Trimite cererea ta de rugaciune!

Ai nevoie tu, o rudă sau un prieten de intervenţia miraculoasă a puterii lui Dumnezeu? Vineri, 21 octombrie 2011, în programul de strajă, Biserica Râul Vieţii şi pastorul Răzvan Mihăilescu vor mijloci pentru cererea ta.

Aşteptăm cererile de rugăciune şi mijlocire pentru bolnavi sau situaţii ce au nevoie de soluţiile lui Dumnezeu, de intervenţia Sa plină de putere ca şi comentarii pe acest post.

189 de comentarii la „Trimite cererea ta de rugaciune!

 1. Shalom!

  Va rog sa va rugati pentru mine sa fiu vindecata definitiv de anxietate cu puseuri de hipertensiune cu valori foarte mari.
  Va multumesc!

 2. MA CONFRUNT CU DEPRESIA,MA SIMT INFERIOARA PRIETENELOR FRUMOASE CU CARE A FOST SOTUL MEU,AM MULTE COMPLEXE LEGATE DE FATA MEA CARE INCEPE SA IMBATRANEASCA SI D NISTE CEARCANE CARE ARATA MAI ANORMAL DECAT LA ALTE FEMEI.
  AS DORI SA FIU DEZLEGATA DE TOATE LEGATURILE DE DEPRESIE ,SI DE VRAJITORIE(BANUIESC CA CINEVA IMI FACE FARMECE), CARE SUNT ACTUALE SI CARE SUNT GENERATIONALE.
  DORESC VINDECARE,SA FIU FRUMOASA PENTRU SOTUL MEU,SA IMI DISPRARA ACESTE CEARCANE SI SA AM DIN NOU O VALOARE NORMALA DE ESTROGEN IN CORP,CARE SA MA FACA SA FUNCTIONEZ NORMAL.

  DOMNUL ISUS SA VA BINECUVANTEZE!

 3. INAINTE DE MINE SOTUL MEU CERUSE O ALTA FEMEIE DE NEVASTA.NU ERA CRESTINA ,DAR AU TRAIT IN PACAT. AU TRECUT 2 ANI,DAR ACEA FEMEIE NU L-A UITAT.
  AS DORI CA DOMNUL SA ADUCA ELIBERARE IN INIMA EI SI IN AMINTIRILE IN CARE ESTE LEGATA DE SOTUL MEU.
  ESTE CEVA MAI SPECIAL CU ACEASTA FEMEIE…O VISEZ SI SIMT CA IL DORESTE INCA IN VIATA EI.AM FOST FOARTE AFECTATA DE IMAGINEA EI DUPA CASATORIE,ERA CA SI CUM ERA O PREZENTA INVIZIBILA INTRE MINE SI SOTUL MEU.
  AS DORI CA DOMNUL SA II VINDECE INIMA SI SA UITE TRECUTUL.NUMELE EI ESTE DANIELA LAZAROIU.
  MULTUMESC .DOMNUL SA VA DEA PUTEREA SI UNGERE PENTRU MARE LUCRARE DE MUJLOCIRE PENTRU TOTI CEI CARE AU NEVOIE DE O INTERVENTIE DIN PARTEA DOMNULUI!

 4. MAMA SOACRA A TRECUT RECENT IN VESNICIE.DUREREA TATALUI SOCRU ESTE IMENSA SI L-A COPLESIT.AVEAU 50 DE ANI DE CASNICIE.AS DORI SA MIJLOCITI SI DVS CA TAT SA PRIMEASCA UN DUH DE VINDECARE SI IN LOC DE DURERE SA SIMTA BUCURIE CA MAMA E LA DOMNUL SI EL O VA REGASI ACOLO.VA ROG MULT ESTE UN OM FOARTE TARE PENTRU CEI APROAPE 82 DE ANI DAR IN CAZURI EXTREME SE CONSUMA FOARTE MULT.SI AS MAI DORI CA SA MIJLOCITI PENTRU PERIOADA CAT SOTUL MEU VA STA IN ROMANIA(ACUM LOCUIM IN CANADA) SI VA MERGE IMPREUNA LA GRUPURI DE RUGACIUNE CU TATA,SA PRIMEASCA AMANDOI UNGEREA,UMPLEREA CU PUTERE SI BUCURIA DUHULUI SFANT.CA DOMNUL SA ALUNGE AUTORITAR SI FARA DREPT DE INTOARCERE ORICE DUH DE BOALA,DE SLABICIUNE,DE NEPOCAINTA SAU NECREDINTA.CA DOMNUL SA FACA CURATIREA IN AMANDOI.
  SLAVIT SA FIE DOMNUL! DOMNUL SA VA DEA IZBANDA MAINE,SI IN LOC DE CER SA FIE O SPARTURA PRIN CARE SA CURGA VALURI SI VALURI DE DUH SFANT SI INGERII DOMNULUI SA CANTE DE BUCURIE PENTRU BIRUINTA DE PE PAMANT!

 5. SHALOM.
  VREAU SA VA RUGATI PT SOTUL MEU TAHER. CA DOMNUL SA-L ELIBEREZE DE DEPRESIE,DE FRICA, SI SA-I LUMINEZE MINTEA, SA POATE SCAPA DE FUMAT. ESTE CRESTIN. A FOST MUSULMAN DAR L-A PRIMIT PE ISUS IN INIMA LUI. ACUMA VA ROG SA VA RUGATI SI PENTRU CASA PE CARE O ARE. FAMILIA VREA SA IL DOBOARE CU TOT FELUL DE SAGETI. SUNTEM IN PALESTINA, SI VA RUGAM SA VA RUGATI SA REZISTAM. VREM SA NE INTOARCEM ACASA DAR ACTELE NU SUNT INCA GATA. VA URMARIM PE NET DE FIECARE DATA. MULTUMIM DOMNULUI PENTRU VOI SI ZIC CA LUMINA DOMNULUI SA VA FIE TOTDEAUNA APRINSA.
  DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE

 6. Suntem o familie de crestini penticostali si sotul meu are diagnosticul de SCHIZOFRENIE.S-au facut pt noi multe rugaciuni, dar n-am obtinut decat niste mici imbunatatiri.De 40 de ani luptam cu aceasta situatie si cu neplacerile care rezulta din ea.Ceea ce ne incurca foarte mult e faptul ca sotul meu nu poate merge cu trenul sau cu masina in alte localitati. Tot ce dureaza mai mult de 15-20 minute, il oboseste si trebuie sa stea in pat ca sa-si revina.Daca nu are conditiile sa stea in pat relaxat, atunci starea se agraveaza(pana la stadiul in care aude voci) si trebuie internat.Va rog sa va rugati ca Domnul sa-l scape de aceste duhuri urate care-l chinuie de atata timp.N-am stiut ca aveti azi rugaciune pt cei cu probleme,poate e un pic tarziu, dar poate totusi….Eu nu ma prea descurc nici cu calculatorul, dar sper sa primiti mesajul meu. Domnul sa va asculte toate rugaciunile si sa va rasplateasca pt lucrarea pe care o faceti.Va urmaresc de ceva timp duminica seara si ma bucur tare mult de incurajarile primite.Fiti binecuvantati !!!!

 7. Shalom!
  As dori sa va rugati pt mama mea, Elena, pentru mantuirea ei si pentru vindecarea trupului ei. A trecut printr-o operatie acum o luna si rana nu e vindecata inca. Doctorii zic ca ii mai trebuie o operatie, dar noi nadajduim in Domnul miracolelor. Multe binecuvantari!!!

 8. As dori sa va rugati pentru mantuire si viata vesnica a lui Andras Andrei, Cristian.
  Ne rugam pentru eliberare si viata din belsug pentru Alex si Cristina

 9. Ne rugam ca Nelu ,Alin, Bogdan, Ioana , sa-L cunoasca pe Domnul si sa fie mantuiti.
  Vindecare si eliberare pentru Mia si Sofia

 10. As dori s’aduc inaintea Domnului si a bisericii pe fiica mea Estera,Domnul sa lucreze restaurarea ei,o minte noua ,un duh nou si statornic,un cuget nou si curat,deasemenea pentru fratele meu Corneliu,Dumnezeu sa lucreze eliberare si vindecare in ceea ce’l priveste;multumesc si doresc ca Domnul sa ne faca biruitori!

 11. Va rog sa va rugati ca Domnul sa-l elibereze pe sotul meu de fumat

 12. pace voua!
  Dorinta si rugaciunea mea,este ca prietena mea Daniela sa-L accepte pe Domnul in inima ei,sa I se supuna autoritatii si domniei lui Hristos peste viata ei! va multumesc si fiti o binecuvantare unde v-a asezat Domnul .

 13. As mai indrazni s’aduc si pe Andrei Stefan ,pentru motiv de rugaciune,a avut o comotie cerebrala ,a fost in coma si a ramas cu dureri de cap;Domnul sa lucreze mantuirea si vindecarea lui;deasemenea indraznesc si pentru colega mea Valérie,sunt in divort in faza de consiliere si doreste intoarcerea sotului ei acasa;nu’L cunosc pe Domnul,dar m’a rugat sa ma rog pentru situatia asta a lor;fie ca prin interventia Lui Dumnezeu in familia lor sa intre si mantuirea in casa lor;multumesc!

 14. Ne rugam pentru restaurarea familiei Nadiei si eliberarea de depresie.

 15. ESTE FRATELE MEU,A INCHEIAT LEGAMANT CU DOMNUL DAR S-A RACIT FATA DE DOMNUL,A DEVENIT LUMESC.
  AS DORI CA DOMNUL SA RESTAUREZE RELATIA LUI CU EL

 16. Va rog sa va rugati Domnului pentru ca voia Lui sa se faca in viata mea, si sa aduca in viata mea pe omul alaturi de care sa pot duce o viata dupa placul Lui, omul alaturi de care sa fac o echipa, sa putem fi vant unul pentru panzele celuilalt. Imi doresc sa fac voia Domnului, si imi doresc ca Domnul sa ma binecuvanteze cu un sot vrednic si puternic. Fiti binecuvantati

 17. PENTRU TATAL MEU BORSOS IOSIF ,A PIERDUT UN PICIOR DAR INCA REFUZA MANTUIREA.SA SCOATA IN CALEA LUI,DOMNUL UN MESAGER PRIN CARE SA AUDA CUVANTUL DOMNULUISI SA SE POCAIASCA.
  PENTRU MAMA MEA CARE ARE PROBLEME CU INIMA,CARDIOPATIE DUREROASA SI HIPERTENSIUNE SI DIABETUL,SI SI O STARE DE SLABICIUNE SPIRITUALA ,A CAZUT IN AUTOCOMPATIMIRE SI STARE DE NEMULTUMIRE.
  MULTUMESC

 18. Va rog sa va rugati pentru : fiul meu ciprian care are probleme cu urechea dreapta are nervul foarte slab si nu aude cu ea si pentru fiul cel mare Valentin care are dermatita seboreica. Si v-asi mai ruga sa va rugati si pentru mine care am probleme cu circulatia si tensiunea arteriala care este oscilanta. Domnul sa va binecuvinteze !!!

