceti o slujba pt. Domnul.

 237. SHALOM.VA ROG FRUMOS DRAGA BISERICA CARE SLUJESTI DUMNEZEULUI CELUI VIU SI PUTERNIC SA VA RUGATI PENTRU SOTUL MEU CALIN CARE A FOST DIAGNOSTICAT CU VITILIGO.EU SOTIA LUI SPUN IN NUMELE DOMNULUI CA SOTUL MEU NU ARE ACEASTA BOALA SI TRUPUL LUI NU PRIMESTE ACEASTA BOALA.VA ROG RUGATIVA SI PENTRU SOTUL MEU CA SI EL SA CREADA IN BUNATATEA SI PUTEREA DOMNULUI.AMIN

 238. E minunat sa fiu alaturi de voi,desi-i sunt departe cu trupul,insa sufletul meu este la Sinaia.Ceea ce m-a intristat ,a fost faptul ca atunci cand predica era mai importanta ,atunci transmisia se intrerupea.Slavit sa fie dl,ca am prins ceva din predici,ceva foarte consistent.Cred eu, ca am mancat exact miezul fructului,care este cel mai dulce,iar asta mi-a placut enorm.Fiti binecuvantati cu totii,mai ales cei din bise Raul -Vietii.AMIN.Mi-e dor de voi si va iubesc!

 239. Calauzirea Domnului sa fie cu voi,cu toata biserica RIUL VIETII.Domnul sa va dea pacea si desfatarea….

 240. Super mesajul transmis astazi. Am luat foc pur si simplu. Pacat ca s-a intrerupt brusc. Va rog cum pot s-a mai vad acesta predica filmata. Nu am retinut cum il chema pe predicator….heeelllllp!Va rog daca este posibil sa-l mai urmaresc o data? Cum sa procedez? Ma rog ca Dumnezeu sa va binecuvanteze mereu si sa nu se mai intrerupa brusc programul. Amin!

 241. Am uitat sa spun ca sunt din Brasov si cand nu pot sa merg la biserica Centrul Crestin Brasov urmaresc mesjele voastre in direct. Ii multumec lui Dumnezeu pentru aceasta ocazie minunata si ma rog sa fiti in planul Lui mereu.Amin!

 242. eu as fi vrut sa raman si seara asta la biserica dar am fost la spital din cauza durerii imense de ureche stanga si mi-au spus cei de la camera de garda ca am otita medie rugati-va si pentru mine va rog mult fiti binecuvantati la plecare si la venire
  mult mult mult Shalom

 243. PACEA DOMNULUI IN CASA TA FRATE PASTOR ,PESTE TOTI COPIII LUI. INTARESTE FRATE PASTOR RUGACIUNE CATRE DOMNUL PENTRU FRATELE GELU DE LA GIURGIU ,E IN COMA LA BUCURESTI.DUMNEZEU A INVIAT MORTI DAR UN FRATE CARE MAI ARE DE TRAIT SI DE VAZUT PE DOMNUL….

 244. DRAGI FRATI IN HRISTOS!
  Ma minunez in lucrarea pe care o face DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS PRIN BISERICA RAUL VIETII..SINTETI O BINECUVANTARE SI LUMINA IN ACEASTA TARA, LUPTATI IN CONTINUARE IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU PENTRU TREZIREA SI INTRAREA ROMANIEI IN IMPARATIA DOMNULUI, MA ROG CU MULTI FRATI DE CREDINTA romani din Tulcea ca sa vina DUHUL SFANT si aici…poporul Domnului are nevoie sa umble in adevar, in lumina, NU IN TRADITII, DOGME ,OBICEIURI,FARIZEISM SI AICI IN ACEASTA ZONA….VA ROG RUGATI-VA SI PENTRU FRATII CARE SUFERA DIN ACETE MOTIVE,DE INGRADIRE, NU ESTE A BISERICA LIBERA IN HRISTOS CONFORM CUVANTULUI……VA RUGAM VENITI SI AICI…ESTE NEVOIE DE O BISERICA CARE ADORA IN DUH SI ADEVAR…VA IUBIM, NE RUGAM PT. DVS.CA DUHUL SFANT SA VA LUMINEZE SI SA AVETI CONDUCERE SPIRITUALA INTOCMAI VOII DOMNULUI IN LIBERTATEA LA CARE HRISTOA NE-A CHEMAT, OFERINDU-VA TOTAL CHAMARII DIVINE…….ADORAREA ESTE MINUNATA, PREDICILE , TOT ………dar din pacate nici astazi nu am reusit sa Va contactam pe internet, dar Va binecuvantam in Numele lui Isus…..oamenii Domnului din diferite biserici, confesiuni sufera de asuprire spirituala, a traditionalismului, dogmelor, conducatorilor Bisericilor care-i ingradesc si -i sufoca in obiceiuri, dogme care nu sunt scrise……o vino Isuse si zdrobeste lucraea Satanei……VINO DUHULE SFANT, VINO CU PUTERE SI ZDROBESTE LANTURILE SI JUGURILE SATANICE, DEM ONICE, CA POPORUL TAU SA FIE LIBER………….MULTUMIM SI VA IUBIM..AVEM NEVOIE DE TINE ISUSE………..Psalm 115….91…20….Romani cap.8.Fil cap4……gloria si dragostea Domnului sa va umple dragii nostrii frati…….va iubim….Domnul sa va binecuvanteze de pe Sion amin

