Postul de gandire negativă (1martie – 9aprilie)

Departe de a promova o aşa zisă “gandire pozitiva” conform standardelor psihologiei actuale, devoţionalul „Dinăuntru în afară” de G.Dickow ne provoacă să darâmăm orice întăritură a minţii ce se opune Cuvantului lui Dumnezeu.

Odată cu lansarea ediţiei 2010 a postului de gândire negativă, anticipează cu credinţă posibilităţile care ţi se pot deschide în viaţă. Nimic nu le este imposibil celor care îşi cuceresc lumea propriilor gânduri. Dumnezeu este cu tine. Dumnezeu este pentru tine. Şi vestea cea mai bună dintre toate: Dumnezeu lucrează ÎN tine!

Va invitam sa postim impreuna in perioada 1 martie – 9 aprilie facand orice gand rob ascultarii de Cristos.

Descarcati aici tot studiul in format PDF.

4 thoughts on “Postul de gandire negativă (1martie – 9aprilie)

  1. Un vis scurt,dar am invatat ceva.Cineva mi-a dat o palma..Am inceput sa ma gindesc ce este de facut in acest caz, deoarece eu sunt crestin …Dupa o scurta pauza i-am spus ;- Isus te iubeste …El a ramas surprins(mentionez ca eu inca nu il iubeam)
    Dupa acea i-am spus: -El (adica Isus)este in mine!
    Dupa ce i-am spus ca El este in mine,am simtit cu adevarat iubire fata de el.In acelas timp a simtit si el dragostea lui Dumnezeu care radia din mine si a inceput sa plinga.Am ajuns la concluzia ca este foarte important sa rostim Cuvuntul Domnului caci are un efect foarte mare.Cind iertam pe cineva trebuie sa iertam prin credinta si nu pe baza simturilor…trebuie sa iertam pe baza Cuvintului deasemenea..Postul negativ are o importanta deosebita..Harul Domnului sa ramina cu voi..Alex..

  2. Habacuc 3/17 …El ne face sa mergem pe inaltimile Sale!!!!!Este extraordinar ce puternic poti fi propulsat atunci cind privesti nu la adevarul descoperit prin simturi ci la Adevarul Absolut care este Isus.Biserica Riul vieti este si va raminea un izvor de binecuvintare,pt lumea inconjuratoare,si binecuvintati sunt cei care se bucura in ea.

  3. Astazi am sa descarc si eu acest studiu ,am citi comentarile si ma rog Domnului ca palma care am primito si eu sa se transforme in mine Dragostea Domnului.
    Am sa revin cu comentarii dupa ce voi tine acest post si acest studiu.Domnul Isus sa va fie calauza in continuare

Comments are closed.