 19. Rugati-va pt sora Silvia Popescu si pt Rogoveanu Elena
  Ca Domnul sa finalizeze ceea ce a inceput in ele in trupul lor.
  Sora Silvia m-a sunat sa-mi spuna ca saptamana viitoare se interneaza in spital.
  Rostesc ca vrajmasul va fii facut si acum de rusine.
  Pun Numele Domnului ISUS peste ele si peste voi.
  Amin

 20. Pace Sfanta si mult har
  Va rugam frumos in numele Domnului Isus sa va rugati pentru restaurarea familiei noastre ,
  –asteptam raspunsurile Domnului pentru viza in SUA.eu sunt aici in Romania cu cei 4 copii ai mei si sotul in SUA
  – asteptam ca Domnul sa lucreze cu semne si minuni in trupul fiului nostru Beniamin cu handicap locomotor–Domnul sa-si ia toata slava si gloria
  din boala aceasta–artrogripoza maini si picioare
  –reintregirea familiei si intoarcerea celor 2 copii acasa-Lawrence si Nicholas
  –Domnul Isus sa se reverse peste toti membrii familiei cu toate darurile Duhului Sfant de care avem nevoie in lucrare,
  -cerem darul credintei care muta muntii si darul vindecarilor
  –cerem ca Domnul sa ne dea Duh de sfat si de tarie de cunostinta si pricepere in cunoasterea voii LUI in Cuvantul LUI si in tot felul de scrieri si vedenii ,intelepciune si frica de DOmnul
  –copii sa fie lucratorii Celui Prea Inalt
  A LUI SA FIE TOATA SLAVA,CINSTEA,GLORIA SI MARIREA IN VECI DE VECI AMIN

 21. Slavit sa fie Domnul ! Am si eu o dorinta pentru seara asta , doar sa rostiti si numele meu Nicu . Multumesc .

 22. Pace voua !Suntem din Margau Nadia Si Mugurel Capota am invatat multe de la voi ,acum avem mare nevoie de rugaciune pt ca lacustele sa nu mai manince niciodata secerisul prea s-au obisnuit la noi si nu ar mai pleca dar credem si proclamam impruna cu voi prosperitate peste casa noastra si vindecare pentru mama Victoria,care este atacata de depresie si insomnie si fiica noastra Emanuela care are osul strnului deformat ,multumim pentru sprijin DOMNUL sa va binecuvinteze !!!!!!!

 23. SA NE RUGAM PENTRU INIMI DESCHISE SI PENTRU OAMENI AI LUI DUMNEZEU PENTRU LOCUITORII DIN VORONET!

 24. SHALOM!!va rog sa va rugati pentru stomacul meu:)tin regim pentru gastrita si stiu ca Domnul ma vrea sanatoasa:* mie dor de voi,fratii mei in Domnul:** va privesc pe net:**fi-ti tari in Domnului!!!

 25. Fiti binecuvantati! Va rog frumos sa va rugati pentru familia mea!. Trecem printr-o perioada grea financiar, pe langa asta avem si datorii si parca nimic nu se schimba de aproape 3ani. Sunt disperat si am nevoie de eliberare si transformare radicala din punct de vedere financiar. Multumesc, Domnul cu voi

 26. o prietena de a mea are bunica oarba eu am inceput sa ma rog pentru ea de foarte mult timp ca Domnul sa faca si in viata ei o minune si eu sunt sigura ca ISUS va putea prin puterea lui sa ii recapete vedere a doar daca ea va crede in puterea LUI. VA raog foarte mult sa o purtati in rugaciunea dumneavoastra ca DOMNUL SA O VINDECE SI SA POATA SA VADA SI EA.NU STIU CATI ANI ARE DAR STIU CA NICI UNU NU NE.AM DORI SA VEDEM NUMAI NEGRU TOATA VIATA SI SA NU VEDEM NIMIK. FEMEIA DE CARE VA SPUN ESTE OARBA SI SI.AR DORI SI A SA VADA
  FITI BINECUVANTATI DE DOMNUL CARE VA CREAT DUPA CHIPUL SIA SEMANAREA LUI.CE HAR PUTEM AVEA CA PUTEM VEDEA SI TOTUSI NOI CARE VEDEM NU SUNTEM INSTARE SA II DAM MULTUMIRE DOMNULUI CA VEDEM SAU PT TOT FIE CA DOMNUL SA NE UMPLE DE MILA SI INDURAREA LUI PENTRU ALTI OAMENI DIN JURUL NOSTRU.
  VA MULTUMESC PENTRU RUGACIUNILE DUMNEAVOASTRA SI FIE CA DOMNUL SA VI LE ASCULTE SI VOUA SI MIE DE ASEMENEA

 27. Shalom! va rog sa va rugati pentru:
  1. Monica si Otilia, au cazut de la credinta din cauza proastelor marturii ale „crestinilor” pe care ii cunosteau suferind foarte mult din cauza parintilor care au divortat.
  2. Anca, si-a predat inima Domnului acum un an ,dar in ultima perioada relatia ei cu Domnuul s-a racit , viata ei nemaifiind un exemplu.
  MULTUMESC!! Domnul sa va binecuvanteze!

 28. Va rog sa va rugati pt fratele meu Gabriel ca sa fie mantuit ,vindecat si restaurat;si relatiile dintre noi in cadrul familiei sa fie total restaurate de Domnul

 29. pentru o casa,si intoarcerea sincera la picioarele LUI,in credinta si partasia cu Duhul Sfant. Amin!

 30. Sunt inginer crestin 46 de ani.Am iesit din somaj in 15 oct 2011.Doresc ca Dumnezeu sa ma ajute sa gasesc un loc de munca.

 31. Pentru departamentul media:Mi’as dori f mult sa intru in posesia predicii”Incidentul de la Sihar”;am ascultat’o online saptamana trecuta ,dar as dori sa fie ascultata si de altcineva,bineinteles,cu subtitrare;nu s’ar putea sa o puneti pe youtube,va rog frumos?
  Multumesc,Domnul sa va binecuvinteze!

 32. Am vorbit la telefon frate RAZVAN AM INVATAT O LECTIE DURA CU PROROCIA CUM TRBUIE URMAT ACEST MESJ AM INTELES CA DUMNEZEU DORESTE SA INVATAM [EVREI 5:14]SA NE UTILIZAM PRIN INTREBIINTARE JUDECATA PENTRU A DEOSEBI BINELE DE RAU DEVENIND DIN PRUNCI OAMENI MARI DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA NE PURTATI IN RUGACIUNE PENTRU NEVOILE NOASTR MATERIALE SI NU IN ULTIMUL RIN CRESTEREA NOASTRA SPIRITUALA SUNTEM MUGUREL SI NADIA CAPOTA VA MULTUMIM FITI BINECUVINTATI RIUL VIETII !!!!!

 33. STIU ca ma veti sustinetine si voi in rugaciune . De cand am primit DUHUL SFANT , simt nevoia de a petrece un timp de rugaciune special , cerandui LUI sa primesc mai multa credinta (maximul)… vreau sa lucrez pentru Domnul si stiu ca nimeni si nimic nu ma va impiedica , dar vreau sa ma sustineti SI VOI in rugaciune pentru a nu ma indoi de nimic , in ceea ce trebuie sa fac pentru Domnul si in ceea ce-mi dicteaza Duhul sa fac.
  CRED CA DUMNEZEU NU DOARME NICIODATA SI CA EL IMI VA RASPUNDE LA RUGACIUNE. AMIN.Ii multumesc Domnului ca El , prin dragostea si harul LUI a deschis o BISERICA CARISMATICA unde SLAVA LUI sa fie ridicata pana la cer. Dumnezeu sa va BINECUVINTEZE!!!

 34. rugati-va pt sotul meu mugurel pentru urechea lui smultumesc impreuna cu voi pentru vindecarea lui fiti binecuvintati!!!!!

 35. Shalom,Minunata seara de Inchinare aseara alaturi de Domnul Isus si Fr.Buni,au fost clipe de cer,Domnul sa fie Laudat in Veci Amin. Numele meu este Magda sunt un Copil al Domnului si va rog sa ma ajutai in Rugaciune pentru fratele meu mai mic,sa Il Primeasca si el pe Domnul Isus in Inima lui,sa doreasca o schimbare in viata lui si Domnul sa il faca constient de faptul ca mai imp.de orice pe acest pamant este ca Sufletul lui sa fie Mantuit,Salvat,Numele lui este Bogdan,va Multumesc in Numele Domnului,Amin,Shalom.

 36. Va mai rog tot pe acesta cale sa imi spuneti si mie cum pot procura sau reasculta predica Fr.Buni de aseara,multumesc,Domnul sa va Binecuvinteze.Shalom

 37. dragi mei frati va rog sa va rugati pentru prietena mea laura giurgiu careia i s-au descoperit doua tulpini canceroase vrea sa se programeze pt operatie dar s-ar mai dori copii doctorii spun ca nu se mai poate ca acesti virusi sunt prea agresivi mama ei epe moarte cu cancer in ultima faza DUMNEZEU sa aduca vindecare in familia ei si pe ea multumim

 38. Sunt trecut prin doua divorturi si am 5 copii incredintati mie spre crestere,am 37 de ani si pot spune ca nu sunt fericit deloc. Imi doresc de la D-zeu sa-mi dea linistea necesara si forta de a merge mai departe si sa intalnesc o sotie adevarata. Amin

 39. rugati-va pt fratele meu care are pe data de 10 noiembrie programare la judecatorie pt divort ca DUMNEZEU SA-I LUMINEZE MINTEA SI SA RENUNTE LA GINDUL DE A DIVORTA SOTIA LUI IL IUBESTE SI SE ROAGA PT EL AJUTATI-NE SI VOI IN RUGACIUNE FITI BINECUVINTATI !!!!!

 40. Iubesc lucrarea domnului Isus ,iubesc lucrarea facuta de Domnul Isus in biserica Raul Vietii.
  MULTUMESC DOMNULUI care ma ajutat sa ajung anul acesta la conf.la Olanesti si Calimanesti.
  Am experimentat lucruri minunate cu dv ca biserica in DOMNUL ISUS.
  Mantuirea unei familii prezente la conferinta de la OLANESTI atit cit si vindecarea trupeasca a sorei SIMONA , SOTUL EI SE NUM. DAN.
  AM mijlocit ptr ei si domnul sa indurat.
  A DOUA MARTURIE ESTE CA SOTUL MEU A PRIMIT ACTUL DE PENSIONARE MEDICALA IN TIMPUL CONFERINTEI DE LA OLANESTI ERA INTERNAT SI ACCEPTUL A VENIT IN 2 MAI 2011.
  LAUDAT FIE NUMELE LUI VESNIC .
  AM MOTIVE DE LAUDA SI MULTUMIRE BISERICII SI DOMNULUI ISUS HRISTOS ,TATALUI ,FIULUI SI DUHULUI SFINT.
  ACUM DORESC CA BISERICA SA SE ROAGE SI PTR MINTUIREA FAMILIEI MELE :SOTUL MEU MUGUREL ,FRATELE MEU SERGIU,SOTIA DANIELA ,FIICA BIANCA ,PARINTII MEI OPREA SI ANGELA ,ATIT PTR MANTUIRE SI VINDECARE SUFLETEASCA SI TRUPEASCA URGENT IN SPECIAL PTR TATA SI MAMA MEA.
  MA NUMESC STEFANA SI DORESC URGENT SA MA SUSTINETI IN RUGACIUNE PTR SERVICIUL MEU ,NU STIU CE ARE DOMNUL IN PLAN PT MINE EL SA-MI DESCOPERE VOIA SA.POSTUL MEU DE LUCRU A FOST DESFIINTAT ,ACUM SINT DE CEVA VREME ACASA.AM NEVOIE DE INTARIRE PE CALE , UN DUH DE FRICA NU-MI DA PACE .
  FIE PT BOLILE PARINTILOR FIE SITUATIA SOTULUI NEMANTUIT.F.F URGENT AM NEVOIE DE SPRIJIN IN RUGACIUNE PT. INTARIRE SI RIDICARE .