 245. Laudat sa fie Domnul care m a vindecat de stres si insomnie azi 10.10.2012

 246. Ascultam predica si a disparut imaginea. va rugam sa redati imaginea

 247. PACEA DOMNULUI!Rugati-va pentru sora Mioara sa o vindece Domnul, pentru sotul ei, Gheorghe, pentru mantuire si pentru copiii ei.

 248. Multumim Pastor Ton
  Va multumim ca aratati DRAGOSTEA lui Dumnezeu
  Dumnezeu e BUN
  EL asa a fost, asa este si asa va fi

 249. Felicitari Pastor Razvan ! Pentru tot ce a fost 2012 !
  Suntem un grup de romani in Kitchener , ON, Canada care v-a ascultam … FELICITARI PENTRU TOT CE FACETI ! MARIM PE DOMNUL PENTRU TOT !!
  V-am vazut in transmisie directa din Nigeria IPPC 2012 si a fost un mare strigat in toata adunarea Christ Embassy de aici !!Romani, in asemenea intilniri sub ungerea Duhului Sfint !! Felicitari !!
  A fost superb Revelionul in Riul Vietii !! Felicitari tuturor care lucreaza in Riul Vietii pentru inainterea Imaratie Lui Dumnezeu !
  Multumim mult pentru traducerea Rapsodiei ! Este o mare binecuvintare pentru noi aici , sa putem oferii celor care nu stiu inca englezeste .
  Multumim Domnului caci prin adunarea Riul Vietii a adus cuvinte vii, pentru Romania ! Domnul Isus a venit sa ne aduca o viata din belsug cu El , nu o religie ! Slava Lui, ca ati primit aceste cuvinte marete !
  Din 2006 cind am luat tangenta prima data cu Pastorul Chris , am inceput sa chem aceste revelatii in tara mea , si-am zis : Doamne nu stiu cum , dar vreau cuvintul acesta in tara mea si Rapsodia Realitatilor, sa duca acest mesaj in toata Romania !
  Dumnezeu v-a gasit vrednic sa va incredinteze aceste cuvinte marete, Pastor Razvan ! Felicitari !
  MARIM PE DOMNUL ISUS,STAPINUL NOSTRU PENTRU LUCRARILE SI PLANURILE LUI MINUNATE !

  LA MULTI ANI FERICITI IN FAVOAREA DOMNULUI ISUS IN VIETILE VOASTRE !

 250. Sa fii pocait e cel mai mare privilegiu o chemare e Harul maret.Sunteti minunati si pretiosi.am vazut marturia lui Proconsul si am fost tare binecuvantata.In Londra vin romani sa isi schimbe viata material dar Dumnezeu le schimba vietile pt vesnicie.Caci nu mie rusine cu evanghelia lui Hristos…asta e viata noastra aici pe pamant sa vestim evanghelia la orice faptura.psalm 121.Sunteti in rugaciunile mele.