 41. astept minunea LUI DUMNEZEU,cred in EL cu tarie ca imi va rezolva problema asta,va scriu ca sa mijlociti pt.problema mea pt ca stiu ca cu cat sunt mai multi carbuni aprinsi intr-o rugaciune de mijlocire cu atat va fi rezolvare.SUNT despartita de sotul meu de 9 luni de zile,4 luni am stat inpreuna,dupa care am plecat in belgia impreuna ca sa munceasca, si de acolo ma trimis acasa.El are o mostenire de la parinti divortul,si daca nu faci ca el inseamna ca nu ii esti supusa barbatului.VA MULTUMESC

 42. si inca ceva,dupa 3 luni de zile mi-a trimis email ca abia asteapta sa vina in tara,ca sa divorteze,si el sa se recasatoreasca,frate,va simt cum mijlociti pt.problema mea,mai mult de asta va scriu,si nici nu va cunosc

 43. DUMNEZEU SA-I BINECUVINTEZE PE CEI CARE S-AU RUGAT PT MINE SI FAMILIA MEA,AVEM PROBLEME FINANCIARE GRELE DE F MULTI ANI,DAR IN URMA RUGACIUNII FRATILOR DOMNUL A INCEPUT SA LUCREZE CU SEMNE SI MINUNI,VA SCRIU CA SA VA INTARITI SI SA STITI CA CE PROMITE DOMNUL SI INFAPTUIESTE.VA ROG SA NE SUSTINETI IN CONTINUARE PINA LA IZBAVIREA DEPLINA.FITI BINECUVINTATI

 44. Pace DUMNEZEU sa va binecuvinteze si indurarea DOMNULUI sa va insoteasca in tot locul si strigatul vostru sase auda in cer. Dragi mei frati am o fica se cheama ANAMARIA sa despartit de sotul ei.Va rog sa va rugati pentru ea DUMNEZEU sa-i dea oinima de carne si o minte sanatoasa.Ea si sotul ei sunt copii lui DUMNEZEU,dar ispititorul a intrat in familia lor neinvitat,mustrel DOMNUL au si doi copii. DUMNEZEUL CEL VIU SI ADEVARAT sa lucreze la inima ei .Fiti binecuvintati de DOMNUL

 45. am stat si am cautat sa inteleg ce usa poate avea lacusta in viata noastra de falimentele si rusinea cind o patesti nu se mai sfirsesc ori cit ne rugam ori cit ne sfinteam rezultatul era acelas faliment si rusine , dedoua trei zile m-am gindit la soacra mea care este baptista si de cind sunt la ea in casa adica de 15 ani avea si are o voraba cind se supara si asta maiales pe sotul ei spune :MINCETE RUSINEA ce credeti ca ne maninca de 15 ani? RUSINEA dar nu numai pe noi ci si pe toti ceilalti copii ai ei am decis sa rupem acest blestem si vrem sa ne amintiti si pe noi in rugaciune ,sotul meu s-a decis sa proclame imparatia DOMNULUI in fiecare zi si sa faca ungerea casei cu undelemn pentru protectia SINGELUI DOMNULUI ISUS am sa va mai scriu despre noi dar cred ca de acuminainte vom fi CAP SI NU COADA NU PLINI DE RUSINE SI FALIMENT CI PLINI DE BINECUVINTARE SI ORI UNDE VA PASI PICIORUL NOSTRU VA ADUCE BINECUVINTARE AMIN !!!!!!

 46. Pace ! Sunt mama a 3 fetite superbe, si va implor sa va rugati impreuna cu noi(parintii) pt sanatatea lor. nu au nici o boala grava,insa racesc foarte des, si am fost nevoita sa le dau antibiotic, de la varste fragede, cel putin ultimele 2 fetite. ce-a mare e la gradinita si aduce de acolo, si asa se imbolnavesc cele mici.problema e ca de la atatea antibiotice, nu isi mai face efectul, si imediat ce termin tratamentul ,iar le intoarce. m-am saturat si de injectii, ma doare sufletul cand le vad bolnavioare. stiu ca sunt multe cazuri grave, dar pt mine ele sunt o prioritate, si ca si orisice parinte , imi doresc sa le vad sanatoase. va multumesc din suflet , pentru aceasta sansa de a ne ruga unii pentru altii, e o idee tare buna. D-zeu sa va binecuvanteze si sa se indure de fiecare in parte. pacea sa fie cu voi toti !

 47. Pace,as dori sa va rugati pentru mine caci trec o perioada destul de grea ca Dumnezeu sa se indure de mine si familia mea ca
  El sa vindece trupul meu si al sotiei.
  Slava Domnului

  Va multumesc .

 48. ,ah”!!!
  ce mult imi doresc sa cititi acest mesaj va rog mult fr razva IN NUMELE DOMNULUI ISUS RUGATI-VA IN SECRET PENTRU PASTORUL MEU CA DUMNEZEU SA-L DEA VINDECARE va roaga un frate pierdut si dispretuit de frati am 180 kg si eu doresc sa intervina d-zeu pentru pastorul meu din orastie FR MOISE LUCACI DACA VREO DATA AVETI DRUM SI TRECETI PRIN ORASTIE JUD HUNEDOARA ADUCETI-VA AMINTE DE UN OM PIERDUT CARE VA ASTEAPTA .DOMNUL FIE CU VOI SI SA VA PAZEASCA .

 49. Buna.nici nu stiu cu ce sa incep…am o problema foarte mare si va rog din tot sufletul meu sa va rugati si pt fam mea,ce a mai ramas din ea.Am 33 de ani si 2 copii minunati.O fetita de 10 ani si un baietel de 4 ani.acum 4 ani sotul meu sa imbolnavit de cancer ,a fost o veste cumplita pt noi!A dus boala pe picioare pana in ultima zi din viata lui,adica pe 23 iunie2010.D-zeu la luat de langa noi si eu am fost foarte furioasa pe tot ce exita divin in acele clipe.M-am certat o vreme cu D-zeu pe aceasta tema.am facut o depresie mare si am vrut sa nu mai traiesc!dar ceva din launtrul meu imi tot spunea ca exista cineva care imi poate aduce linistea sufleteasca.toata ziua vb cu copii mei de spre tati si de foarte multe ori plingem pina nu mai avem lacrimi.va rog sa va rugati pt noi D-lui ISUS sa ne ajute sa trecem mai usor peste aceasta pierdere caci uneori simt ca nu mai am putere! va multumesc din tot sufletul.LARISA

 50. Binecuvintat sa fie DOMNUL ,Aduc in fata DOMNULUI familia mea cu probleme financiare grele ,multe si incilcite si ii rog pe frati sa mijloceasca pt rezolvarea lor caci la domnul totul este posibil. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE

 51. pace,stiu ca suntem in noiembrie si ca am vazut tarziu acest anunt dar daca totusi il veti citi va rog rugati-va si pt mine.

 52. >
  > Pace,as dori sa va rugati pentru mine caci trec o perioada destul de grea
  > ca Dumnezeu sa se indure de mine si familia mea ca
  > El sa vindece trupul meu si al sotiei.
  > Slava Domnului
  >
  > Va multumesc .

 53. Iubiti frati
  Va rog sa postati pe web -site -ul bisericii Studiul Biblic Mintea Campul de batalie
  Am cautat in sectiunea Studii Biblice pentru grupuri celula dar nu l -am gasit.L -am primit in copie xerox care are si portiuni ilizibile.Va multumesc
  Dumnezeu sa va binecuvinteze

 54. Am revenit cu o rugaminte.imi doresc din tot sufletul meu sa va rugati pt mn sa imi deschida D-ZEU ochii si inima sa pot sa ma apropii de EL cat mai mult. nu sint inca pe calea cea dreapta daca ii pot spune asa dar imi doresc din toata inima sa ma intorc la D-ZEU.Am fost la credinta aprx 5 ani dar satana ma doborat si imi doresc foarte mult sa fiu impreuna cu copii mei alaturi de cel care ne poarta de grija si cel cera ne iubeste cel mai mult pe sceasta lume,adica D-ZEU.

 55. Data 28 nov -luni 2011
  Sunt alegeri pentru parlamentul nou in Egipt.Veniti sa mijlocim pentru crestinii de aici si pentru ca aceasta tara care a avut un impact mare asupra Israelului si a crestinismului.
  Motive de rugaciune:
  1 Pentru protectia crestinilor
  2.Crestinii sa aiba o buna marturie pentru societatea islamica.
  3.Pt ca in noul parlament sa fie alesi oameni drepti
  si cinstiti
  4.Sa fie limitat numarul reprezentantilor organizatiei Fratia Musulmana ( Islamic Brotherhood ) care ar putea intra in parlament.Acestia sunt foarte ostili crestinilor
  si vor sa impuna legea islamica Sharia in tara.
  5.Sa fie respectat acordul de pace dintre ISRAEL si EGIPT incheiat in 1979.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze
  Shalom tuturor

 56. Pace.vreau sa va spun ca am primit nasterea din nou,stiu cateva lucruri despre blesteme din predicile dumneavoastra,SLAVA DOMNULUI,este un frate care l-a atinsa si pe el DUHUL DOMNULUI sa vorbeasca in biserica despre asta,eu fac parte din biserica penticostala sunt membra acolosunt din giurgiu.Vreau sa va spun ca predicile care le-am ascultat de ale dumneavoastra m-au cercetat pana acolo incat au dus si la eliberare,sa-u mai bine spus m-au invatat sa ma rog ca sa ma eliberez de ele.Insa mai vreau sa va scriu cateva lucruri,am ascultat predica care a-ti scos-o de curand din cate am vazut care se intuleaza NASCUT SA FI BIRUITOR,si prin predica am inteles eu de ce nu am ajuns la dv(pt.ca prin DUHU SFANT am inteles ca trebuie sa vin la dv la biserica,dar tot EL ma oprit si l-am intrebat de ce DOMANE,si atunci mi-a spus sa ma incred mai mult in EL,nu in om,apoi l-am intrebat atunci de ce mi-ai spus sa ma duc,si dintr-o data imi spui sa nu ma mai duc,si mi-a raspuns ca sa ii spun si la persoana respectiva cu care am vrut sa vin la dv,sa ii spun ce mi-a spus mie DUHUL SFANT,sa nu se increada in om,ci in EL)insa cand am ascultat predica dumneavoastra am mai inteles un lucru nu am venit pt ca deschideam o usa diavolului,o usa care acum este destul de importanta pt mine sa o inchid si sa nu mai se deschida nici ea,si nici una.AMIN.Am 27 DE ANI si pe langa boala care am avut-o sa declansat un diabet din cauza ei,pt ca faceam niste crize care nu aveau denumire,si doctori i-au spus lu mama sa imi dea dulciuri,pt ca creieru nu avea cum sa stea fara zahar,mie imi lipsea glucoza,insa doctoriinu au inteles ca asta se rezolva sa mananc hrana normala,nu neeaparat dulciuri,pana am facut diabet,in sfarsit cu ajutorul LUI am scapat de diabet,adica diabetu tot este,dar pot sa mananc dulciuri acum,eu care de catva ani nu am gustat,crizele nu mai le fac in decembrie cu VOIA LUI fac 5 ani,dar fac niste absente,adica de ex.pot face diferite actiuni dar cateva secunde ma opresc,si ma apuca indiferent unde si cum sunt,din cauza asta pana sa ma duc la biserica(prima data am fost la baptisti,dar am iesit de acolo pt ca sotu nu mai ma lasa,eu am primit DUHUL SFANT,si biserica a decazut spiritual,pana acolo incat am auzit ca au recurs la schimbarea pastorului,apropo pe pastor il cheam VIOREL DUMITRU,daca vreti sa va rugati pt.el)deci cum va spuneam pana sa ajung la baptisti am stat inchisa in casa,ieseam afara pana la cumparaturi,la biserica ortodoxa duminica si apoi iar in casa,am facut obsesie pt mirc,asa m-am indragostit de un criminal si spiritual si pamantesc,obsedat sexual,a venit la noi in casa,si de dragul meu parintii l-au acceptat,am vb doi ani la telefon cu el dar fara sa il vad,ma invata cum sa imi injur parinti si matusa daca nu era de acord cu mine,deci din cauza acestei boli a mea mi-am urat dar urat pana acolo incat era dusmanca mea,mama pt ca am spus eu ca ea ma tine in casa,si datorita ei nu am stiut sa comunic cu lumea,mai putin pe tata care il uram dar nu asa rau pt ca nu imi dadea bani,pe fratele meu am fost invidioasa ca nu aveam libertatea lui,dar SLAVA DOMNULUI ca acuma sunt la pentiscostali,si au avut loc multe eliberari in mine,credeam ca rana asta cu DUHUL asta de cearta care il aveam pt mama sa eliberat si eu m-am vindecat,dar nu,pt ca intr-o discutie cu ea,le-am lasat sa iasa afra din inima,a doua zi am postit sa vad unde este vina mea si a mamei,D-zeu mi-a spus si am inteles,insa acum ceva timp ne-am certat pt alt capitol,diavolu a vazut ca l-am biruit cu capitolul copilarie si pe mama nu mai am de ce sa o invinuiesc din cauza esecului meu din copilarie amin,si a venit la mine prin ea ca sa vorbim despre sotul meu(daca va intereseaza il cheama (remus rares))si atunci dar nu stiu va spun sincer de unde am avut atata putere sa ii spun tot ce simt,dar am auzit tot in predica dv.ca pe sotu meu trebuie sa il cerceteze D-ZEU ca sa se reintoarca la mine,si eu sa stau in ascultare de EL pt ca D-ZEU imi spune ca se va reintoarce amin,eu m-am casatorit cu el pt ca D-ZEU mi-a spus,nu pt.ca l-am iubit,D-ZEU ma instintat ca o sa ne despartim,dar apoi ne vom impaca iaras amin.Acum vreau sa va descriu cum eram eu inainte,aveam DUH de victima,duh de minciuna,duh de cearta,duh de manipulare,duh de mandrie,duh de manie,duh de obsesie,de furt(furam bani de la parinti ca sa imi ating scopurile),cam atata din ce mi-a adus DUHUL AMINTE SA VA SPUN,poate intr-o zi cu ajutorul DOMNULUI o sa vin la biserica la dv,sau poate dv venit,din cate am aflat, tineretu din biserica de la penticostali din giurgiu au fost la dv in biserica.D-ZEU SA VA BINECUVANTEZE

 57. mai vreau sa va spun ca satana isi facu-se loc in mintea mea sa dracui oamenii,si din cauza asta in mine sa instalat un duh de frica si un duh care nu ma facea sa nu vb cu oamenii,vb f greu,si aveam mereu privire incruntata

 58. Sora Cornelia din Texas va cere sprijinul in rugaciune pentru fiica ei Licuta care a disparut de acasa de o saptamana de zile. Fiti binecuvantati!

 59. Binecuvintat sa fie DOMNUL.
  Asi dori sa va rugati pentru sanatatea familiei mele.D-zeu sa va binecuvinteze si sa se indure de noi toti.Va multumesc din tot sufletul
  PACE

 60. rugati-va pentru noi avem mari probleme financiare de multi ani, asteptam minunea lui DUMNEZEU pt viata noastra ,avem trei fetite de 6,7 si 12 ani ,mijlociti pt noi ne dorim din toata inima miracolul eliberarii de datorii si bineinteles ne dorim sa traim aceea viata din belsug pt care amurit ISUS fiti binecuvintati si va multumim !!!

 61. Va rog sa va rugati si pentru Dani care este atacat de duhuri de depresie si indoiala.Dumnezeu i -a dat semne clare referitoare la facultatea pe care a inceput s – o frecventeze,dar diavolul se opune si vrea sa il tina in confuzie,in mintea acestui tanar Satan vrea sa cladeasca convingeri gresite ,rezultand astfel o imagine de sine negativa.Tanarul a vazut lucrarea Celui Rau de la scoala,unde desi este indreptatit sa primeasca o bursa sociala ,nu a fost notat pe aceasta lista.In schimb apar pe lista colegi care desi nu au motive intemeiate ( parintii acestora au o situatie materiala foarte buna)sunt notati.Va chem sa ne rugam ca Domnul sa lucreze in acest sens.In acest context sa ne rugam ca Duhul Sfant sa cerceteze profesorii,toti dascalii din Romania spre mantuire.
  Dorim ca in invatamantul romanesc sa se predea
  Creationismul,si fiecare zi sa inceapa cu rugaciune,respectiv tanara generatie sa vada in profesori crestini autentici.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti.Va doresc SARBATORI FERICITE tuturor.

 62. Pastorul meu Razvan, te rog, roaga-te!
  Tatal meu este stapanit de multe duhuri.De mici copii viata noastra ne-a fost chinuita de el in multe feluri, se imbata frecvent si ne facea noptile imposibil de dormit datorita faptului ca punea muzica .
  Si pt ca avea ideatii trantea toate usile din casa, incercand sa dea afara niste oameni inchipuiti.
  Da, cu timpul toata aceata situatie s-a inrautatit prin mai multe scandaluri si un duh de cearta si blestem este in casa noastra.
  Va rog mult sa mijlociti ca tatal meu sa se pocaiasca si sa inteleaga ca doar in Domnul isi poate regasi identitatea, valoarea si pretuirea. Totodata va rog sa va rugati ca Domnul sa-i mai arate inca o data ca oricate case ar detine, oricate lucruri ar infaptui tot nu ar fi fericit si alergarea aceasta dupa ce poate sa-i ofere lumea sa aiba un sfarsit.
  Sa renunte la mandria lui si sa recunoasca ca este nefericit, ca valoarea lui nu o poate gasi nici in femeie, nici in copii, nici in case, nici in functii.
  Domnul sa-i arate dragostea de care are nevoie si sa-i arate lui cat valoareaza.AMIN!!!

 63. Binecuvintat sa fie DOMNUL.Va rog sa mijlociti pentru familia mea sa faca DOMNUL o minune in viata noastra si in situatia noastra financiara pe care numai EL o poate schimba in bine.vA MARTURISESC ca am obosit si astazi declar ca ii predau DOMNULUI toate ingrijorarile mele cu privire la aceste probleme si ma las in voia LUI.DOMNUL sa va binecuvinteze

 64. Durea unei mame si a unei sotii se v-a alina atunci cand toti din casa ei sunt ai Domnului. Vreau sa va rugati pentru fiul meu si sotul meu, pentru intoarcerea lor. Vreau si pentru mine ca daca eu sau ceva din mine este un obstacol in intoarcerea lor sa imi fie descoperit. Multumesc!

 65. Va rugam sa mijlociti pentru familia ghidiu,care trece prin probleme spirituale.Domnul sa-si arate puterea si sa va binecuvanteze pentru fortza sacra cu care va rugati pentru semeni!

 66. Va multumesc pentru rugaciunile pentru Dani.Am postat cererea de rugaciune la Postul de 21 zile.Doamne ajuta -ne si da ne puterea TA de a fi in postul acesta cu totii.Domnul sa va binecuvinteze,pastorului RAZVAN ii doresc in noul an ungerea dubla fata de anul 2011 si multe usi sa ii fie deschise pentru progresul Lucrarii Evangheliei si pentru ca GLORIA DOMNULUI sa se manifesteze cu putere in slujitorul SAU.

 67. Laudat sa fie DOMNUL.Aduc si eu familia mea in fata DOMNULUI si va rog sa mijlociti pentru eliberarea noasra de sub puterea duhului de saracie si pierderi de bani,datorii ce ne apasa si nu reusim sa le platim cu toate ca banii intra in casa dar nu se vad.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE frate Razvan caci prin predicile d-voastra inima mea se umple de o dragoste nemarginita pt DOMNUL,pt mila si bunatatea pe care o are pt noi zi de zi.

 68. Va rog frumos in numele Domnului Isus Hristos sa va rugati pentru sotia mea Marinela,de care sint despartit acum avem si doi copii 4 si 10 ani ,ca Domnul sa o elibereze de orice influienta demonica dar si omeneasca,ca Domnul sa ii lumineze mintea pentru reintoarcerea cit mai urgenta acasa.Fiti binecuvintati

 69. Har si Pace de la Domnul. Dragi frati si surori, sora mea Ionela impreuna cu sotul Dorel Bonaciu locuiesc in Spania, in Torrenueva, Ciudat Real si cu ajutorul Domnului vor incepe o lucrare spre Slava Domnului. Calauziti de Duhul Sfant si indrumati de un pastor vor tine slujbe si programe in limba romana. Sunt multi frati si surori care nu inteleg slujbele tinute in limba spaniola si merg in Casa Domnului goi si in cautare de raspunsuri si se intorc si mai goi ptr. ca nu inteleg ce se predica sau se canta. Daca cunoasteti frati si surori aflati in aceasta situatie, va rog sa le transmiteti sa i-a legatura cu sora mea la nr. de tel.fix +0034926332391. Va rog sa va rugati pentru ei, ca Domnul sa ii ajute in lucrare. Dumnezeu sa va rasplateasca.

 70. Va rog frumos in numele Domnului Isus Hristos sa va rugati pentru partenerul meu de viata Laurentiu,ca Domnul sa ii lumineze mintea pentru reintoarcerea cit mai urgenta acasa.Fiti binecuvintati!Domnul sa va binecuvanteze pentru fortza sacra cu care va rugati pentru semeni!Doamne ajuta!

 71. Pacea domnului Isus ,in numele Domnului Isus Hristos sa va rugati pentru fiul meu si familia lui care sunt in strainatate si fara servici si vor sa se intoarca in tara ,Domnul sa fie cu ei si sa se indure de ei sa isi gaseasca un servici in romania ,va rog sa va rugati si pentru mine sa pot sa ma intorc si eu acasa ,si pentru prietenul meu care doreste sa ne casatorim .Domnul sa va Binecuvinteze

 72. Sunt un tanar,cu mai multe boli in trupul meu si deseori cad in descurajare,de aceea va rog sa mijlociti pentru mine.Va multumesc pentru sprijin.Fiti binecuvantati!

 73. Ca si familie trecem prin situatii care ne depasesc,de aceea va rog sa nesprijiniti in rugaciune ca Domnul sa ne ocroteasca de planurile vrajmasului asupra noastra si a copiilor nostri si sa ne dea biruinta in plan spiritual si financiar.Fiti binecuvantati!

 74. Laudat sa fie DOMNUL,ii multumim DOMNULUI pt schimbarile in bine pe care le-a inceput in viata noastra si va rog sa ne sustineti in rugaciuni pt ca EL SA NE IA TOATE POVERILE si sa ne dea biruinta

 75. Binecuvintat sa fie DOMNUL,DOMNUL SA-I BINECUVINTEZE pe toti cei care ne sustin in rugaciune,caci incep sa se vada rezultatele rugaciunilor dumneavoastra.Frate RAZVAN,prin predicile dumneavoastra DUMNEZEUlucreaza la inima mea,dragostea mea pt cuvintul DOMNULUI creste ca si dorinta de a face voia LUI in totul si in toate

 76. Vreau ca sotul meu sa ramana impreuna cu noi, (eu si fetita mea de 4 ani)sa fim o familie, nu stiu ce se intampla cu el, dar vrea sa ne despartim repede, repede la notar, lasa si copil si tot!!!!!!!
  Bunul dumnezeu sa-mi ajute!!!!!

 77. rugativa pt sanatatea mea si pt armonia in familia mea asa sa ne ajute dumnezeu

 78. va rog cu durere si mare suferinta sa va rugati pentru intoarcerea acasa a sotului meu.M-a parasit dupa 20 de ani de casnicie fericita, cu 2 copii mari, pentru o alta femeie care la randul ei are familie

 79. Doamne ajuta-ne,va rog am nevoie de rugaciuni,pentru baiatul meu bogdan-vasile,de a gasi un loc de munca si un regasirea din ratacirea sufletului,multumesc.