 251. Doresc sa va rugati pentru sora mea IUNIA MICA paralizata de 10 ani pe partea dreapta si cu soldul deplasat la piciorul stang si osteoperoza avansata. Este crestina si familia ei a obosit sa o ingrijeasca. Omeneste nu se poate face nimic pentru ea.VREDNIC ESTE MIELUL!

 252. Laudat sa fie DOMNUL !Au trecut aproape 2 ani de cind ascultam predicile fratelui Razvan si am adus familia noastra in fata DOMNULUIprin rugaciunile bisericii Riul vietii,2 ani in care ne-am apropiat mai mult de DOMNUL,l-am cunoscut mai mult l-am iubit din ce in ce mai mult,ne-am pus nadejdea doar in DOMNUL,l-am pus pe primul loc in tot ce am facut,iar rezultatele nu au intirziat sa apara.Dupa 7 ani de nefericire si greutati,viata noastra se schimba in bine in fiecare zi,problemele cum vin asa si trec,pentru ca am invatat sa le aducem cu incredere si multumiri la picioarele DOMNULUI,iar DOMNULle rezolva.Frate Razvan fiti binecuvintat de DOMNUL in tot ceea ce faceti,pentru ca in mare parte vi se datoreaza deoarece prin predeicile d-voastra (pe care le-am ascultat in fiecare seara)am invatat ce vreaDOMNUL de la noi,cum vrea EL sa fim si mai ales sa ne schimbam dupa voia LUI,sa iubim si sa iertam sincer si cu frica de DOMNUL,slava LUIam reusit!

 253. VA ROG SA VA RUGATI PENTRU MINE SA FIE RECONCILIERE INTRE MINE SI PARINTII MEI.ACESTIA NU O ACCEPTA PE SOTIA MEA.

 254. Laudat si binecuvintat sa fie DOMNUL!Aduc in fata bisericii dumneavoastra ca mijlocitor in fata DOMNULUI o cauza deosebit de importanta pentru mine si familia mea.DOMNUL sa-mi dea intelepciune si pricepere ca sastiu cum sa procedez,sa-mi dea rezolvare si biruinta caci doar la DOMNUL este rezolvarea.DOMNUL sa va binecuvinteze!

 255. rugativa pentru fica mia jeni Domnul sa o elibereze de duhul de mindrie si pofte trupesti e prins de razboi la cunoscut pe Domnul multumesc mult Domnul sava binecuvanteze

 256. Draga biserica impreuna cu fratele Razvan si sora Lidia va rog sa va rugati pentru familia mea pentru toate problemele care eu le aduc inaintea Domnului.Stiu si cred ca Domnul a venit ca oile lui sa aiba viata si sa o aiba din belsug. Amin.
  Fiti binecuvantati.
  Daniela

 257. Dupa 10 ani de locuit cu chirie Domnul ne-a promis o casa .Va rugam sa mijlociti pentru familia noastra,ca Domnul sa ne dea biruinta.Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.

 258. Laudat si binecuvintat sa fie DOMNUL,rog biserica d-voastra sa mijloceasca inaintea DOMNULUI pentru familia mea,in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam.DOMNUL sa ni le rezolve,caci i le-am pus la picioare.DOMNUL sa va binecuvinteze.

 259. Laudat si binecuvintat sa fie DOMNUL!Rog biserica sa mijloceasca inaintea DOMNULUI pt o problema financiara cu care Cel Rau a vrut sa ma sperie,dar gindul ca cel ce este in mine e mai puternic decit cel ce e in afara m-a intarit si o aduc la picioarele DOMNULUI pentru rezolvare si biruinta prin mila ,bunatatea si dragostea SA.DOMNUL sa va binecuvinteze si sa va asculte in ziua necazului!

 260. Laudat si binecuvintat sa fie DOMNUL !Rog Biserica sa mijloceasca inaintea DOMNULUI pentru o problema de sanatate.DOMNUL sa mi dea vindecare si biruinta.DOMNUL sa va binecuvinteze!

 261. Laudat si binecuvintat sa fie DOMNUL!Rog biserica sa mijloceasca pt sotul meu ,care a suferit un atac cerebral ischemic.DOMNUL sa toarne balsam de vindecare peste capul lui si sa i dea vindecare si biruinta.DOMNUL sa va binecuvinteze!

Comentariile sunt închise.