 80. Fratilor, rugati-va pentru mine, trec printr-o stare de sindrom anxios depresiv. Am insomnii, nu mai stiu ce sa ma fac… Stiu ca Isus ma iubeste, dar vin pe mine din cand in cand aceste stari de nemultumire si suparare care ma darama. Am vorbit saptamana trecuta cu fratele Razvan si a fost minunat, dar dupa putin timp iar a aparut nesomnul si nelinistea.
  Va multumesc pentru tot ceea ce faceti, sunteti cu adevarat minunati si ucenici pragmatici ai Domnului Isus!

 81. ma numesc elena si sunt disperata,nu am de munca si nu gasesc va rog din suflet sa ma ajutati pri sfta rugaciune sa am un loc de munca pt ca sunt in situatia de a ramane pe strada –sunt in spania-multumesc si dumnezeu sa ne ajute pe toti

 82. va rog rugativa la dumnezeu si pentru sotul meu sa al irte dumnezeu si sa vina acasa mai repede sa al ierte pentru ce o grejit si sa ai mai deie o sansa ca doar dumnezeu al poate ajuta cu mila lui si cu puterea lui

 83. va rog sprijinitima in rugaciune de o perioada sunt foarte confuza nu am pace sunt trista am cerut iertare dar ma simp neiertata neinteleasa va rog sprijinitima in rugaciune ca DOMNUL SA MAI AIBA MILA SA MA ELIBEREZE DE TOT CE NUI PLACUT VA MULTUMESC

 84. Va rog rugati-va pentru sotia mea sa renunte la divort si sa se intoarca acasa.

 85. Va rog sa ma ajutati rugandu-va alaturi de mine la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului pentru sotul meu Marian care este plecat la munca in strainatate sa se intoarca acasa cu mila si dragoste la sotia si fetita lui inainte de Craciun – Nasterea Domnului asa cum ne-a promis.Nimic si nimeni sa nu-l mai retina acolo.Dumnezeu sa-l binecuvinteze!

 86. Laudat sa fie DOMNUL!domnul sa-i binecuvinteze pe toti fratii care ne-au sustinut in rugaciune,cind am venit in fata DOMNULUI cu 2 dosare ff grele si ca sa va intariti ca domnul lucreaza,va scriu ca unul s-a si rezolvat,slava DOMNULUI.Aduc in continuare la picioarele DOMNULUI si al 2 lea dosar si va rog sa ma sustineti in rugaciune ca DOMNUL sa priveasca cu mila si indurare si sa ne dea izbinda,caci el ne-a promis ,,n-am sa te las cu niciun chip,,,daca facem voia LUI.Slavit sa fie DOMNUL!

 87. Va rog sa va uniti in rugaciune si in credinta cu parintii indurerati si prietenii unui tanar cu numele de SILVIU care a parasit calea Domnului si consuna droguri!
  Ne rugam pentru ca Domnul sa-l trezeasca, s-l ridice, sa-l curateasca deplin si sa-l faca o marturie pentru Domnul, sa-l faca un slujitor puternic!

  Va multumesc si va binecuvintez in Numele Domnului Isus!

 88. Va rog sa va rugati pentru sora mea Iunia Mica care este paralizata pe partea dreapta si piciorul stang il are deplasat din sold, are osteoporoza. De 10 ani este imobilizata la pat si este foarte greu pentru familia ei, mai ales ca ei nu sunt crestini.Omeneste nu este posibila vindecarea ei, dar eu cred ca intr-o zi Domnul o va ridica din pat.Vrednic este Mielul!

 89. Pacea tuturor,
  va rog din toata inima mea de mama sa fiti alaturi de mine in rugaciune pentru fetita mea Denisa care traieste in intuneric spiritual total, are la randul ei o fetita de 2 anisori jumatate de care nu prea ii pasa,(fetita conceputa in pacat, nefiind casatorita si nici acum nu locuieste cu tatal copilului ci doreste zi si noapte sa se distreze in chefuri fara limite soldate cu tutun, alcool, droguri si barbati) pleaca zi si noapte de acasa si nu mai vad nici o scapare decat la Domnul Meu.
  Va rog, rugativa ca Domnul sa ii deschida inima si ochii inspre El,si sa fie eliberata in numele Domnului Isus, amin.
  Fiti cu totii binecuvantati.

 90. Va rog sa va rugati pt. mine ca Dumnezeu sa imi pregateasca o stotie smerita si cu dragoste pt. El. O rugaciune are putere, dar simt ca am nevoie de sprijin in rugaciune.

 91. PACE,VA ROG RUGATI-VA PT MINE.SUNT IN DIVORT ,AM DOI COPII,LOCUIESC CU CHIRIE SI NU AM UN LOC DE MUNCA SIGUR.DOMNUL SA -SI FACA VOIA IN VIATA MEA.NU-I CER NIMIC ALTCEVA.AMIN.VA MULTUMESC!

 92. MULTE BINECUVANTARI!
  VA ROG SA MA AJUTATI CU SUSTINERE IN RUGACIUNE PT CA MA AFLU IN PRAGUL UNOR EXAMENE CE SUNT DECISIVE PT CARIERA PE DRUMUL CAREIA MA AFLU, APOI AM NEVOIE DE O MAAARE FAVOARE DIN PARTEA LUI DUMNEZEU PT OBTINEREA UNUI POST DE MUNCA IN DOMENIUL IN CARE MA PREGATESTE!
  VA MULTUMESC TARE MULT, SI DOMNUL SA VA RASPLATEASCA SLUJIREA!

 93. Laudat sa fie DOMNUL,ii multumim DOMNULUI pentru anul care a trecut,dar si pentru cel care a inceput pentru noi.Rog fratii din biserica d-voastra sa ne sustina in rugaciune pe mine si familia mea pentru o cauza pe care o avem in fata DOMNULUI.domnul SA VA BINECUVINTEZE !

 94. Dragii mei ,va ascult de mult timp si sunteti o adevarata binecuvantare pentru mine si familia mea.Sunt din arad ,va ascult cu mare placere,D-zeu mi-a imbogatit viata prin voi ,m-a crescut si m-a schimbat,si va multumesc pentru asta .Apelez la voi in aceasta perioada si va rog rugati-va pentru biserica mea Metanoia trece prin mari framantari in aceasta perioada.Rugati-va va rog frumos pentru pastorii nostrii CRISTI ,RAUL SI MARCEL .Sper din tot sufletul sa vedeti acest mesaj.Va multumesc din inima !

 95. Pace,va scriu in aceasta zi sa va marturisesc ca Domnul nostru Isus prin Duhul Sfant face curatenie in viata mea.Rugati-va sa fiu umpluta de iertare,de dragoste.Nu mai vreau sa am o viata haotica.Vreau lumina in viata mea.Imi doresc mult sa inteleg tot mai mult postul si rugaciunea,nu vreau sa le mai privesc ca pe ceva,, care se face,,.Vreau sa fiu smerita si sa inteleg in profunzime ce a facut Isus pt mine.

 96. Pace,va scriu in aceasta zi sa va marturisesc ca Domnul nostru Isus prin Duhul Sfant face curatenie in viata mea.Rugati-va sa fiu umpluta de iertare,de dragoste.Nu mai vreau sa am o viata haotica.Vreau lumina in viata mea.Imi doresc mult sa inteleg tot mai mult postul si rugaciunea,nu vreau sa le mai privesc ca pe ceva,, care se face,,.Vreau sa fiu smerita si sa inteleg in profunzime ce a facut Isus pt mine.Fiti binecuvantati!

 97. va rog sa va rugati pentru intoarcerea sotului meu Sorin si refacerea casniciei noastre(suntem in divort-
  el are o amanta ), avem un copil care este afectat de aceasta situatie.Mii de multumiri!

 98. Pacea Domnului Isus o rostesc peste biserica voastra.
  Acum vreau sa va rog frumos in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru mine si fam mea pentru eliberarea de datorii care nu ne dau pace sa fim concentrati cu trup si suflet la cuvantul Domnului.rostesc stergerea datoriilor din fam mea si din familiile tuturor care vor sa le predea Domnului. Pentru ca el ne-a spus. NU va ingrijorati de nimic ci in orice lucru aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu cu rugaciuni si cereri cu multumiri FIL4.6.CRED CA DUMNEZEUL MEU CEL VIU POATE SA RESTAUREZE FINANTELE NOASTRE. VA MULTUMESC IN NUMELE DOMNULUI ISUS. FOARTE MULTE RASPUNSURI AM PRIMIT PRIN RUGACIUNILE D-VOASTRA .GLORIE LUI DUMNEZEU.

 99. Am nevoie de interventia puternica a lui Dumnezeu în viata fratelui meu Augustin care este handicapat fizic = sechele poliomelita si un handicap psihic de mai bine de 18 ani = schizofrenie paranoia.(când eram în lume fara sa cred în Dumnezeu se ruga el pentru mine) Locuiesc cu el de aproape 11 ani,am pierdut si sotia care a plecat de 7 ani deoarece nu mai rezista la crizele lui….. si ieri noapte a mai facut o criza de nebunie…. si nu mai pot ca sânt la limita puterilor…când intra în criza devine agresiv si este tare violent si daca nu-l tin cauta sa sparga totul iar eu aproape ca nu mai pot sa fac fata din cauza acestei boli care au mai avut-o si alti din familia noastra si din cauza acestor duhuri care în general nu pot sa le izgonesc prin rugaciune. De obicei o criza dureaza cam 2-3 ore cel mai putin si chiar o noapte întreaga si a facut aproximativ între 2 si 5 crize pe luna. L-am dus la multe conferinte crestine si multi lucratori cunoscuti ca oameni ai lui Dumnezeu s-au rugat pentru el dar Domnul nu l-a vindecat. Nu stiu ce decizie trebuie sa iau si as dori sa va rugati si daca Domnul va vorbeste sa-mi transmiteti si mie mesajul Domnului. Astept raspuns. Mult har si multabinecuvântare de la Tatal prin Isus Christos Domnul si Duhul Sfânt. Amin.

 100. multa pace si binecuvantare din partea celui Preainalt.vreau sa stiti in primul rand ca eu si casa mea slujim Domnului.de 2 ani ascultam predicile fratelui pastor Razvan si viata familiei mrle sa schimbat deoarece am inteles din predicile dansului ce inseamna legalismul si regionalismul si sotul sa intors la domnul pe o predica dea dansului.avem doar 23 de ani amandoi suntem casatoriti de 4 ani si avem 4 copii binecuvantati.sotul meu este in lucrarea de evanghelist al domnului la frati romi unde prin haru domnului speram ca din comuna noastra toti romi sa se intoarca la domnu,vreau sa va rog sa ma sustineti in rugaciuni si declarati ca domnu sa ne ofere o casa unde sa ne putem creste copii.eu declar si imi si imaginez ca primesc aceasta casa inainte dea se naste al patrulea copil in luna iunie.va multumesc in numele lui Isus amin.

 101. Rugativa si pentru mine ca Domnul sa ma elibereze de tot ce este rau in viata mea si sa ma pot bucura de Lucrarea Lui in familia mea

 102. MULTA PACE.VA ASCULT CU MULT DRAG SI MA SIMT FOARTE APROAPE DE VOI .ADOR AERU SFANT PE CARE IL RESPIR ATUNCI CAND VA ASCULT SI CPOI MEI SE LINISTESC CAND VA AUDE VOCEA.CONTINUAM RUGACIUNEA IAR DOMNU LUCREAZA SI SAMI DEA CASA PT FAMILIA MEA DOMNU CU VOI

 103. Va rog sa va rugati pentru tatal meu. Are nevoie de eliberare si bucuria mantuirii. Va multumesc.

 104. Domnul sa va Binecuvanteze.Eu sunt intr-o familie ortodoxa nascut si botezat , pe parcursul vieti mele am facut cunostinta cu Cuvantul lui Dumnezeu si mi-a placut , eram plin de zel si il simteam pe Dumnezeu langa mine , dar nu am fost destul de intelept sa las grijile in seama Lui si le purtam cu mine, acest lucru ma facut sa ma indepartez de Dumnezeu si sa fiu din nou fiul pacatului, pana cand din cauza grijilor si lipsurilor m-am imprumutat de bani si am plecat in Viena,Austria sa stau la strada sa gasesc de munca la negru si stateam in caritas. Ce vreau sa spun si unde vreau sa ajung este ca nu am stat mult acolo ca nu am avut bafta cine stie ce si in viena cu munca,dar am avut alta bafta ca Dumnezeu sa ma gaseasca acolo pentru ca am cunoscut o familie mare (Victory Family Centre Vienna)care mi-au deschis ochii si m-au facut sa ma apropi de Dumnezeu din nou si sa pot sa inteleg ce vrea el de la mine facandu-ma dupa o perioada sa imi predau viata lui Isus si sa-L primesc in inima mea. Motivul pentru care v-am scris este ca am nevoie in continuare de mentori pana voi fi puternic si plin de Duhul Lui Dumnezeu, asa ca va rog sa va rugati pentru mine sa imi pot primi cat de curand botezul cu apa prin care sa fac legamantul cu Dumnezeu , va iubesc mult si Domnul sa ne binecuvanteze pe toti.

 105. La rugaciunea pentru copii, va rog sa aduceti impreuna cu parintii lui, pe SILVIU care, dupa ce s-a botezat, a cazut foarte jos. Va rog sa va rugati pentru restaurare spirituala si fizica, profesionala, familiala si sociala!

 106. Pace, rugati-va ,va rog ,eu si copiii avem nevoie de protectia lui Dumnezeu.Fiti binecuvantati

 107. Va rog mult sa va rugati pentru mine si familia mea.
  Cu cat ma rog mai mult DOMNULUI cu atat ispitele incearca sa ma doboare.
  ISUS CHRISTOS E DOMNUL MEU,MANTUITORUL MEU ,FRATELE MEU ,PRIETENUL MEU,DOCTORUL MEU ,INVATATORUL MEU,…….. AMIN
  DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE.

 108. Dragii mei ,
  Eu si sotul meu ne pregatim sa fim bunici e un eveniment pe care il asteptam de multi ani.Nora noastra e insarcinata in 5 luni azi am aflat ca analizele la bebe nu sant bune are mult lichid la creier.Va rugam sa va rugati pt. ca acest bebe sa se nasca fara probleme si sa fie sanatos la fel toata familia.Va multumim din suflet.Domnul sa va binecuvanteze.

 109. Sora Simona care este in stare grava la spital in Canada doreste sa va rugati pentru vindecare.

  Crede si doreste vindecarea din partea Domnului.

  Va multumim!

  Fiti binecuvantati!

 110. Shalom,.

  urmaresc mesajele transmise de Biserica Raul Vietii.Am simtit ca prin rugaciune pot fi acolo cu voi prin duhul.Am plans si am fost binecuvantat ascultandu-va.
  Va rog sa va rugati pentru cei 20 mii Euro necesari pentru a ne achizitiona o casa.Avem 5 copii si stam in chirie.Ne rugam bazati pe promisiunea LUI ca” El porunceste lucrurilor care nu sunt ca si cum ar fi..”
  Dumnezeu sa va binecuvateze intotdeauna!
  Multumesc.

 111. Pace,ma bucur sa va am surorile si fratii mei in Domnul.Vreau sa ne rugam pt sora mea.Azi baiatul ei a fost retinut pt 24 de ore,maine vom sti daca v-a ramane sau nu in detentie.
  Imi doresc ca sora si nepotul meu sa nu lase aceasta zi din viata lor sa treaca fara sa-l cheme pe Domnul in viata lor.Aceasta zi sa fie una spre Slava Domnului.Ea vrea sa se predea dar inca nu reuseste sa faca un legamant.
  Ea se lupta cu multe duhuri.Domnul sa o ajute!Fiti binecuvantati!

 112. va rog sa va rugati pentru intoarcerea sotiei mele STELA si refacerea casniciei noastre(suntem in divort , un divort fara motive, acum 3 ani in urma unei prostii facute de ea, eu am iertat-o, puteam sa intentez actiune, DAR O IUBESC SI SIMNT CA ESTE SPERIATA), avem o fata ANA – MARIA care este in febra examenelor de Bacalaureat. si facultate, care este afectata de aceasta situatie.Mii de multumiri!

 113. Buna ziua,ma numesc ANCUTA ma bucur ca DOMNUL a facut posibil sa va pot urmari online dumunica,e viu si real ce sa-ntampla acolo! de aceea va sciu pt ajutor in rugaciune,pt ca avem un DUMNEZEU asa de mare care asculta rugaciunea cu aceasta credinta va sciru,vreau sa aduc la cunostiinta Lui,relatia cu viitorul meu sot Deni,si pt multa claritate in a face voia LUI.Va multumesc!

 114. pace ,trec printro incercare foarte mare ,sotia fiului meu la parasit ,a cazut in pacatul curviei ,va rog mult rugativa pentru ea ,ea la primit pe isus in inima ,a avut chiar un vis ca se pocaia ,era asa de fericita ,dar cel rau a facuto sa cada ,va rog mult ,nu mai stiu cum sa fac ,stiu ca singura nu pot lupta , am nevoie de sustinere in rugaciune ,nu vreua ca cel rau sa o afunde in mocirla ,se numeste anrda ,domnul sa va binecuvinteze

 115. Ma numesc Catalin, am 24 de ani, sunt din jud. Alba si sufar de probleme cardiace suparatoare (cel mai probabil e vorba de insuficienta cardiaca, dar inca nu stiu exact ce este). Pe langa acestea, care sunt iceberg-ul suferintelor mele, mai am probleme cu exprimarea verbala (negasirea sau incurcarea cuvintelor), probleme de memorie, ameteli, chist la cap si la sinusul maxilar drept, nisip la rinichi, infectie la rinichi, si altele. Va rog mult sa va rugati pentru mine, pentru ca mi-e rau, si din zi in zi parca mi se inmultesc problemele si, odata cu ele, dezamagirile.

  Poate Domnul isi va aduce aminte si de mine si ma va ajuta, aratandu-mi bunavointa, desi sunt nevrednic de acest ajutor. Rugati-L, totusi, insistent, sa ma ajute, caci sunt la capatul puterilor.

  Cu umilinta,
  Catalin

 116. iubita Biserica va rog sa ma ajutati in rugaciune inaintea Domnului pt ca Domnul sa intervina in familia fratelui BENIAMIN SI LACRIMIOARA
  ,DOMNUL sa mantuiasca pe sora Lacrimioara si s o transforme dupa voia LUI,si sa dea izbavire fratelui BENIAMIN PT CA NUMELE DOMNULUI sa fie inaltat si slavit in veci de veci.Domnul sa si implineasca planul SAU .amin

 117. Rugati-va pentru fica noastra Andreea care are o cadere psihica cunoscand un baiat nepotrivit pentru ea si sa mearga pe calea D-nului.
  Va multumesc

 118. pace voua va rog frumos sa va rugati pentru parinti mei ei sunt babtisti si am crescut extraordinar,dar acum diavolu vrea sa le dea o lovitura puternica.mama mea are o banca de platit in franci elvetieni si pt ca rata crestea mult a facut o prelungire a contractului pana la 20 de ani cu o rata de 200 ron lunar.banca a acceptat dar ia dat in judecata fara ca parinti mei sa stie si sa fie p[rezenti. banca a castigat in istanta si doar dupa aceasta ia anuntat si lea trimis instintare ca le va trage lunar tot a treia parte din pensile amandurora.dar si asta a fost de fatada doar pt ca banca desi nu a girat cu casa lea pu secgestru pe casa sa nu o poatas vinde si acum ijhn luna decembrie vor da casa la licitatie cum e posibil asa ceva nici macar nu pot sa dea banca in judecata pt ca nu isi permit avocat tatal meu are 66 de ani are trei preinfarturi se supara repede iar acum diavolu le ia tot ce sia cosstruiot ei in atatia ai va rog rugativa pt parinti mei ca domnu sa le dea intelepciuna sa le deshida porti ca sa stie cum trebe sa actioneze va multumesc

 119. Ma numesc Claudiu si sunt ortodox . Va rog frumos sa va rugati pentru mine ca sa fiu vindecat de deprimare si sa-mi dea Dumnezeu un loc de munca. Nu muncesc de aproximativ 5 ani. Va multumesc!

 120. Laudat sa fie DOMNUL!Am si eu o cauza in fata DOMNULUI pentru care rog biserica d-voastra sa mijloceasca pentru ca domnul sa-mi dea rezolvare si biruinta.DOMNUL sa va binecuvinteze!

 121. Pace,va rog, rugati-va pentru mine,Domnul sa ma ajute sa-mi gasesc un loc de munca.Fiti binecuvantati!

 122. Domnul sa binecuvanteze lucrarea voastra! Rugati-va pt Sorin un tanar de 35 de ani caruia cineva i-a facut vraji pt a nu se mai recasatori. Noapte de noapte are vedenii, nu mai suporta sa fie intr-o relatie cu o femeie. A fost casatorit.

  multumesc!

 123. am nevoie de o rugaciune pt relatia fiului meu Valentin cu Maria, prietena lui. Rugati-va pt casatorie. Multumesc

 124. „Binecuvantat este cel ce vine in numele Domnului”.In numele Domnului Isus vin si va rog sa rostiti Binecuvantarea unui loc de munca peste mine.Sunt binecuvantata si intru in aceasta binecuvantare de la Domnul Dumnezeul meu.Amin
  P.S.VAD PE SITE CA SUNTEM „NU PUTINI” CARE CEREM LOCURI DE MUNCA.OARE NU CUMVA SUNTEM NOI PUSI DEOPARTE PENTRU DOMNUL PENTRU MAI MULTA RUGACIUNE ,MIJLOCIRE SI PARTASIE CU DOMNUL? NOI CARE AVEM MAI MULT TIMP FIIND FARA LOCURI DE MUNCA? NU DESNADAJDUITI DOMNUL LE FACE TOATE LA TIMPUL LOR.FITI BINECUVANTATI.DACA NU AM AVEA LIPSURI SI NEVOI NU AM STI SA CEREM BINECUVANTARI DE LA DOMNUL NU I-AM VEDEA BUNATATEA AM CREDE CA TOTUL ESTE ASA…..IN VOIA SORTI.ASA CA BUCURATIVA IN LIPSURI SI NEVOI CU DOMNUL .EL ESTE CU DUHUL ZDROBIT SI MAHNIT, EL ESTE IN VALEA UMBREI MORTI SI SUS PE STANCA,EL POATE SI STIE TOTUL.AMIN
  VA IUBESC TARE MULTA IN NUMELE DOMNULUI ISUS.

 125. Va rog in numele Domnului Isus s-a ma ajutati in rugaciune , de 2 luni eu si sotul ne-am intors la Domnul, am lasat tot ce era din lume (cintam pe la perteceri,fumatul bautura),si trecem printr-o perioada grea,multi prieteni ,neamuri chia si parintii ne inlatura.. Va rog sa va rugati pentru noi ca sa ramanem pe cale si sa nu cadem in ispita, Domnul sa ne mareasca credinta, sa ne dea putere pentru a trece cu bine prin orice incercare si sa ne fereasca de ispite.va multumesc

 126. Va rog sa va rugati pentru mama mea pentru vindecare deplina de toate afectiunile de care sufera, pentru mantuirea intregii familii si pentru mustrarea lacustei si inlaturarea atacurilor impotriva familiei, restaurarea unitatii si armoniei in familie.
  Fiti binecuvantati!

 127. Pace. As dorii sa va rugati pentru unchiul meu care a facut o depresie puternica, deoarece sotia lui a divortat de el. Dumnezeu sa aiba mila de el si sa il ridice din starea in care este si sa se atinga si de ochiul lui,l-a care a facut mai multe operatii si nu este bine. Va multumesc. Multe binecuvantai!

 128. Binecuvintat sa fie DOMNUL!Va rugam sa ne sustineti in rugaciune si sa mijlociti pentru familia noastra,ca DOMNULsa ne dea biruinta in incercarile prin care trecem si sa ne treaca cu bine si de luna aceasta.DOMNUL sa va binecuvinteze !

 129. Iubiti Frati

  Deasemenea va rog sa va rugati pentru fiul meu adoptiv Catalin ca in aceasta perioada dificila din viata lui sa il caute pe Domnul si sa faca pasii spre incheierea legamantului cu Domnul in apa botezului.

  Va multumim in Numele Domnului ISUS sorin si catalina

 130. Va rog sa sustineti familia mea in rugaciune, impotriva atacurilor crescande, care acum au adus o presiune mare, pentru interventia puternica a Domnului, protectia Sa peste noi si restaurarea deplina a tututror lucrurilor, in termenii Lui.
  Va multumesc! Multa binecuvantare.

 131. va mai rog mult sava rugati si pentru ceilalti copii si nepoti care sau cam departat de Domnul meu si ma doare mult DOMNUL SALE DEA MANTUIRE IERTARE SI ELIBERARE DE PLACERILE LUMI nu doresc altceva decat mantuire pentru ei si sfintire si iubire de DUMNEZEU iar pentru mine sama ajute Dumnezeu sama pot ruga mai mult sa pot posti mai mult sal cunosc pe Dumnezeu mai mult scuzati greselile in scris DOMNUL SAVA BINECUVANTEZE

 132. Va rog sa va rugati pentru mine, ca Nicolae iubitul si tatal copililui meu, sa se intoarca acasa la noi, de unde a plecat in urma cu 3 saptamani pentru o alta femeie. Il iubim din tot sufletul si il asteptam sa se intoarca cat mai curand. Facase voia ta Doamne!

 133. Va rog sa va rugati pentru mine, ca Nicolae iubitul si tatal copilului meu, sa se intoarca acasa la noi, de unde a plecat in urma cu 3 saptamani pentru o alta femeie. Il iubim din tot sufletul si il asteptam sa se intoarca cat mai curand. Facase voia ta Doamne!

 134. PACE FR. PASTOR ,,Daca vorbirea si rugaciunea nu e tradusa in biserica Domnului , nu aveti sprnjin BIBLIC SA O FACETI ,,, e ceva intim ,,, cu DUMNEZEU , PE CARE AVEM SUPORT BIBLIB , OK

 135. Va rog din inima rugati impreuna cu biserica dumneavoastra pentru mama mea Nionila are nevoie de ajutorul Domnului !!!! Sa se pocaiasca si sa inteleaga ca doar in Domnul isi poate regasi identitatea, valoarea si pretuirea.Si ca doar Domnul poata sa o elibereze de depresie de frica de sub robiae celui rau!!!! 19 Ani in urma la nasterea sororii mele care este andicap,a avut o moarte clinica,a avut o experienta frumoasa ,insa atit sa impetrit din causa surorii mele ca nici nu mai vrea sa auda de Domnul.Varog mijlociti pt ea,Domnului doar El mai poate face ceva pt ea.Domnul sa va binecuvinteze

 136. Ma numesc Alina si as dori sa va rugati pentru mine. Am de cateva luni depresii foarte puternice si am nevoie de eliberare si vindecare. Va rog in numele lui Isus. Am si o prietena Gabriela sa o cheame Isus si pe ea la credinta. Va multumesc

 137. Va rog din inima rugati impreuna cu biserica dumneavoastra pentru mama mea Nionila si tatal meu Petru au nevoie de ajutorul Domnului !!!! Sa se pocaiasca si sa inteleaga ca doar in Domnul isi pot regasi identitatea, valoarea si pretuirea.Si ca doar Domnul poata sa ii elibereze de depresie de frica si sa-i scoata de sub robiae celui rau sa le dea un post de munca ca sa poata sa se intretina pe ei si pe sora mea !!!!Mama 19 Ani in urma la nasterea sororii mele care este andicap,a avut o moarte clinica,a avut o experienta frumoasa ,insa atit sa impetrit din causa surorii mele ca nici nu mai vrea sa auda de Domnul.vreau ca Domnul sai uneasca ca sunt devortati de 13 ani ..,Varog mijlociti pt familia mea,Domnului doar El mai poate face ceva pt ea.Domnul sa va binecuvinteze

 138. pe8 aprilie am nascut un baietel ,dupa 13 zile copilul a murit,medical nu mai pot face copii dar cred cum zice domnu in marcu 11;23 ca domnul se va indura si imi va da un copil va rg sa ma sustineti in rugaciune,si pentru orasul babadag o trezire si pentru familia mea mantuire

 139. Buna ziua, va rog sa va invoiti impreuna cu mine pt o casa ,am nevoie de o casa ,cred ca DOMNUL POATE.va multumesc,favoarea si binecuvantare!

 140. Binecuvintat sa fie DOMNUL,aduc si eu familia mea in fata DOMNULUI cu o cauza financiara pe care doar EL o poate rezolva.Va rog sa mijlociti pt noi pt rezolvare si biruinta.DOMNUL sa va binecuvinteze si sa va rasolateasca!

 141. Binecuvintat sa fie DOMNUL,aduc si eu familia mea in fata DOMNULUI cu o cauza financiara pe care doar EL o poate rezolva.Va rog sa mijlociti pt noi pt rezolvare si biruinta.DOMNUL sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!

 142. Sotul meu a plecat de acasa si as vrea sa se intoarca la mine cat mai repede pana nu divortam.

 143. PACEA DOMNULUI VA ROG SA MA SPRIJINITI IN RUGACIUNE TREC PRIN MARI INCERCARI DOMNULSA MA INTARESCADE CIND MA M INTORS LA DOMNUL TOTI MA URASC SOTUL MEU NU MA LASA LA BISERICA URASTE POCAITI SE POARTA URIT VA ROG SA VA RUGATII PT.FIUL MEU MIHAI CARE BEA MULT NU SE RASPUNDE CU NOI CA DOMNUL SAL SCOATA DIN MOCIRLA CARE SE AFLA SA L INTOARCA LA POCAINTA DOAR DOMNUL POTE SA LESE PACEA SI IN FAMILIA MEA .DOMNUL SA VA RASPLATEASCA

 144. Pacea domnului!!!va rog din inima sa va rugati pentru vindecarea mea de citiva ani am distonie neurovegetativa!!!:-((((am ameteti,slabiciuni,greturi,am primit tratament de 2 ori dar numi trece:-(((( sunt disperata!!!:-(ma incred doar in Dumnezeu!!!!!!!va multumesc anticipat!!!!!dumnezeu sa va binecuvinteze!!!!!

 145. Rugati-va pentru sanatatea sotiei mele!Si fiul meu este bolnav si mai are de dat si un examen greu! Si eu sunt bolnav ! Dar sotia mea este foarte bolnava ! Numai Dumnezeu ne poate ajuta.Stiu ca nu merit dragostea lui, dar imi ridic ochii spre el cu speranta. Mi-a fost alaturi de multe ori iar eu l-am tot suparat! Doamne , nu ma parasi si te rog sa nu fii suparat pe mine.. Numai pe tine te mai am si sufletul imi este zdobit

 146. Va rog din suflet sa va rugati pentru sufletul si inima mea. Trec printr-o perioada foarte grea, trec printr-o despartire dintr-o relatie de 8 ani, care din pacate in loc sa se finalizeze cu casatorie si copilasi, se termina cu preacurvie si lipsa de respect fata de femeia care i-am fost fara greseala. Am nevoie de interventia lui Dumnezeu, in sufletul meu si al lui, am nevoie sa faca o minune. Numai Dumnezeu stie cat de mult il iubesc pe barbatul de langa mine, si cat de mult l-am respectat si nici macar cu gandul nu am pacatuit.Pe langa aceasta problema am descoperit de curand ca am si Hepatita B, si urmeaza sa fac un tratament foarte dur timp de un an, un tratament greu de rezistat fizic si psihic. Am nevoie de interventia lui Dumnezeu. Eu ma rog zilnic, insa am nevoie de multe rugaciuni. Dumnezeu este singurul meu ajutor . Multumesc .

 147. PACE FRATILOR .Va rog sa va rugati pentru mine ca Domnul sa ma ajute sa pot umbla in Voia Lui si sa pot proclama cuvintele credintei peste viata mea.Astept de la Domnul raspuns pentru vindecare in suflet si trup.Va multumesc.Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 148. Pace voua!va rog in numele domnului sa ma ajutati prin rugaciune!!!sotia mea e insarcinata si medicul a zis ca are un punct la inimioara…va rog mult rugativa ca domnul sa vindece pruncul in numele lui Iisus Hristos.amin

 149. Shalom, va rog sa va rugati intr-un duh de credinta cu mine pt izbavire in finante,trec printr-o perioada foarte grea financiara.va miltumesc!

 150. Draga Biserica,

  va rog sa va ugati pentru un suflet nemantuit pe nume Jonas ca Domnul sa se indure de El sal duca la mantuire si sa faca un miracol in viata Lui curand!

  Binecuvantari

 151. Va rog sa va rugati pentru mama mea care a primit diagnostic de gaura maculara la ochi, boala nevindecabila, care duce la orbire. Credem in puterea de vindecare si regenerare totala a ochilor, de restaurare a vederii, si va multumim pentru sprijin in rugaciune. Fiti binecuvantati!

 152. Va rog sa va rugati pentru restaurarea pacii in fam mea si pentru predarea vietilor noastre in mana lui Dumnezeu.
  Fiti binecuvantati.

 153. VA ROG MULT SAVA RUGATI PETRU FICA MIA JENI CA DOMNUL SA O ELIBEREZE DE FUMAT SI DE UN DUCH DE RAZBUNARE SI MANDRIE IAR PENTRU NEPOTUL MEU CA DOMNUL SAL ELIBEREZE DE NISTE PACATE CARE IL ATRAG SPRE PIERZARE CU O FATA CA DOMNUL SA AIBA MILA SA MANTUIASCA SI PE FATA SI PE PRETENI LUI CARE IL ATRAG IN PACAT SI MAI ROG PENTRU P FATA CU NUMELE LIGIA CARE E BINECUVANTATA DAR CARE TRAIESTE IN PACATE GRELE CA DOMNUL SA LUCREZE PENTRU MANTUIREA EI DOMNUL SA AIBA MILA DE TOTI CA SANT COPII DIN CASA DOMNULUI CARE CUNOSC INTRUN FEL DAR VRAJMASUL VRIA SAI SMULGA DOMNUL SA NU LASE CU MULTA DURERE MA ROG PENTRU EI FITI BINECUVANTATI VA RUGAM SANE AJUTATI IN RUGACIUNE

 154. Buna seara! Mă numesc Alin si am 25 de ani rugămintea mea este sa va rugati pt mine findca sunt bolnav,am o boala a maruntaielor asa cum scrie in biblie,mai precis colonul meu este foarte bolnav,din cauza asta am făcut si depresie si anxietate,,va rog sa va rugati am mare nevoie de Dumnezu sa se atingă de mine si sa mă scape trăiesc chinul acesta de noua luni,nu se mai termina si mie tot mai ra,Dumnezeu sa va răsplătească,multumesc mult!!!

 155. Buna seara.Va rog in numele Domnului Isus sa va rugati pentru a primi in numele Domnului un loc de munca,si pace,mantuire in fam mea.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze.
  Daniela

 156. Iubiti frati,

  Va rog frumos sa va rugati pentru mine.Sunt bolnav de foarte multi ani iar medici nu mai au nici o solutie pentru mine. D-zeu sa va rasplateasca!

 157. va rog sprijinitima in rugaciune ma simpt cuprinsa de amaraciune sunt confuza am un o fetita razvratita simpt ca nu mai pot

 158. Va rog sa va rugati pentru parintii mei, au probleme cu tensiunea arteriala, iar mama mea trebuie sa faca maine un test medical dificil pentru ea. Domnul sa intervina si sa aduca ordinea Sa divina si sanatate divina in trupul lor, si sa iese bine testul de maine. Va multumesc, fiti binecuvantati!

 159. fr Razvan va rog in numele dlui sa ne ajutati in rugaciune pt sotul meu care este bolnav de cancer la ficat si plamini ,numai dl poate sa il vindece , credem asta. si credem ca dl va asculta.Sa fiti binecuvintati

 160. Va rog sa ma sprijiniti in rugaciune,am fost diagnosticata cu cancer si sotul meu vrea sa divortam.
  Va multumesc,fiti binecuvantati !

 161. Preaiubita biserica,frati si surori va rog in numele lui Isus sa va rugati pt vindecarea prietenei mele Oana si pt mine sa ma intorc la pocainta, trec prin incercari foarte grele si nu am puterea spirituala sa ma ridic.Dumnezeu sa va dea rasplata vesnica va multumesc.

 162. Va rog sa va rugati impreuna cu mine pentru verisoara mea,Daniela de 43 de ani care e in coma,sa-i dea puterea de a lupta.D-zeu sa va rasplateasca!
  Simona

 163. va rog sprijinitima in rugaciune ma simt confuza in multe lucruri ca DOMNUL ISUS sa ma elibereze de aceasta stare si sa merg pe calea lui cu bucurie va multumesc

 164. Va rog sa va rugati pentru Mihai, un baietel de 7 ani care a facut anevrism cerebral azi-dimineata in Franta.
  Dumnezeu sa lucreze si sa-i mantuiasca familia.

  Va multumesc, fiti binecuvantati!

 165. Multumesc pentru rugaciunile voastre. Mihai, baietelul care a facut anevrism este acum in carucior cu rotile, nu-si misca mana si picioarele, iar medicii l-au programat pentru operatie la cap. Credem ca recuperarea lui va fi totala si fara sechele! Amin!
  Va rog sa va mai rugati pentru sora Marioara Lenuta Pacala din Timisoara, care are o recidiva a bolii sarcoidoza mediastinala pulmonara dupa 14 ani de când Domnul a vindecat-o. Este plina de ganglioni care au urcat spre gat si fata. Ea crede ca Domnul poate din nou sa o vindece.
  Va multumesc, fiti binecuvantati!

 166. Va rog sa va rugati pentru fiica mea Alexandra ca Domnul sa intervina cu biruinta din mana Lui in problemele pe care le are la locul de munca si Domnul sa indeparteze oamenii care nu sunt potriviti pentru ea din preajma ei. Domnul sa pregateasca si sa i dea binecufantarea din mana lui atotputernica.Domnul sa va rasplateasca pt rugaciune !

 167. Va rog sa va rugati pentru fiica mea Alexandra Oana care a cunoscut un barbat care nu e crestin si vrasmasul a facut datorita nevegherii ei sa se indragosteasca de el. Va rog sa ma sprijiniti in rugaciune ca Domnul sa intervina sa rupa aceasta ptietenie nepotrivita sa nu o lase sa si piarda mantuirea . Domnul sa ca rasplateasca !

 168. IUBITI FRATI IN DOMNU DORESC SA VA RUGATI PENTRU CAUZA MEA SI A FAMILIEI MELE CUMNATU MEU ATTI MIHA KAROLINE AU AVUT ACIDENT AUSTRIA GRUNBACH marti http://m.noen.at/neunkirchen/toedlicher-crash-auf-b26-gegen-baum-geprallt-fahrzeug-lenker-starb/18.041.440#18041440-18041440,18040994 ATTI E MORT CAROLINE 4 ANI MIHAELA 38 sint grav in spital e putin cam dureros ca amica nu intelege situatia si tot intreaba de tati meu a incercat psihologi sa ii explice situatia dar a fost pe moment !!! la 4 anisori nu constientizeaza anumite lucruri stau in austria atti era singurul sustinator al familiei cred ca DOMNUL IN MILA SA POATE SA FACA MINUNI SI IN ZIUA DE AZI
  va rog sa ma sustinet in rugaciune ca domnu sa se indure si sa aduca duhul de viata in trupul depus la morga in spital (wiener neustadt grazer strasse 56 ) MULTUMESC

 169. Va rog sa va rugati pentru fiica mea Alexandra Oana ca Domnul in bunatatea Lui nesfarsita sa schimbe lucrurile la locul ei da munca si sa indeparteze omul nepotrivit definitiv din viata ei. Domnul sa va binecuvinteze si sa fa rasplateasca .

 170. As vrea sa pun in mainile Domnului si inaintea d.voastra rugaciune pentrul vindecarea spirituala si fizica (biabet,nesomn,ficat,inima,dureri articulare)a fratelui meu Liviu si vindecarea spirituala si fizica de dixprasie a lui Leo …Domnul sa va binecuvinteze

 171. va rog in numele Domnuluu Isus sa ma sprijiniți in rugăciune pentru ca Domnul sa aducă in viața fiicei mele Alexandra un copil al Sau născut din nou si sa îndepărteze uneltirea vrasmasului sa nu fie atrasa la locul de munca de oameni care nu l cunosc pe Dumnezeu. Domnul sa rezolve toate lucrurile la locul ei de munca. Domnul sa va rasplateasca !

 172. Shalom!
  Vă rog să vă rugați pentru mătușa mea Silvia, de 60 de ani, care a fost diagnosticată cu tumori canceroase la nivelul abdomenului și care sunt inoperabile, fiind răspândite în intestine.
  Dumnezeu să vă răsplătească și să lucreze! Amin!

 173. Vă rog să vă rugați pentru mama mea, care se luptă cu tot felul de atacuri și boli, ca Domnul să-i dea putere să le biruiască în numele lui Isus! Ca ea să conștientizeze puterea pe care a primit-o de a se împotrivi și de a respinge atacurile. Să fie eliberată de duhul de teamă și neputință și să die vindecată și eliberată pe deplin. Amin! Fiți binecuvântați

 174. Doamne indeparteaza-i din viata mea pe toti cei ce vor sa ma indeparteze de Tine

 175. Va rog sa va rugati pentru mama mea, Mesaros Viorica, in varsta de 70 de ani, din Hunedoara, cu artroza in faza avansata,a carei inceputuri a fost in copilarie, cu dureri articulare foarte mari la nivelul soldurilor, genunchilor, gleznelor,degetelor de la picioare, a mainilor, coloana vertebrala deformata cu dureri foarte mari…. reducerea considerabila a mobilitatii,iar la toate acestea s-a asociat si o tromboflebita profunda a gambei stangi. Se foloseste de carje ca sa mai poata merge cate putin prin casa, dar ne incredem in D-l, Isus deja a platit la Cruce pretul intreg pentru vindecarea ei, prin Ranile Lui deja a fost vindecata, indiferent cat de veche si de grava este boala…. Va urmarim de cateva luni pe internet, credem in Viata Invierii, ne rugam si noi pentru asta, iar D-l chiar ne-a confirmat in particular ca „o scoate de aici”.Ascultam si invataturile pastorului Chris care au fost traduse in limba romana, pline de viata si de putere divina. Va multumim anticipat pentru sustinere in rugaciune si multumim si D-lui in avans pentru aceasta vindecare!

 176. Vă rog să vă rugați pt fiul meu, Ami, să poată umbla și vorbi normal. El are 21 de ani și îl iubește pe Domnul Isus.
  Multumesc !

 177. Va rog sa fiti alaturi de mine in rugaciune pentru fiica mea Alexandra ca Domnul sa aduca in viata ei un copil al Sau care sa fie o binecuvantare si o bucurie data de Domnul pentru ea, si sa indeparteze intristarea si deznadejdea.Domnul sa va binecuvinteze , va multumesc !

 178. As vrea sa va rugati pentru mine.Am o problema se sanatate pe care medicii nu o pot rezolva numa Domnu.Va rog sa va rugați pentru Vindecarea mea.

 179. Vreau sa-mi recapat vederea limpede, pe care am pierdut-o intr-un timp f.scurt, datorita unei tensiuni arteriale despre care nu stiam.va multumesc din suflet!sunt din jud.Arad.si va urmaresc permanent.Fiti binecuvantati pt. tot ce faceti. sunteti o biserica deosebita.

 180. Va rog din suflet sa ma sprijiniti in rugaciune pt Alesia are 1an si 9 luni priveste rau cu ochisorii este nepotica mea eu ma rog de un timp deja am credinta ca Domnul se atinge de ea ,multumesc pt unitate si sprijinul acordat ,Domnul sa lucreze in dreptul Alesiei sa ne putem bucura , Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze .

 181. Vă rog în Numele Domnului Isus sa va rugați pt familia mea :Ema (bolnava de diabet, I a atacat ochii și picioarele) Rebecca (probleme cu tensiunea), Emanuel (a fost eliberat de Domnul de depresie și trebuie sa lase pastilele), Jim (depresie și complicațiile ei), Maria (cardiacă). Vă mulțumesc!

 182. Va rog sa va rugati si pt mine am nevoie de ajutor in rugaciune , ca Domnul sa lucreze in dreptul meu si sa isi faca lucrarea sa , El sa ma ajute si sa imi dea biruinta sa mantuiasca si sa vindece . Va multumesc in Numele Domnului !

 183. Pace lui Isus sa patrunda în inima noastra!daca doriti sa va rugati pt mine ma numesc Daniel in varsta de 20 de ani am lupte ca tanar ma confrunt cu tot felul de ispite , si vreau ca Domnul sa se indure de mine si sa ma ajute .Mai mult decat atat asi dori sa va rugati si pt viitorul meu .Multumesc !si Domnul sa va binecuvinteze!
  Asi dori sa il slujesc pe Domnul sa îl urmez pe El;sa-mi construiesc o casa ;sa întemeiez o familie ;

 184. Buna ziua,

  Va rog frumos, va puteti ruga pentru mine la unul di servicii si la intalnirile de celula.
  Am nevoie de un VERDICT NEVINOVAT la PROCESUL MEU si de PACE si ELIBERARE DE APASARE DEMONICA PRIN COSMARURI.

  Domnul sa va binecuvanteze,
  DIANA

 185. Buna ziua asi dori da intervina domunl nostru in relatia noastra ca eu imi iubesc mult sotu dar el se poarta indiferent cu mn ma doare sufletu el iubeste mai multe femei dumnezeu ,sal ajute sa hotarasca sa intoarca la mine inapoi iar eu voi merge o luna de zile la biserica daca sotu.meu se intoarce inapoi la mine si imi acepta iubirea ce o am pentru el e mare ,nu pot iubi pe alcineva nu pot .

 186. Va rog frumos daca puteti sa va rugați pentru sotul meu Ciprian Marian sa se lase de băutură și prieteni care îl influențează
  Vreau pace in casa pentru mine si copilul meu
  Va rog frumos
  Multumesc

Comentariile sunt închise.